Obese NL

Obese NL

Personen die lijden aan morbide obesitas krijgen de kans om samen met een coach hun leven onder de loep te nemen en om te gooien, zodat ze zowel mentaal als fysiek gezonder door het leven kunnen.

Afleveringen

3 afleveringen

1. Eric

Rotterdammer Eric is een gepassioneerd filmmaker, maar hij is de regie over zijn eigen leven helemaal kwijt. Zijn vrouw kan niet langer aanzien wat hij zijn lijf aandoet, en dus schakelt ze Obese in. Als hij niet snel wat doet aan zijn extreme overgewicht, wil ze namelijk van hem scheiden.

2. Bibi

Hoewel de 30-jarige juf Bibi altijd lacht, voelt ze zich van binnen diep ongelukkig door haar overgewicht. De weegschaal tikt 128 kilo aan en de schaamte is groot. Ze kan bovendien niet de moeder zijn voor haar dochter die ze graag wil zijn. Met de hulp van trainers, een psycholoog én haar eigen ijzeren discipline gaat Bibi keihard aan de slag om af te vallen.

3. Manouk

De 22-jarige Manouk zou juist nu van haar jonge leven moeten genieten, maar dit doet ze niet vanwege de ongemakken en onzekerheid die haar extreme overgewicht met zich meebrengen. Haar grote liefde, Sjoerd, maakt zich ernstig zorgen over hun gezamenlijke toekomst. Want zoals Manouk nu leeft, ziet het er niet naar uit dat ze samen oud zullen worden.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.