Pech Onderweg

Pech Onderweg

Van een klapband tot motorpech of een lege batterij. In 'Pech onderweg' komt het allemaal aan bod. Vlaamse wegenwachters geven een inkijk in hun job.

Afleveringen

8 afleveringen

Christian uit Brussel zet zich al vijf jaar in voor chauffeurs met problemen, zoals een elektricien die ironisch genoeg zijn elektrische wagen niet aan de praat krijgt. Wegenwachter Collin is een unieke verschijning, hij gaat namelijk met de bakfiets op pad in regio Brussel-Leuven.
Anthony schiet een geschrokken dame te hulp die werd aangereden. Hij biedt haar niet alleen hulp, maar ook een luisterend oor. Wegenwachter Christian helpt op zijn beurt een vrouw met een bijzondere hobby: geocaching. Met haar elektrische fiets gaat ze op schattenjacht. Daarvoor heeft ze coördinaten nodig, maar helaas heeft haar fietscomputer het begeven.
Wegenwachter Anthony wordt opgeroepen door een man met motorproblemen aan zijn wagen. In de Kempen probeert wegenwachter Sven een stilgevallen bestelwagen weer aan de praat te krijgen. Het probleem zit bij de brandstofpomp, dus regelt hij onmiddellijk een takeldienst. Ook Fabio snelt een man te hulp met een batterijprobleem aan zijn auto.
Wegenwachter Peter wordt opgeroepen door een verstrooide man die per ongeluk diesel tankt in zijn benzinewagen. Zijn zoon Collin, die ook bij de wegenwacht van Touring werkt, rijdt bij toeval voorbij en stopt meteen om zijn vader te assisteren. Vader en zoon lossen het probleem in no time op met behulp van een handige machine die de tank leegpompt.
Van klapbanden tot motorproblemen of panne. Deze reddende engelen staan altijd klaar om hulp te bieden bij autopech, van De Panne tot Maaseik.

Aflevering 6

Wegenwachter Anthony schiet twee automobilisten te hulp die vastzitten in de modder door het zware regenweer. Hij trommelt zijn collega op om ook de laatste bestelwagen uit het slijk te trekken.

Aflevering 7

'Pech onderweg' volgt het reilen en zeilen van een aantal Vlaamse wegenwachters. Van De Panne tot Maaseik zijn zij de rijdende engelen die onze trouwe vierwielers te hulp schieten bij pech. Deze bonte bende van autotechniekers weet nooit wat hen te wachten staat en beleeft elke dag een nieuw avontuur vol boeiende ontmoetingen en technische uitdagingen.
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik bieden deze reddende engelen hulp bij autopech.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.