Verschoten & Zoon

Verschoten & Zoon

Van 1999 tot 2007 gaf comedian Jacques Vermeire gestalte aan garagist René Verschoten. Zijn gierige karakter komt geregeld in botsing met de shopverslaving van zijn echtgenote Magda (Martine Jonckheere).

13 afleveringen

1. Gedeelde Smart - jaargang 5

Kevin heeft een rijke vriendin en doet zich beter voor dan hij is,maar hij valt tijdens een chique etentje door de mand.Rene poogt een lening te krijgen voor gedeelde smart,maar moet daarvoor zijn omgeving overtuigen dat Magda dood is.

2. Het Complot

Belle,de nicht van Connie, wil pas met Kevin naar bed als hij Connie aan een lief kan helpen.Door een heleboel misverstanden moet Kevin zelf met Connie op stap,terwijl die denkt dat hij haar wil vermoorden.

3. Wij en Zij

De mannen en de vrouwen beweren dat ze elkaars werk veel beter kunnen.Met als inzet een extra week verlof draaien ze de rol om.

4. Gebuisd

Magda wil met de serviceclub een cursus psychologie volgen,maar moet dan eerst haar diploma van het humaniora halen.Rene wil lesgeven aan de klas van Kristof.

5. Zonevreemd

Rene denkt dat zijn garage zonevreemd is en probeert ze te verkopen als landbouwgrond.Daarvoor moet hij wel bewijzen dat de grond vruchtbaar is.

6. Interne keuken

Rene kan een grote klant binnenrijven als hij diens dochter in dienst neemt.Maar daarvoor moet hij wel Bo onstlaan.Magda doet mee aan een kookwedstrijd.

7. Verkocht

Cosyns breidt uit en koopt andere garages op.Rene ruikt geld en probeert zijn infrastructuur te slijten aan zijn concurrent.Helen pakt uit met een duur beeldje dat nog veel meer waard is als de pendant wordt gevonden.Magda weet de pendant op de kop te tik

8. Het schilderij

Rene wil concessiehouder worden van Mercedes.Om de baas van Citroen,een kunstkenner, te overtuigen maakt hij een Delvaux na en beschadigt daarbij een schilderij van Helene.Kristof vreest dat hij zij werk kwijt is als Rene ontdekt dat hij een oldtimer heef

9. Haute Couture

Voor het goede doel Magda wil een modeshow organiseren met Dirk Van Bikkendonck.Rene verknoeit het en richt zelf een modeshow in.

10. Yin en Yang

Magda is door helen's toedoen helemaal in de ban van feng shui.Kristof wil het record bougies kuisen verbreken,Rene ziet hier een reclamestunt in.

11. Ongeschikt

Connie wil ontslagen worden zodat ze bij gerard kan gaan werken.Rene saboteert het rapport van Kristof zodat die aan het loon van leercontract kan blijven werken.

12. Uncle Sam

De oom van Kevin is op reis in Europa en komt Kevin bezoeken.René denkt dat Sam uit is op een goedkope verblijfplaats en wil hem buiten pesten.Tot René ontdekt dat Sam in Europa wil investeren,dan wil hij hem interesse doen krijgen in zijn garage. Zolang Magda cadeautjes krijgt van Sam, vindt ze hem wel ok.

13. Werken van barmhartigheid

Helene nodigt Fonne,een clochard, uit voor het kerstdiner.Magda wil haar overtroeven en neemt hem in huis.Kevin probeert Luna,zijn nieuwe vriendin, te overtuigen dat hij rijk is maar geld eigenlijk niet zo belangrijk vindt.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.