Pech Onderweg

Pech Onderweg

Van een klapband tot motorpech of een lege batterij. In 'Pech onderweg' komt het allemaal aan bod. Vlaamse wegenwachters geven een inkijk in hun job.

Afleveringen

8 afleveringen

Aflevering 1

Vandaag zijn de spots gericht op wegenwachter Alain uit Koksijde, die al 27 jaar vol passie zijn job uitoefent. Aan de andere kant van het land is er de Leuvense wegenwachter Gino, met roots in het Pajottenland. Gino wordt opgeroepen voor een auto die stilstaat op de parking van Pukkelpop. De festivalganger vertelt hoe hij 11 jaar geleden een jongen heeft gered tijdens de zware Pukkelpopstorm.

Aflevering 2

Wegenwachter Christian repareert een wagen en geeft de klant vervolgens een lift, terwijl Anthony een wagen met een olielek herstelt. Ontdek hoe deze helden alle pechvogels op de Vlaamse wegen te hulp schieten.

Aflevering 3

Wegenwachter Anthony springt in actie om een gestrande vrachtwagenchauffeur uit de nood te helpen, terwijl Morad een vastberaden avonturier op pad helpt. Vincent staat klaar om een bestuurder te redden die vastzit op het strand.

Aflevering 4

Vader en zoon Peter en Collin werken samen om een auto met de verkeerde brandstof in te redden. Ondertussen biedt wegenwachter Anthony een geschrokken dame troost na een botsing.

Aflevering 5

Wegenwachter Dieter helpt fietsers uit de nood, Gino redt een nieuwe wagen zonder koelvloeistof, Ronny haalt een gestrande bestuurder van de pechstrook.
Wegenwachter Fabio rukt uit voor een gesloten kofferbak, met de sleutels van de eigenares nog aan de binnenkant. Op de E19 helpt Gino een groep Nederlanders wiens uitlaat afgebroken is.
Francesco helpt iemand wiens auto na een ongelukkige aanrijding met een stoeprand een lekke band heeft. Dieter kampt zelf met pech wanneer zijn voertuig hem in de steek laat. Morad staat voor een uitdaging met een Peugeot waarvan de sleutel niet herkend wordt.
Anthony helpt een haastige vrouw wiens wagen vermogensverlies heeft, terwijl Francesco worstelt met een auto die weigert te starten. Fabio probeert een onbekend waarschuwingslampje uit te schakelen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.