Sara

Sara

Lelijk eendje Sara gaat aan de slag bij modehuis Présence. Ze weet zich op te werken en groeit beetje bij beetje uit tot een mooie zwaan.

Afleveringen

198 afleveringen

Aflevering 1

Sara is enkele maanden geleden afgestudeerd aan de universiteit, maar een job heeft ze nog niet gevonden. Misschien is het vandaag wel haar geluksdag. Ze heeft een sollicitatiegesprek bij Présence, een van de snelst groeiende modebedrijven in België. Ze hoopt er als directiesecretaresse van Simon Van Wijck aan de slag te kunnen, maar haar indrukwekkend cv kan niet maskeren dat ze niet moeders mooiste is.

2. Aflevering 2

Na afloop van de modeshow is Simon stomdronken tegen een paal gereden. Gelukkig was Sara in de buurt en kon ze hem net op tijd uit het brandend wrak halen. Leon dringt bij zijn zoon aan om zijn dankbaarheid te tonen. Simon doet meer dan dat. Britt weet dat Simon haar niet ziet zitten als zijn secretaresse en ze charmeert Lieven om haar plaats veilig te stellen.

3. Aflevering 3

Sara is dolblij dat ze gepromoveerd is tot secretaresse van Simon. De euforie is echter snel voorbij. Ze krijgt het niet gezegd dat er in zijn businessplan fouten zijn geslopen. Niet dat Sara tijd heeft om aan de presentatie te werken.

4. Aflevering 4

Tijdens de afwezigheid van Simon probeert Sara de zaken op kantoor te beredderen. Dat wordt een hele uitdaging wanneer ze een belangrijke klant over de vloer krijgt en de bestelling van 1.000 kostuums moet zien binnen te halen. Alexander gooit het op een akkoordje met Britt. Sara krijgt mannelijke aandacht in het café van Arne.

5. Aflevering 5

Sara heeft het moeilijk met de uitval van Simon en ze overweegt om de eer aan zichzelf te houden. De aandacht van Koen komt op het juiste moment, hoewel hij haar type niet is. Alexander grijpt elke kans om zijn zus duidelijk te maken dat Simon haar hart en haar stem tijdens de directieraad niet waard is. Alexander polst bij Britt of Simon zijn presentatie heeft veranderd.

6. Aflevering 6

Simon en Alexander moeten vandaag hun businessplan voorstellen tijdens de directieraad. Diegene met de beste presentatie volgt grote baas Leon Van Wijck op. Sara mag er niet aan denken dat Simon naast de promotie grijpt en ze probeert hem tijdig de verbeterde presentatie te geven. Marnix is woedend omdat de receptie voor de nieuwe directeur-generaal in zijn atelier wordt georganiseerd.

7. Aflevering 7

Simon is met een nipte meerderheid tot de nieuwe directeur-generaal van Présence verkozen. Tijdens de receptie bedankt hij Sara voor haar hulp en licht hij haar in over zijn gewaagde weddenschap met Alexander. Diezelfde nacht belt hij Sara met een stuk in zijn voeten uit haar bed. Martine, de collega van Sara's vader in het tuincentrum, wordt met een acute lumbago in het ziekenhuis opgenomen.

8. Aflevering 8

Helena is in alle staten. Ze weet met zekerheid dat Simon niet de ganse nacht zijn overwinning met Britt en Lieven heeft gevierd en ze gelooft niets van zijn verhaal over het vuile hemd. Sara kent de volledige waarheid en ze zet alles op alles om de relatiecrisis van haar baas op te lossen. Maar dat wordt haar niet in dank afgenomen. Hans haalt zijn collega Martine af in het ziekenhuis.

9. Aflevering 9

Sara moet van Simon uitzoeken hoe Présence 10 procent extra winst kan realiseren, maar daarvoor moet ze de cijfers te pakken krijgen. Alexander stelt zich echter ongenadig hard op. Présence heeft meer dan ooit de positieve recensies van modejournaliste Brenda nodig en Simon gaat zeer ver om haar voor zijn kar te spannen.

10. Aflevering 10

Simon heeft twee gigantische problemen. Hij moet hoofdontwerper Marnix vertellen dat er bespaard moet worden op de stoffen en hij moet zijn tête-à-tête met modejournaliste Brenda afzeggen. Zoals verwacht laten deze twee het er niet bij. Ondertussen moet Sara in opdracht van Simon de verkoopcijfers van alle Présence-winkels opvragen.

11. Aflevering 11

Sara moet van Simon de verkoopcijfers opvragen, maar Helena wil niet dat er naar de winkels wordt gebeld. Sara moet het probleem zien op te lossen, ook al betekent dat overuren kloppen. Britt is razend wanneer ze Lieven op een leugen betrapt. Alexander vertrouwt de nieuwe reclamecampagne van Simon niet en hij vraagt aan Britt om extra informatie voor hem te verzamelen.

12. Aflevering 12

Samen met Britt probeert Alexander de computer van Sara te kraken. Helena verklaart haar verloofde de oorlog als ze via via verneemt dat hij van plan is om drie verlieslatende winkels te sluiten.

13. Aflevering 13

Bij Présence gonst het van de geruchten dat er winkels worden gesloten. De vakbond pikt dit niet en dreigt met een staking. Simon geeft toe aan de druk, wat betekent dat Sara een nieuw plan moet bedenken om geld te besparen. Ook Hans moet snel geld zien te vinden als hij de auto van zijn collega Martine wil overkopen. Simon zadelt Sara met een zeer persoonlijke opdracht op.

14. Aflevering 14

Sara is helemaal van slag wanneer haar vader bij Présence opduikt. Zodra ze hem buiten heeft gewerkt, gaat ze op zoek naar een verlovingsring voor Helena. En dan moet ze ook nog alle scholen voor grafische vormgeving aanschrijven. Hans krijgt in de bank nieuws over zijn aanvraag voor een autolening.

15. Aflevering 15

Hans heeft de financiële hulp van zijn dochter nodig om een autolening te krijgen. Sara haast zich naar de bank, waar er meteen een lijk uit de kast valt. Britt maakt van Sara's afwezigheid gretig gebruik om de reclamecampagne op te eisen. An en Thomas zijn bij Présence nergens te bespeuren en hoofdontwerper Marnix is hier niet over te spreken. Ondertussen pijnigt Ellen zich de hersenen: Met welk verjaardagsgeschenk kan ze haar zoon Thomas een plezier doen?

16. Aflevering 16

De directie van Présence heeft Sara's idee voor de nieuwe reclamecampagne goedgekeurd. Ze loopt op wolkjes en overweegt om opslag te vragen. Haar vreugde slaat echter om wanneer blijkt dat ze het volledige computernetwerk heeft platgelegd. Voor Britt is dit het beste nieuws van de dag. Thomas heeft niet in de gaten dat zijn moeder een verrassingsfeestje voor hem aan het organiseren is en dat de collega's van Présence in het complot betrokken zijn.

17. Aflevering 17

Het verrassingsfeestje voor Thomas zijn verjaardag is een schot in de roos. De party eindigt echter in mineur voor Sara en ze ziet er tegenop om naar huis te gaan. Simon sluit met Lieven een weddenschap over Britt. Helena krijgt van de Présence-winkels de ene klachtentelefoon na de andere.

18. Aflevering 18

In de Présence-winkels is er tien keer meer geleverd dan voorzien. Helena probeert de situatie ter plaatse onder controle te krijgen en ondertussen buigt Simon zich samen met Lieven over de bewuste bestelbon. Dat het ene probleem het andere overkoepelt, blijkt wanneer Marnix zijn ontslag geeft.

19. Aflevering 19

Sara moet voor het eerst in haar leven naar de golfclub, maar ze geraakt er niet zo meteen binnen. Britt kan haar huishuur niet betalen en ze probeert Lieven te verleiden om haar geld voor te schieten. Ook boezemvriendin Helena krijgt een klaagzang te horen, maar zij heeft andere, meer romantische dingen aan haar hoofd. Alexander krijgt een zeer interessant bankdocument aangeboden.

20. Sara - 20

Alexander is op de hoogte van de banklening en hij is vastbesloten om de directieraad samen te roepen om alle cijfers te controleren. Dat kan het einde van Simons carrière als directeur-generaal betekenen. Leon Van Wijck heeft gezondheidsklachten sinds hij zich uit Présence heeft teruggetrokken. Thomas geeft An in de cafetaria golfles. Simon heeft fantastisch nieuws voor Sara.

21. Sara - 21

An vraagt zich luidop af wat Thomas nu eigenlijk voor haar voelt. Ze krijgt het antwoord in het café van Arne. Britt is jaloers op de promotie van Sara. Hierover is Helena evenmin te spreken en ze klaagt dat Simon haar de laatste tijd niet meer bij de zaken van Présence betrekt. Sara en Britt krijgen een aanvaring over het openen van andermans post.

22. Sara - 22

Het plannetje van Britt om Sara in een slecht daglicht te plaatsen bij Simon, is geslaagd. Helena neemt het uiteraard voor haar vriendin op en eist dat Simon actie onderneemt. Alexander wil nog voor de directieraad de cijfers inkijken. Sara zal creatief moeten zijn. Lut kijkt uit naar het etentje met Hans en Sara.

23. Sara - 23

Simon en vooral Sara hebben Leon kunnen overtuigen dat de directieraad geen verrassingen zal opleveren. Alexander blijft wel achterdochtig en hij schakelt Britt in om vandaag nog de cijfers in handen te krijgen. Lut gaat bij Hans eten om de renovatie van zijn keuken te bespreken.

24. Sara - 24

Sara moet alle cijfers opnieuw invoeren, waardoor er niets anders opzit dan de directieraad uit te stellen. Voor Alexander is dit het ultieme bewijs dat Simon knoeit met de resultaten en hij wil dat er een audit komt. Thomas is zwaar onder de indruk van de nieuwe levende paspop van Marnix. Helena windt er geen doekjes om dat ze de aandacht en attenties van Simon mist.

25. Sara - 25

De parfumlijn is een topprioriteit voor Simon en hij maakt werk van de onderhandelingen. De verleidelijke geuren missen trouwens hun effect niet. An en Thomas slagen erin om hun romance geheim te houden bij Présence. Simon zadelt Sara opnieuw op met een persoonlijke opdracht.

26. Sara - 26

Lieven weet niet waar hij het heeft wanneer Britt hem thuis opzoekt. Simon is in alle staten, omdat Sara bij het goedkeuren van de affiches een belangrijk detail over het hoofd heeft gezien. An dringt er bij Thomas op aan om hun relatie openbaar te maken. Alexander kan zich hoe langer hoe minder een houding geven in de buurt van Britt.

27. Sara - 27

Sara voelt zich gewaardeerd omdat Simon haar een volmacht over de rekeningen heeft gegeven. Maar daardoor moet hij nu nog minder op kantoor zijn en kan hij nog meer tijd in Michèle en de lancering van de parfumlijn stoppen. An weet niet wat ze ervan moet denken dat Thomas hun relatie verborgen wil houden voor zijn moeder. Deze laatste raapt haar moed bijeen en contacteert haar ex-man.

28. Sara - 28

Tijdens de directieraad dreigt Simon met ontslagen als de verdachtmakingen aan zijn adres niet stoppen. Hij vliegt ook uit tegen Sara en dat doet pijn. Ellen is niet van plan om Thomas de waarheid over zijn vader te vertellen. Simon heeft nood aan een goed gesprek.

29. Sara - 29

Simon wil met goedkopere stoffen werken en hij verwacht dat zowel Helena als Lieven zijn plan steunen. Britt wil gaan dineren met Lieven, maar Simon stuurt dat plan in de war. Ellen apprecieert het niet dat haar ex-man Patrick haar op het werk belt. Martine kan haar jaloezie niet verstoppen wanneer ze te weten komt dat Hans samen met Lut zijn keuken heeft geschilderd.

30. Sara - 30

Simon laat Sara de onderhandelingen met textielbaron Felix voeren. De kwaliteit van zijn stoffen is zonder meer schitterend, maar Sara moet beslissen of de offerte ook ideaal is. Het plannetje van Britt valt in duigen wanneer blijkt dat Lieven met Simon op zakenreis naar Milaan gaat. Haar dag is helemaal om zeep wanneer er een relatiegeschenk voor Sara wordt gebracht.

31. Sara - 31

Ontwerper Marnix windt er geen doekjes om dat hij alleen met de stoffen van Felix wil werken. Dat is vervelend, want zijn prijzen zijn te duur voor Présence. Sara weet zich echt geen raad, maar op Simon kan ze niet terugvallen, want hij bevindt zich nog altijd in Milaan. Hans is volledig van de kaart door een aangetekende zending en Sara is verrast wanneer ze alweer een relatiegeschenk ontvangt.

32. Sara - 32

Sara is trots op zichzelf omdat ze haar eerste grote deal heeft gesloten, tot ze het laatste argument van textielbaron Felix onder ogen krijgt. Ondertussen kunnen Britt en Alexander de hand leggen op een kopie van het bewuste contract. Hans weet niet wat hem overkomt wanneer Martine hem in tranen bezoekt.

33. Sara - 33

Alexander heeft het bewijs in handen dat Sara zich door textielbaron Felix heeft laten omkopen. Hij is vastbesloten om deze affaire tegen haar en Simon te gebruiken. Thomas gaat pinten pakken met Patrick. Britt is razend wanneer Lieven haar bij zijn terugkeer uit Milaan vertelt dat hij niet toe is aan een vaste relatie.

34. Sara - 34

Alexander confronteert Simon met Sara's bekentenis over het ontvangen smeergeld, maar Simon is niet onder de indruk. Hij broedt trouwens al op een plan om de som te besteden. An en Thomas hebben een geheim voor Présence en voor elkaar. Hans pluist alle jobadvertenties uit, maar hij lijkt voor geen enkele baan geschikt.

35. Sara - 35

Helena is slecht gehumeurd omdat Simon van Brenda heeft gedroomd en ze stort haar hart uit bij Britt. Tussen An en Thomas zijn er ook spanningen sinds ze elkaars grote geheim kennen. Sara heeft de onmogelijke opdracht om te voorkomen dat Marnix de stalen van de nieuwe stoffen in handen krijgt.

36. Sara - 36

Sara is niet van plan om zich nog langer voor de gek te laten houden. Simon beseft dat hij te ver is gegaan en hij probeert de plooien glad te strijken. Met succes, want nog geen uur later is Sara al druk in de weer met de organisatie van de modeshow. Het is echter de vraag of die er zal komen, want Marnix blijft weigeren om met stoffen van een mindere kwaliteit te werken. Thomas neemt een kijkje in de tekenacademie. Simon zet Michèle onder druk om de lancering van de parfumlijn te versnellen.

37. Sara - 37

Simon is in een zeer sombere bui en hij bekent aan Lieven dat hij de zaken niet meer in de hand heeft. Zijn grootste probleem vormt echter Brenda, die een zeer negatief artikel over Présence dreigt te publiceren. De spanningen ontgaan Alexander niet en hij maakt zich sterk dat het bedrijf binnenkort de deuren zal moeten sluiten.

38. Sara - 38

Sara en Arne hebben met het smeergeld van Felix de ganse nacht op de beurs gespeculeerd, tot grote tevredenheid van Simon. Thomas vermoedt dat An een boon heeft voor het naaktmodel van de tekenacademie en hij heeft last van jaloerse oprispingen. Lut weet dat Hans in zak en as zit omdat hij nog altijd geen werk heeft gevonden en ze besluit hem culinair te verwennen. Ellen is er zeker van dat haar zoon verliefd is.

39. Sara - 39

Britt is stikjaloers omdat Sara met Simon mag gaan lunchen en ze besluit om zich vanaf nu onmisbaar voor hem te maken. Ze wil ook koste wat het kost meereizen naar Turkije, waar er een fotoshoot wordt georganiseerd. Ook Brenda wil mee naar de zon, maar dat is een breekpunt voor Helena.

Aflevering 40

Helena mag er niet aan denken dat ze in Turkije in hetzelfde hotel als modejournaliste Brenda moet logeren. De levering van Sara's brandkast zorgt voor opschudding bij Présence. Ellen is er eindelijk klaar voor om Thomas de waarheid over zijn vader te vertellen. Sara's vader, Hans, heeft een nieuwe job gevonden. An krijgt een bijzondere opdracht van Ellen.

Aflevering 41

Britt gebruikt haar charmes om een gratis vliegtuigticket met bestemming Turkije te bemachtigen. Sara moet in opdracht van Simon het slapend bedrijf actief maken. Thomas gaat op vraag van An een pint pakken met Sven, het naaktmodel van de academie. Simon krijgt het niet tegen Brenda gezegd dat ze niet welkom is in Turkije.

Aflevering 42

Lieven ziet het snoepreisje naar Turkije aan zijn neus voorbijgaan omdat hij tijdens Simons afwezigheid tegengewicht voor Alexander moet vormen. Helena weet dat Simon een afspraak heeft met Brenda en ze verstopt zich in het kantoor van Sara.

Aflevering 43

Marnix is in alle staten omdat zijn lievelingsmodel Viviane niet vrij is voor de fotoshoot in Turkije. Sara moet dit zien op te lossen en ze besluit met mevrouw Bossiers van het modellenbureau Joy Fashion te gaan praten. Het is immers altijd moeilijker om nee te zeggen in iemands gezicht. An komt via Sven meer te weten over het duistere verleden van Thomas.

Aflevering 44

Sara heeft het onmogelijke gerealiseerd: ze heeft topmodel Vivianne kunnen strikken voor de fotoshoot in Turkije. Thomas zit ermee in dat An hem niet meer vertrouwt en hij heeft nood aan veel pinten én aan een goed gesprek. Simon en Helena vertrekken een dag eerder naar Turkije. Gewapend met zelfgebakken koekjes gaat Lut op bezoek bij Hans.

Aflevering 45

Net voor zijn vertrek naar Turkije geeft Simon Sara twee belangrijke opdrachten: ze moet de kwartaalcijfers onderscheppen én haar bedrijf opstarten. Marnix heeft de grootste moeite om te beslissen welke modellen hij meeneemt naar Turkije. Thomas maakt zijn liefdesrivaal Sven duidelijk dat hij An niet laat afsnoepen. Hans is nerveus omdat Martine hem uitgenodigd heeft om op restaurant te gaan.

Aflevering 46

In Turkije viert de romantiek tussen Simon en Helena hoogtij, tot grote jaloezie van Britt. Bij Présence zit Sara ondertussen aan haar stoel geplakt om te verhinderen dat Alexander de kwartaalcijfers als eerste in handen krijgt. Hans brengt bij Lut verslag uit over zijn etentje met Martine en An spreekt opnieuw af met Sven. Marnix, de fotomodellen en Brenda komen in Turkije aan.

Aflevering 47

De fotoshoot in Turkije gaat niet van een leien dakje en Simon moet voortdurend met Marnix en de fotograaf onderhandelen. Britt kan het niet laten om zaadjes van wantrouwen te planten bij Helena. Bij Présence heeft Sara een plan uitgewerkt om de kwartaalcijfers aan de bron te onderscheppen.

Aflevering 48

Het telefoontje van Lieven doet Simon beseffen dat Sara in de watten moet worden gelegd en hij geeft de opdracht haar bureau op te frissen. Ondertussen krijgt Sara het fantastische nieuws dat ze haar koffers mag pakken. Helena vergeeft Britt haar laatste stunt. Thomas en An zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie.

Aflevering 49

Hans en Lut werken zich uit de naad om Sara's hok om te toveren in een kantoor. Sara krijgt ondertussen een koele verwelkoming bij haar aankomst in Turkije. Haar afwezigheid is voor Alexander wel een unieke kans om haar brandkast open te breken. Thomas polst bij Patrick hoe zijn eerste keer was.

Aflevering 50

Bij Présence leggen Lut en Hans de laatste hand aan de renovatie van Sara's kantoor. Alexander concentreert zich ondertussen op haar brandkast en zoekt een manier om die open te breken zonder zijn handen vuil te maken. In Turkije reageert Simon zijn frustraties op Sara af en dat heeft dramatische gevolgen.

Aflevering 51

Sara is in de zevende hemel wanneer ze bij haar terugkeer uit Turkije haar nieuwe kantoor mét raam binnenstapt. Britt is stikjaloers en wil ook een eigen stek. Ellen belooft Thomas dat ze hem meer vrijheid zal geven. Simon geeft aan Lieven toe dat Turkije geen duidelijkheid heeft gebracht over zijn toekomst met Helena.

Aflevering 52

Sara is vastbesloten om Ecomoda uit te bouwen tot een succesvol bedrijf en ze werft haar eerste personeelslid aan. Het stoort Helena hoe langer hoe meer dat Sara door Simon en Lieven in de watten wordt gelegd. Hans heeft er goede hoop op dat hij bij Présence als klusjesman kan beginnen. Ellen heeft het akelige gevoel dat Thomas haar volledig aan het ontglippen is.

Aflevering 53

Alexander wil nog altijd de inhoud van Sara's kluis in handen krijgen. Britt heeft haar zinnen gezet op dure schoenen en ze probeert Lieven te overhalen haar het geld te lenen. An en Thomas brengen de nacht door in het atelier van Marnix.

Aflevering 54

Hans en Lut brengen samen een gezellige avond door, tot Martine bij hem komt uithuilen. Ondertussen betrapt nachtwaker Georges een dief in het kantoor van Sara. De inbraak is een financiële aderlating voor Présence en het voorstel om met goedkopere stoffen te werken, wordt weer opgerakeld.

Aflevering 55

Het leegroven van de brandkast in Sara's kantoor is het gespreksonderwerp van de dag bij Présence. Helena wil dat het misdrijf snel wordt opgehelderd en ze heeft het er moeilijk mee dat Simon weigert de politie in te schakelen. Marnix is bereid om Sara te helpen met haar zoektocht naar een nieuwe stoffenleverancier, maar de diva eist wel een tegenprestatie.

Aflevering 56

Simon maakt als dragqueen zijn opwachting in de Pink Panther. Hij wil er snel weer vandoor, maar zijn auto staat geblokkeerd. Er zit voor de directeur-generaal van Présence niets anders op dan Sara te bellen.

Aflevering 57

De scherpe uitval van Simon heeft Sara diep gekwetst en ze besluit letterlijk en figuurlijk afstand van hem te nemen. Arne weet dat Sara zich ellendig voelt en hij helpt haar om haar zinnen te verzetten. Alexander heeft opnieuw een clandestiene meeting. Ondertussen maken enkele agenten hun opwachting bij Présence.

Aflevering 58

Sara schittert nog altijd door afwezigheid bij Présence. Voor Britt is dit een unieke kans om Simon te bewijzen wat ze waard is. Alexander wil koste wat het kost een tussentijds cijferrapport in handen krijgen en hij organiseert een videoconferentie met Margot en Leon om zijn doel te bereiken. Lut vermoedt dat er iets moois bloeit tussen Sara en Arne.

Aflevering 59

Ellen betrapt haar zoon opnieuw op een leugen. Simon is vastbesloten om de parfumlijn op te starten en hij verwacht van Michèle dat ze Alexander overtuigt van de haalbaarheid van het project. Sara heeft slecht nieuws voor Marnix. Alexander heeft opnieuw een geheime ontmoeting met Koen.

60. Sara - 60

Helena's vertrouwen in Simon krijgt door de schuld van Britt opnieuw een deuk. Leon geeft zijn zoon Simon vanuit het buitenland de opdracht om werk te maken van het tussentijds cijferrapport. An wil Thomas aan haar ouders voorstellen. Lieven maakt zich zorgen over de schuldenberg die Présence heeft opgebouwd bij Ecomoda, het bedrijfje van Sara.

61. Sara - 61

Simon hoort flarden van Sara's telefoongesprek en achterhaalt zo dat Arne deel uitmaakt van Ecomoda. Dat stoort hem. Marnix verzet zich tegen een bescheiden modeshow, hoewel de collectie gemaakt is met stoffen van een mindere kwaliteit. Sara vreest de reactie van de pers op de collectie en zoekt koortsachtig naar een afleidingsmanoeuvre. Koen volgt het doen en laten van Thomas.

62. Sara - 62

Simon wil met zekerheid weten of Sara en Arne een relatie hebben. Hans zit ermee dat hij zijn date met Lut heeft moeten afzeggen en hij vraagt een herkansing. Lieven vreest de dag dat Sara de macht grijpt bij Présence en hij raadt Simon aan om haar een blijk van zijn waardering te geven. Helena eist ondertussen haar ontslag.

63. Sara - 63

Helena blijft van mening dat Sara haar ontslag moet krijgen. Het avondje uit van Lut en Hans is een schot in de roos en smaakt naar meer. Sara is niet te spreken over het beursavontuur van Arne, hoewel hij pakken winst heeft gemaakt.

Aflevering 64

Helena is de ster van de modeshow en ze slaagt in het opzet om de aandacht van de minderwaardige stoffen af te leiden. Simon is in de wolken, maar de volgende dag krijgt hij een koude zakelijke douche. Tot overmaat van ramp springt de vakbond meteen op de zaak. Alexander weigert de tekening aan Thomas terug te geven. Hans bewijst dat hij alle vertrouwen heeft in Lut.

Aflevering 65

Britt polst bij Helena naar haar gevoelens voor vakbondsafgevaardigde Steven. Koen vereffent een oude rekening met Thomas. Helena maakt zich zorgen over haar broer omdat hij te laat is op het werk. Lieven geeft Simon de raad om Sara goed te soigneren, zodat ze voor Présence blijft kiezen. Martine hengelt naar een date met Hans.

Aflevering 66

Alexander ligt in het ziekenhuis nadat hij in zijn huis bewusteloos werd geslagen. Helena is bang dat haar broer in de coma zal blijven en ze vraagt aan haar verloofde om Margot en Leon te verwittigen. Thomas is de kluts kwijt door de hele affaire. Martine bezoekt Lut bij Présence. Simon praat tegen Lieven zijn mond voorbij over zijn weddenschap met Alexander.

Aflevering 67

Britt heeft een date met Steven, vakbondsafgevaardigde bij Présence en het eerste lief van Helena. Martine en Lut gaan samen iets drinken in de Chocola. Lieven geeft Simon de opdracht om Sara te verleiden, zodat ze er niet vandoor gaat met Ecomoda. Alexander heeft de politie in de richting van Thomas gestuurd en dat baart Ellen grote zorgen.

Aflevering 68

Lieven raadt Simon aan om de boekhouding van Ecomoda in te kijken, maar Arne wil de documenten niet meteen geven. De spanningen tussen An en Thomas lopen op. Hij voelt zich hoe langer hoe ellendiger bij Présence en wil elders gaan werken.

Aflevering 69

Sara betrapt Simon in de armen van een vamp. Ze is boos en gekwetst. Hun ruzie verspreidt zich als een lopend vuurtje bij Présence en Alexander besluit hier zijn voordeel uit te halen. In de woning van Hans gebeuren er de laatste dagen vreemde dingen. Ellen vertelt aan Lut en An dat haar zoon het niet meer ziet zitten bij Présence.

70. Sara - 70

Het ontgaat Helena niet dat Britt haar pijlen op vakbondsafgevaardigde Steven heeft gericht. Lieven heeft een nieuwe uitdaging voor Simon: Sara op de mond zoenen. Zij laat ondertussen in de Chocola haar toekomst voorspellen door een handlezeres. Lut is verrast wanneer Martine haar opwachting maakt in de kookles.een handlezeres. Lut is verrast wanneer Martine haar opwachting maakt in de kookles.

71. Sara - 71

Sara heeft besloten om de persoonlijke assistente van Simon te blijven. Dit is een streep door de rekening van Alexander en Britt. Helena controleert Simons alibi bij Lieven en bij haar broer. Steven en Britt gaan samen een hapje eten en ook Hans en Lut gaan stappen.

72. Sara - 72

Steven windt er bij Britt geen doekjes om dat hij het rustig aan wil doen. Sara stelt zich vragen bij de zoen van Simon. Helena verdeelt bij Présence de uitnodigingen voor haar verlovingsfeest. Thomas loopt verloren sinds hij werkloos is. An geeft hem goede raad.

73. Sara - 73

Sara is de kluts kwijt wanneer Simon haar thuis opzoekt. Britt is er zeker van dat Helena stikjaloers is op haar relatie met Steven. Bij Présence wordt een receptie georganiseerd voor de verjaardag van Margot. Sara schittert door afwezigheid en Alexander grijpt zijn kans om onrust te zaaien. Thomas polst bij Patrick of er werk voor hem is in de papiergroothandel.

74. Sara - 74

Steven klapt tegen Britt uit de biecht over zijn huwelijk. Sara wordt door een zekere Cools uitgenodigd om tijdens een lunch over haar professionele toekomst te praten. Bij Présence wordt nog altijd een vervanger gezocht voor Thomas. Sara moedigt haar vader aan om te solliciteren voor de job. Thomas ziet zijn toekomst somber in.

75. Sara - 75

Helena zoekt zich te pletter naar een foto van haar en Simon die op de menukaarten moet komen. Simon is van slag omdat Sara hem afgewezen heeft, maar zij wil met zekerheid weten of hij écht naar haar kijkt. Alexander geeft aan Britt toe dat hij Sara buiten wil werken. Ondertussen dringt bankdirecteur Cools bij Sara aan om de knoop door te hakken.

76. Sara - 76

Thomas is letterlijk en figuurlijk in de wolken met de verrassing die An en Sven hebben voorbereid. Helena is opgelucht omdat Britt de foto heeft gevonden die ze wil gebruiken voor de menukaarten. Lieven dringt bij Simon aan om Sara te manipuleren, enkel en alleen om Présence te redden. Ellen vindt een intrigerende rekening in het kantoor van An.

77. Sara - 77

Ellen wordt door de politie ondervraagd over Thomas' ketting, die voor de deur van Alexanders huis is gevonden. In de Chocola dringt Martine zich op aan Lut en Hans. Sara heeft meer redenen om niet dan wel naar het verlovingsfeest van Helena en Simon te gaan. Britt is wel van de partij en ze maakt er kennis met Stevens echtgenote. Leon stort in tijdens zijn speech.

78. Sara - 78

Hans heeft eindelijk een nieuwe baan, maar toch heeft hij er geen goed gevoel bij. Leon is in het ziekenhuis opgenomen nadat hij tijdens zijn speech in elkaar was gestort. Ellen zit in zak en as omdat haar zoon weggevlucht is. De politie verdenkt hem immers van de inbraak bij Alexander.

79. Sara - 79

Sara vangt in het ziekenhuis een gesprek op tussen Simon en zijn vader. An krijgt bezoek van Thomas, die nog altijd op de vlucht is voor de politie. Margot is van mening dat haar zoon veel te grote zakelijke risico's neemt.

Aflevering 80

De negatieve opmerkingen van Martine aan het adres van Hans zijn niet in dovemansoren gevallen bij Lut en zij polst bij hem naar zijn vroegere relaties. Tijdens hun etentje krijgt Sara een bijzonder cadeau van Simon. Ellen krijgt op het werk bezoek van haar zoon. Sara apprecieert het niet dat Arne met Simon over Ecomoda praat.

Aflevering 81

Lut vermoedt dat Hans een pruik draagt. Ellen belooft haar om een subtiel onderzoek in te stellen. Sara besluit open kaart te spelen met Simon. An treurt nog altijd om het vertrek van Thomas. Helena polst bij Simon of hij iets weet over de rijke vriend van Sara.

Aflevering 82

Zowel Sara als Hans is opgestaan met een gelukzalige glimlach op de lippen. Leon verveelt zich stierlijk in het ziekenhuis en hij geeft zijn echtgenote de opdracht om bij Présence te gaan kijken hoe de zaken er aan toe gaan. An voelt zich verloren zonder Thomas en ze gaat zelfs aan zijn liefde twijfelen. Britt moedigt Steven aan om zijn echtgenote te verlaten.

Aflevering 83

Alexander bezoekt Leon in het ziekenhuis en lanceert het voorstel om Présence-winkels in Frankrijk te openen. Tijdens de tentoonstelling van fotograaf Jurgen maakt Helena zich hopeloos belachelijk. Simon is in alle staten. An heeft in de Chocola afgesproken met Sven en zijn vriend Nils. Ook Sara heeft een date.

Aflevering 84

Leon ligt nog altijd in het ziekenhuis, waar hij zich druk maakt over de winkelketen die Présence in Frankrijk wil beginnen. Helena is kwaad op Simon omdat hij vannacht niet naar huis is gekomen en haar humeur verbetert er niet op wanneer ze de omslag opent die op zijn bureau ligt. Martine maakt haar opwachting bij Présence, ze is op zoek naar Hans.

Aflevering 85

De spanningen tussen Simon en Helena lopen hoog op. Hij ziet het niet zitten om met zijn verloofde die voortdurend aan zijn trouw twijfelt, op prospectie naar Rijsel te gaan. Zij zoekt een luisterend oor bij Steven, vakbondsafgevaardigde bij Présence én haar eerste lief. Sara kampt met gewetensproblemen en ze oefent in haar kantoor het grote gesprek met Simon. Leon ondergaat een bypassoperatie.

Aflevering 86

Margot maakt zich zorgen over de relatie van haar zoon en ze vraagt Helena om in het belang van Présence en van Simon mee te gaan naar Rijsel. Alexander deelt deze mening niet. Hans kan zijn ogen niet van Martine afhouden wanneer ze een taart naar zijn werk brengt. Marnix geeft An de opdracht om locaties te zoeken voor de op stapel staande modeshow.

Aflevering 87

Door de manoeuvres van Britt wil de echtgenote van Steven nu toch scheiden. Er valt hiermee een grote last van zijn schouders, maar toch is hij niet te spreken over Britts aanpak. Hans is van mening dat Martine de laatste tijd wat raar overkomt. Sara gaat nieuwe kleren kopen in een poging om indruk te maken op Simon. Ellen zit er mee dat Thomas nog niets van zich heeft laten horen.

Aflevering 88

Sara's zelfvertrouwen is terug tot ver onder nul gedaald. Marnix verrast Simon met zijn locatievoorstel voor de modeshow. Helena zit in de put omdat Simon voor het eerst over uit elkaar gaan heeft gesproken. Lut en Hans daarentegen zijn stapelverliefd, maar zij houden hun relatie nog geheim voor Sara. Britt opent terug de jacht op Lieven. En Sara doet Arne een bizar voorstel.

Aflevering 89

Sara betrapt Lut en Hans terwijl ze aan het zoenen zijn. Marnix heeft zijn twee slagen thuisgehaald: Miss België en Mister Belgium lopen mee in de modeshow en fotograaf Jurgen, de aartsrivaal van Helena, zal de foto's maken. Ook Arne is aanwezig en hij valt als een blok voor een van de modellen.

90. Aflevering 90

Britt heeft tijdens de modeshow haar moment de gloire gehad. Margot en Leon zijn van mening dat Simon meer werk moet delegeren aan Alexander. Hans en Lut genieten van hun verblijf aan de kust. Nils, de vriend van Sven, stelt An voor om in de Chocola te gaan lunchen. Alexander kan het niet hebben dat Britt en Daniël dikke maatjes zijn.

91. Aflevering 91

Sara wordt misselijk van de gedachte dat Simon zonder haar op zakenreis naar Rijsel gaat. Feit is wel dat ze hoge koorts heeft en ze wordt door Helena naar huis gestuurd. Nils solliciteert bij Présence voor de job van loopjongen. Britt weet precies hoe Daniël haar zijn liefde kan bewijzen.

92. Aflevering 92

Helena en fotograaf Jurgen werken zeer goed samen sinds ze hun ruzie hebben bijgelegd. Hij is van mening dat ze zeer fotogeniek is en stelt voor om een portret van haar te maken. Sara is nog altijd te ziek om te gaan werken, maar het bezoek van Simon is een echte opkikker.

93. Aflevering 93

Na Sara heeft Simon het griepvirus te pakken. Britt maakt eindelijk kennis met de general manager van Ecomoda, maar ze is niet onder de indruk. Helena trekt naar de fotostudio van Jurgen om een portret van zichzelf te laten maken.

94. Aflevering 94

Alexander eist dat Sara hem binnen het uur alle bestellingen, betalingen en verkoopcijfers van Présence bezorgt. Britt probeert in het modehuis een baan te versieren voor Daniel, die door de schuld van Alexander zijn job is kwijtgespeeld. Lut vindt dat Ellen almaar depressiever wordt en raadt haar aan om met Lieven te gaan praten.

95. Aflevering 95

Na Sara en Simon ligt nu ook Helena met griep in bed, waardoor de zakenreis naar Rijsel in het gedrang komt. Ellen beseft dat ze veel uit te praten heeft met haar ex en ze geeft Patrick afspraak in de Chocola. Sara geeft Arne carte blanche om een boekhouder voor Ecomoda te zoeken. Lieven vindt dat Simon niet goed bezig is met Sara en port hem aan om straffer uit de hoek te komen.

96. Aflevering 96

Sara kan niet met Simon op zakenreis gaan omdat haar vader een feestje voor haar verjaardag heeft georganiseerd. An stort bij Nils haar hart uit. Ellen praat opnieuw met Lieven over de twee belangrijkste mannen in haar leven. Helena voelt zich nog altijd miserabel.

97. Aflevering 97

Sara en Simon zijn nu toch samen naar Rijsel. Na een diner in een chic restaurant belanden ze in een karaokebar. Ondertussen gaat bij Sara thuis het verjaardagsfeestje gewoon door, maar de afterparty is alleen voor Hans en Lut.

98. Aflevering 98

In Rijsel ontwaakt Simon met een kater en hij besluit sneller naar huis terug te keren. Hans en Lut hebben samen een fantastische nacht beleefd. Britt vindt het vreemd dat Daniëls sollicitatiegesprek niet kan doorgaan in de kantoren van Ecomoda. An leert Filip, de neef van Sara, beter kennen.

99. Aflevering 99

Simon bekent aan Lieven dat hij zich schuldig voelt tegenover Sara. Arne neemt Britt mee om een bedrijfswagen te gaan kopen. Helena maakt zich sterk dat Simon in Rijsel gescharreld heeft en ze stort haar hart uit bij Britt. Hans polst bij zijn dochter of Lut bij hen kan intrekken.

100. Aflevering 100

Britt overweegt om aan jobhopping te doen. Lieven geeft Simon de opdracht om geregeld met Sara te vrijen zodat ze hem gunstig gestemd blijft. An leest boeken over filosofie om te kunnen meepraten met Filip, de neef van Sara. Ontwerper Marnix heeft een verrassing voor Helena. Alexander lijkt bereid om de weddenschap met Simon te annuleren.

101. Aflevering 101

Alexander wil zich uit Présence terugtrekken en samen met zijn zus een andere firma oprichten. Het plan is voor Helena het overwegen waard, zeker nu haar relatie met Simon in het slop zit. An krijgt op het werk bezoek van Filip, de neef van Sara. Arne wil van Britt weten wat voor relatie ze met Daniël heeft.

102. Aflevering 102

Alexander licht Leon in over zijn plan om zich samen met Helena terug te trekken uit Présence. Helena klaagt tegen Britt dat Simon haar niet meer aanraakt sinds hij terug is uit Rijsel. Lut verhuist haar kleren naar de woning van Hans en Sara. Daniël toont Britt de oprichtingsakte van Ecomoda.

103. Aflevering 103

Simon heeft de plooien met Helena kunnen gladstrijken. Hun huwelijk gaat dus door, maar wel op zijn voorwaarden. Lut en Hans wonen sinds kort samen en zitten volop in de ontdekkingsfase van elkaars gewoontes. Sara panikeert wanneer topmodel Viviane in het kantoor van Simon opduikt.

104. Aflevering 104

Martine heeft nog altijd een sleutel van Hans' woning en maakt daar schaamteloos misbruik van. Simon wil dat Lieven naar Rijsel gaat. An is in de ban van Filip en ze bekijkt het leven alleen nog door zijn ogen. Sara gaat naar de tentoonstelling van Jurgen, de fotograaf die de laatste show van Présence voor zijn rekening heeft genomen. Daniël heeft belangrijk nieuws voor Britt.

105. Aflevering 105

Simon heeft Sara naar het appartement van Lieven gebracht om over hun relatie te praten. Lut schrikt wanneer ze bij haar thuiskomst Hans met Martine in de zetel ziet zitten. Helena klopt midden in de nacht bij Britt aan om over de fotosessie bij Jurgen en over haar gevoelens voor Simon te praten.

106. Aflevering 106

Sara heeft eindelijk door wat er aan Martine is veranderd. Simon bekent aan Lieven dat Sara sinds een tijdje meer voor hem betekent dan nodig is voor Présence. Lut en Hans hebben hun eerste discussie. Alexander heeft slecht nieuws voor Britt. Sara krijgt het benauwd wanneer Helena haar uitnodigt voor een lunch.

107. Aflevering 107

Helena wil van Sara weten wie de nieuwe minnares van Simon is. Thomas heeft eindelijk een teken van leven gegeven. Martine dringt opnieuw de woning van Hans binnen, hoewel hij haar duidelijk heeft gemaakt dat hij haar niet meer wil zien. Helena is het beu om alleen voor haar relatie te vechten en ze neemt een grote beslissing.

108. Aflevering 108

Hans en Lut hebben Martine ontmaskerd. Sara vraagt aan Arne om met haar naar het feestje van Esther Bossiers te gaan. Britt polst bij Daniël of hij het ziet zitten om te gaan samenwonen. Alexander begaat een grote stommiteit. Margot maakt zich zorgen over de toekomst van Présence en ze dringt bij haar man aan om tijdelijk terug de leiding te nemen.

109. Aflevering 109

Britt is razend omdat Daniël niets meer van zich heeft laten horen. Ze versiert een zakenlunch met Arne in de hoop te ontdekken wat Daniël uitspookt. Simon heeft het er moeilijk mee dat Sara zich opeens afstandelijk opstelt en hij wil weten wat hij verkeerd heeft gedaan. Alexander is nu toch bereid om de huur van Britt te betalen.

110. Aflevering 110

Tijdens het feest van Esther krijgt Britt eindelijk nieuws over Daniël en ze stelt Simon en Sara voor om samen naar het appartement van Lieven te gaan. Margot en Leon maken zich steeds meer zorgen over de toekomst van Présence en Hans pijnigt zijn hersenen over zijn dochter. Sara bekent hem dat ze zich verschrikkelijk alleen voelt.

111. Aflevering 111

Britt heeft een dag vrijaf genomen om de dood van Daniël een plaats te geven. Ze reageert zeer vijandig wanneer Alexander haar bezoekt. Simon is uit zijn lood geslagen omdat Sara zich zeer koel en zakelijk blijft opstellen en hij gaat geloven dat Arne wel degelijk haar lief is. Helena ziet nu pas de gewaagde foto's die Jurgen van haar heeft gemaakt.

112. Aflevering 112

Sara neemt de namiddag vrij om met Arne naar de zee te rijden. Ze wil zo weinig mogelijk aan Simon denken, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Helena nodigt fotograaf Jurgen uit voor een glas. Marnix is zeer te spreken over de schetsen van Nils, de loopjongen van Présence. Simon geeft toe aan de druk van Sara en geeft haar Présence-aandelen in ruil voor de waarborgen.

113. Aflevering 113

Simon wordt met de dag onzekerder. An wordt twintig jaar en ze wordt in de bloemetjes gezet door Lut en door Sara. Helena confronteert haar broer met zijn verleidingspoging. Ellen beseft dat ze Patrick de waarheid over hun zoon moet vertellen en ze spreekt met hem af. Alexander bekent aan Margot dat hij met een schuldgevoel kampt.

114. Aflevering 114

Marnix stelt loopjongen Nils voor om zijn assistent te worden. Patrick neemt het Ellen kwalijk dat hij van een buitenstaander heeft moeten vernemen dat Thomas zijn zoon is. Simon kan Sara overhalen om samen te gaan eten om over hun relatie te praten. Hij stelt zich schuldbewust op en bekent dat haar onverschilligheid hem gek maakt van jaloezie.

115. Aflevering 115

Britt is van streek omdat haar auto niet meer te herstellen is. Ze heeft geen geld om een nieuwe wagen te kopen en moet een voorschot zien te versieren. Sara wordt moe en ongelukkig van de spelletjes met Simon. Patrick stelt Ellen voor om samen de problemen met Thomas op te lossen. Helena confronteert Simon met het feit dat hij Sara heeft gezoend in Pier 19.

116. Aflevering 116

Simon is op straat getuige van een discussie tussen Sara en Arne. Fotograaf Jurgen opent Helena de ogen over haar relatie met Simon. Alexander is bereid om Britt voldoende geld voor een nieuwe wagen te lenen, maar hij stelt wel een belangrijke voorwaarde. Patrick krijgt 's avonds laat een oude bekende over de vloer. Simon wil weten waarom Sara met zijn gevoelens speelt.

117. Aflevering 117

Thomas is doodziek teruggekeerd uit Roemenië. Helena heeft het er zeer moeilijk mee dat Simon alle intimiteit uit de weg gaat. Zijn ouders zijn op hun beurt kwaad omdat hij de indruk geeft dat zijn huwelijk hem compleet onverschillig laat. Ook Hans herkent zijn dochter niet meer. Britt is bereid om Alexander informatie te verkopen die schadelijk kan zijn voor Sara en Simon.

118. Aflevering 118

Alexander en Britt hebben het op een akkoordje gegooid: zij krijgt geld voor een nieuwe auto in ruil voor de informatie waarmee Simon van zijn troon kan worden gestoten. Simon klaagt tegen Lieven dat Sara met zijn voeten speelt. Ook zij heeft nood aan een babbel en belt Esther Bossiers. Thomas duikt op in de Chocola. Alexander krijgt Koen terug over de vloer.

119. Aflevering 119

Sara stort bij Esther Bossiers haar hart uit over haar gevoelens voor Simon en over de spelletjes die hij met haar speelt. Simon babbelt op café met een onbekende over de koudwatervrees voor zijn huwelijk en over zijn gevoelens voor Sara. Alexander legt bij de politie nieuwe verklaringen af over de inbraak in zijn loft. Ellen heeft het grote gesprek met haar zoon.

120. Aflevering 120

De babbel met Esther heeft Sara deugd gedaan, maar ze komt er wel geen stap verder mee. Door de nieuwe verklaring van Alexander is Ellen er zeker van dat Thomas al weken liegt over de inbraak. Nils presenteert de Ecomoda-collectie in de Chocola. Helena verneemt van een onbekende dat Simon een groot probleem heeft.

121. Aflevering 121

Thomas neemt zijn intrek bij zijn vader Patrick. Hans en Lut stellen zich vragen wanneer ze vernemen dat er in Chocola een vechtpartij is geweest omwille van Sara. Britt polst bij Marnix of ze kan bijklussen als model. Leon en Margot besluiten Simon aan te pakken omdat hij dronken naar kantoor is gekomen. Sara licht Arne in over haar nieuwe plan met Ecomoda.

122. Aflevering 122

Patrick polst bij zijn zoon of hij nog gevoelens heeft voor An. Leon overweegt om de leiding bij Présence opnieuw op zich te nemen, tot hij er zeker van is dat Alexander te vertrouwen is. Ondertussen heeft Simon een belangrijke mededeling voor het personeel. Koen blijft Alexander lastigvallen. Hans wil weten wat er met zijn dochter aan de hand is en hij probeert met haar te praten.

123. Aflevering 123

In ruil voor een autolening is Britt bereid om Alexander bewijzen in handen te geven over Sara's aandeel in Ecomoda. Simon wil de parfumlijn uitbreiden en hij maakt een afspraak met Michèle. Sara heeft op kantoor een aanvaring met Helena.

124. Aflevering 124

Meteen na zijn babbel met Lut stelt Nils An voor om samen naar de bioscoop te gaan. De zakenpartner van Michèle, Jan, polst bij modejournaliste Brenda naar de financiële toestand van Présence en naar de leiderskwaliteiten van Simon. Deze laatste en zijn ouders worden door Alexander geconfronteerd met de oprichtingsakte van Ecomoda.

125. Aflevering 125

Sara vraagt zich luidop af waarom ze voor Simon blijft liegen en dan nog wel tegen Leon en Margot, twee mensen die ze respecteert. Simon is haar dankbaar omdat ze hem alweer gered heeft. Nils is teleurgesteld wanneer An haar vriendin Elke meebrengt naar hun date. Thomas is bij zijn vader Patrick vertrokken uit angst dat de politie hem op het spoor komt. Sara neemt een belangrijke beslissing.

126. Aflevering 126

Thomas heeft onderdak gevonden bij Marnix. Hij maakt zich zorgen over de koortsaanvallen van zijn logé en alarmeert een bevriende huisdokter. Sara hakt een moeilijke knoop door en achterhaalt hoe Alexander de oprichtingsakte van Ecomoda in handen heeft gekregen. Helena heeft een villa gevonden waar zij en Simon na hun huwelijk zullen intrekken. Nils toont Arne zijn schetsen voor de Ecomoda-collectie.

127. Aflevering 127

Helena en Steven halen zoete herinneringen op aan hun kalverliefde en laten zich meeslepen door hun emoties. Ondertussen vraagt Simon zich af of hij en Helena elkaar wel graag genoeg zien om te trouwen. Bij zijn terugkeer uit Rijsel krijgt Lieven te horen dat hij met Michèle moet samenwerken zodat er snel drie nieuwe parfums kunnen worden gelanceerd. Marnix blijft zich zorgen maken over Thomas.

128. Aflevering 128

Ellen en Patrick maken zich grote zorgen over de gezondheid van hun zoon. Arne heeft de ondankbare opdracht om Nils te vertellen dat Ecomoda terug een slapend bedrijf wordt. Simon vertelt aan Lieven dat hij geen vat meer heeft op Sara. Helena panikeert wanneer Steven bij Présence opduikt.

129. Aflevering 129

Thomas is in het ziekenhuis opgenomen. Margot weigert te aanvaarden dat het huwelijk van Simon en Helena niet doorgaat en ze verplicht haar zoon zijn verstand te gebruiken. Sara heeft groot nieuws voor Lut en Hans.

130. Aflevering 130

Bij aanvang van de directieraad blijkt dat het cijferrapport nog niet gekopieerd is. Heeft Sara een steek laten vallen of is dit een zeer bewuste zet? Hoe dan ook, Margot maakt van het oponthoud gebruik om alle directieleden uit te nodigen op het huwelijk van Simon en Helena.

131. Aflevering 131

Tijdens de directieraad zijn alle lijken uit de kast gevallen. Leon beseft dat zijn zoon niet langer aan het roer van Présence kan staan en hij overweegt om tijdelijk de leiding te nemen. Voor Simon is dit een opdoffer, maar nog veel erger is dat Sara ontslag heeft genomen.

132. Aflevering 132

Leon is van mening dat Simon veel te ver is gegaan en hij neemt tijdelijk het roer over bij Présence. Bij het doornemen van alle rapporten komt hij tot verrassende inzichten. Nils probeert An duidelijk te maken dat ze niets meer dan een mascotte is voor de rijke Charles en dat wordt hem niet in dank afgenomen. Thomas krijgt in het ziekenhuis bezoek van Marnix en van zijn ouders.

133. Aflevering 133

Britt is van mening dat Helena de perfecte directeur-generaal zou zijn en ze probeert de vechtlust van haar boezemvriendin aan te wakkeren. Simon is totaal niet meer bezig met zijn carrière. Hij kan alleen maar aan Sara denken. Leon heeft door alle miserie en onthullingen bij Présence terug een infarct gehad. Jan vermoedt dat Michèle cruciale informatie over het modehuis voor hem verzwijgt.

134. Aflevering 134

Lieven dringt er bij Simon op aan om te stoppen met zijn zelfmedelijden en na te denken over zijn toekomst bij Présence. Lut bekent aan Hans dat ze niet kan wennen aan het leven op de buiten. Margot neemt de touwtjes in handen bij het modehuis, hoewel haar echtgenoot Leon net een zware hartoperatie heeft gehad. Patrick en Ellen groeien voorzichtig naar elkaar toe.

135. Aflevering 135

Helena is er nog niet uit of ze directeur-generaal van Présence wil worden. Feit is dat haar beste vriendin haar aanmoedigt en dat haar broer haar ontmoedigt. Lut is blij dat Hans in haar appartement in Antwerpen wil intrekken. Nils probeert An duidelijk te maken dat het een slecht plan is om twee maanden op reis te gaan met de schatrijke Charles.

136. Aflevering 136

Helena bekijkt in de vergaderzaal alle kaartjes en geschenken die Sara van Simon heeft gekregen. Margot heeft slecht nieuws voor ontwerper Marnix. De problemen bij Présence maken Jan achterdochtig en hij staat er op om kennis te maken met Lieven.

137. Aflevering 137

Margot wil niet dat Simon nu al op bezoek gaat bij Leon en ze controleert ook het doen en laten van haar zoon. Helena moet met architect Olivier samenwerken om de inrichting van de winkel in Rijsel te bepalen. De charmante kerel grijpt meteen zijn kans om haar te versieren.

138. Aflevering 138

Margot laat in de villa een ziekenkamer inrichten voor haar echtgenoot. Lut en Hans pakken hun koffers om naar haar appartement in de stad te verhuizen. Nils wil van An weten of ze nog gevoelens heeft voor Thomas. Hij brengt zijn laatste nacht in het ziekenhuis door en moet beslissen of hij intrekt bij zijn moeder of bij zijn vader.

139. Aflevering 139

Hans vreest dat hij ontslagen zal worden. Thomas staat op het punt het ziekenhuis te verlaten wanneer hij bezoek krijgt van de politie-inspecteur, die de inbraak bij Alexander nog altijd onderzoekt. An en Nils willen enkele dagen naar Parijs gaan.

140. Aflevering 140

Margot weigert te aanvaarden dat het huwelijk van Simon en Helena definitief afgeblazen is. Ze is er dan ook niet over te spreken dat Helena uithuilt in de armen van haar eerste lief, Steven. Sara en Esther vertrekken naar Fuerteventura. De advocaat van Présence en die van Ecomoda komen voor de eerste keer samen.

141. Aflevering 141

Lieven vertrouwt het niet dat Britt terug toenadering zoekt. Margot brengt bij Alexander verslag uit over de moeilijke vergadering met de advocaat van Ecomoda en ze dringt er bij Simon op aan om een verzoening met Helena te forceren. Ontwerper Marnix wordt door Alexander uitgenodigd voor een etentje. Op Fuerteventura neemt Sara belangrijke beslissingen over haar toekomst.

142. Aflevering 142

Alexander polst bij ontwerper Marnix of hij bereid is om samen een zaak uit te bouwen. Sara geniet op Fuerteventura van de gesprekken met Esther, maar toch blijft ze Simon missen. Helena vertelt Britt dat ze volledig van de kaart is sinds ze weet dat Simon met Sara heeft geslapen.

143. Aflevering 143

Lieven is er sinds hun avondje uit zeker van dat Britt écht veranderd is. Hans zoekt een excuus om naar zijn huis te kunnen gaan. Leon is uit het ziekenhuis ontslagen en wordt door een privéverpleger verzorgd terwijl Margot bij Présence aan de slag is. Sara verblijft nog altijd op Fuerteventura en voelt zich elke dag wat beter.

144. Aflevering 144

Op Fuerteventura maakt Sara kennis met stylist Jakob en visagiste Mariëlla. Esther verplicht haar ook om komaf te maken met het verleden. Hans heeft het dagboek van Sara gevonden en de verleiding is groot om antwoorden op zijn vragen te zoeken.

145. Aflevering 145

Er wacht Margot alweer een zware dag bij Présence. Ze heeft een belangrijke meeting met Michèle over de lancering van de nieuwe parfums én de stafvergadering belooft ook moeilijk te worden, want Arne zal als vertegenwoordiger van Ecomoda aanwezig zijn. Op Fuerteventura moedigt Esther Sara aan om uit haar schulp te kruipen.

146. Aflevering 146

Margot is vastbesloten om vandaag een doorbraak in de zaak tussen Ecomoda en Présence te forceren. Dit kan alleen als iedereen op één lijn staat en ze stelt zich hard op. Vooral Simon ondervindt dat zijn moeder niet met zich laat sollen.

147. Aflevering 147

Margot heeft de verantwoordelijkheden van Simon overgeheveld naar Lieven. Ze weet dat dit een goede zakelijke beslissing is, maar haar moederhart bloedt. Ze kan haar zorgen niet delen met Leon, want zijn hart kan de stress niet aan. Arne is verrast wanneer zijn advocate vertelt dat ze zwanger is. Ellen besluit haar zoon te vertellen dat An een relatie heeft met Nils.

148. Aflevering 148

Sara kan er niet bij dat de medewerkers van Esther vriendelijk tegen haar zijn en ze vraagt zich af wat erachter zit. Nils toont Thomas de foto's van het romantisch uitje naar Parijs. Britt moedigt Helena aan om op zakelijk vlak haar kwaliteiten in de verf te zetten en in haar persoonlijk leven een romance met Steven te beginnen.

149. Aflevering 149

Thomas voelt zich ellendig omdat An verliefd is geworden op Nils. Op Fuerteventura probeert Sara haar hoofd leeg te maken tijdens een urenlange wandeling. Vakbondsafgevaardigde Steven moet vanaf nu met Margot vergaderen en hij is er niet over te spreken dat ze zelfs geen ruimte laat voor onderhandeling.

150. Aflevering 150

Helena zit in de knoei met haar gevoelens. Simon vraagt zijn moeder om hem een nieuwe kans te geven bij Présence. Alexander gelooft niet dat het modehuis nog een toekomst heeft en hij vertelt aan Britt dat hij overweegt om zelf een bedrijf op te starten. Hans begint de voordelen van het leven in de stad in te zien. Op Fuerteventura geniet Sara van de prospectie.

151. Aflevering 151

Brenda luistert op restaurant het gesprek tussen Alexander en Britt af en ontdekt zo dat Présence in zeer slechte papieren zit. Ze licht Jan meteen in over de crisis in het modehuis en gaat zelf de confrontatie aan met Simon. Hij drinkt nog altijd meer dan goed voor hem is en raakt zelfs betrokken bij een ordinaire vechtpartij.

152. Aflevering 152

Brenda wil nog altijd een artikel schrijven over de crisis bij Présence en ze probeert bij Marnix informatie te ontfutselen. Simon is Helena dankbaar omdat ze hem gisteren na de vechtpartij heeft verzorgd. Thomas volgt de raad van zijn vader op en gaat met Nils praten. Michèle heeft de indruk dat Jan op de hoogte is van de problemen bij Présence en ze overweegt open kaart te spelen.

153. Aflevering 153

Thomas moet beslissen of hij de politie zal helpen om Koen bij de kraag te vatten. Britt vertelt Helena dat er een vonk is met Alexander. Simon bezwijkt onder de druk en onthult aan Brenda hoe de vork in de steel zit bij Présence. Margot schotelt Michèle het parfumcontract voor en eist dat ze deeltijds in het modehuis komt werken. Sara bloeit alsmaar meer open op Fuerteventura.

154. Aflevering 154

Leon maakt zich zorgen omdat zijn echtgenote dag en nacht voor Présence aan het werk is. Margot heeft het inderdaad niet gemakkelijk en zeker niet als Helena kordaat stelt dat de breuk met Simon definitief is. Thomas zet samen met de politie een val op voor Koen. Op Fuerteventura wordt Sara uitgenodigd voor een wandeling.

155. Aflevering 155

Nils is jaloers omdat An haar ex-vriendje Thomas tot held heeft gebombardeerd. Margot heeft een zware vergadering met Jan, de vennoot van Michèle. Hans kan Lut eindelijk zijn verrassing geven. Brenda kan er nog altijd niet bij dat Simon verliefd is geworden op het lelijke eendje Sara. Leon heeft een openhartig gesprek met Lieven. Op Fuerteventura trekt Sara haar stoute schoenen aan.

156. Aflevering 156

Op vraag van Leon onderneemt Lieven een nieuwe poging om Simon te overtuigen de draad opnieuw op te pakken bij Présence. Helena viert samen met Steven de start van het nieuwe hoofdstuk in haar leven. Op Fuerteventura slaagt Sara er nog altijd niet in om Simon te vergeten. Ze weet echter dat de tijd alle wonden heelt. Of is het iemand anders.

157. Aflevering 157

Michèle gaat aan de slag bij Présence. Simon heeft het afbetalingsplan bestudeerd en hij stapt met zijn opmerkingen naar zijn moeder. Alexander contacteert een advocate om Sara aan te klagen voor fraude. Op Fuerteventura laat Sara zich onder handen nemen door Mariella.

158. Aflevering 158

Tijdens het etentje met Alexander geeft Britt toe dat Sara haar vanaf dag één in de weg zat én dat ze klaar is voor een nieuwe relatie. De vrijpartij van Brenda en Lieven wordt verstoord door het telefoontje van Michèle. Hans is van slag wanneer Britt hem vertelt dat zijn dochter zal worden aangeklaagd voor fraude.

159. Aflevering 159

Lieven en Jan lopen mekaar tegen het lijf ten huize Brenda. Helena wil in haar loft geen enkele herinnering aan Simon en ze geeft zelfs zijn verlovingsring terug. Ellen en Patrick gaan met Thomas bowlen. Hans maakt zich grote zorgen over zijn dochter sinds hij weet dat ze door Présence zal worden aangeklaagd voor fraude.

160. Aflevering 160

Alexander en Britt belanden samen in bed. Helena heeft in haar loft alle herinneringen aan Simon verwijderd en ze vertelt Steven dat ze klaar is om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Lieven is van mening dat Simon een voorbeeld aan zijn ex moet nemen. Arne hoort nu pas dat Sara door Présence zal worden aangeklaagd. Op Fuerteventura beleeft Sara ondertussen een bijzondere avond.

161. Aflevering 161

Sara is van streek omdat Présence haar aanklaagt voor fraude. Hans zit er ook mee in zijn maag en hij overweegt om ontslag te nemen. Britt is kwaad en teleurgesteld omdat Alexander als een dief in de nacht uit haar slaapkamer is vertrokken. Vakbondsafgevaardigde Steven ondervindt dat Margot een zeer harde tante kan zijn.

162. Aflevering 162

Simon en Helena hebben samen Margot duidelijk gemaakt dat hun relatie echt voltooid verleden tijd is. Voor Margot is dit een moeilijke pil om slikken en ze zoekt troost bij Leon. Sara heeft haar strijdlust teruggevonden en ze maakt een afspraak met de directie van Présence. Hans vermoedt dat Leon niet op de hoogte is van het proces en hij zoekt de man thuis op.

163. Aflevering 163

Sara is als nieuw teruggekomen uit Fuerteventura. Haar vader, Arne en Lut zijn onder de indruk van haar verschijning en zelfzekere houding. Britt is jaloers op advocate Nicky, die samen met Alexander een strategie uitwerkt om Sara ten val te brengen. Leon vraagt ondertussen aan zijn vrouw om de aanklacht tegen Sara te laten vallen.

164. Aflevering 164

Bij Présence is iedereen in shock wanneer ze Sara zien. Advocate Nicky stelt Sara een minnelijke schikking voor. Ellen vertelt aan Lut dat ze geniet van de gezinsuitjes met Thomas en Patrick. Thomas stelt An voor om samen iets te gaan drinken in de Chocola.

165. Aflevering 165

Simon heeft opgebiecht dat Sara de cijfers telkens in zijn opdracht heeft vervalst. Lieven vermoedt dat Simon met zijn bekentenis enkel en alleen Sara wil terugwinnen. Margot confronteert Alexander met de leugen over zijn relatie. Marnix krijgt bijna een beroerte wanneer Sara hem in zijn atelier opzoekt.

166. Aflevering 166

Sara kan volgens haar advocate meteen haar geld terugeisen van Présence of er zelf voor zorgen dat alle schulden aan Ecomoda terugbetaald worden door het modehuis te gaan leiden. Ondertussen is Simon een plan aan het uitwerken om het faillissement van Présence te voorkomen.

167. Aflevering 167

Leon is het met Simon eens dat alleen Sara de ondergang van Présence kan voorkomen. An voelt een steek van jaloezie wanneer ze Thomas en Jana ziet zoenen in de Chocola. Tijdens hun etentje bespreekt Sara met Jakob het voorstel van Simon. Britt is nu al twee dagen misselijk, wat Helena doet speculeren over een zwangerschap.

168. Aflevering 168

Britt doet met een bang hart een zwangerschapstest. An en Nils leggen hun ruzie bij. Sara weet niet of ze op het voorstel van Margot en Leon zal ingaan, ook al krijgt ze alle touwtjes in handen. In de Chocola doet An haar best om Thomas' aandacht te trekken en hem duidelijk te maken wat hij mist in zijn leven.

169. Aflevering 169

Patrick bekent aan zijn zoon dat hij nerveus is omdat Ellen hem uitgenodigd heeft om samen iets te gaan eten. Sara heeft de knoop doorgehakt over haar professionele toekomst en ze viert haar beslissing met een drink. Ook Esther en Jakob worden uitgenodigd. Britt vertelt aan Alexander dat niet alleen hij op een plan broedt.

170. Aflevering 170

Lieven en Simon spoelen hun nederlaag en de frustraties weg in een bar. Vooral Lieven is over zijn toeren en hij is niet van plan om naar het feestje bij Présence te gaan. Britt heeft er evenmin zin in, maar zij moet in opdracht van Alexander. Patrick en Ellen genieten van hun etentje en halen fijne herinneringen op aan de tijd dat ze nog een koppel waren.

171. Aflevering 171

Hoewel Lieven ervan overtuigd is dat Brenda hem zal laten vallen als een baksteen informeert hij haar toch over de directiewissels bij Présence. Ellen geniet van alle momenten die ze met Patrick kan doorbrengen, maar toch blijft ze bang dat hij haar opnieuw in de steek zal laten.

172. Aflevering 172

Sara neemt een weinig populaire beslissing om niet te worden beschuldigd van vriendjespolitiek. Helena wil van haar broer weten hoe hij zijn toekomst met Britt ziet en dringt aan om haar niet te negeren. Thomas gaat in de Chocola als barman aan de slag. Het doet Margot plezier dat Leon zich beter voelt, maar toch durft ze het woord genezing niet in de mond nemen.

173. Aflevering 173

Jana wil een cadeautje voor Thomas kopen en ze vraagt aan An om mee te gaan. Tijdens het shoppen vertelt An honderduit over het verleden van Thomas en dat wordt haar niet in dank afgenomen. Lieven vertelt aan Simon dat hij de aanpak van Sara beangstigend goed vindt en hij kan het niet laten om zijn vriend te overladen met tips. Zelf werkt Lieven de nieuwe baas vooral tegen.

174. Aflevering 174

Helena en Steven hebben een moeilijk gesprek over zijn ex-vrouw Sylvie. Het valt Thomas op dat An hoe langer hoe meer Jana imiteert en hij wijst er haar op dat het lijkt alsof ze geen eigen mening meer heeft. De vennoot van Michèle, Jan, heeft een interessante vergadering met Sara over de parfumlijn.

175. Aflevering 175

Michèle is verplicht om de parfumlijn verder uit te werken met Arne. Zijn stijl is in niets te vergelijken met die van Lieven en ze ergert zich blauw aan zijn waanzinnige ideeën. Ook Sara is geïrriteerd wanneer Simon haar in de cafetaria benadert en haar van zijn goede intenties probeert te overtuigen.

176. Aflevering 176

Ellen en Patrick gaan samen met Lut en Hans op restaurant. Aan tafel is de spanning te snijden en bij iedereen gaan de ogen open. Lieven bespreekt met Simon en met Michèle het aanbod van Sara. Het pleidooi van Helena is niet in dovemansoren gevallen bij Alexander en hij gaat eindelijk met Britt praten.

177. Aflevering 177

Helena geeft aan Margot toe dat ze het er nog altijd moeilijk mee heeft dat Sara aan het hoofd staat van Présence. Ze is dan ook zeer benieuwd met welke strategieën Sara op de proppen zal komen om het bedrijf weer gezond te maken. Margot en verpleger Gert bespreken met Simon de voordelen en de risico's die verbonden zijn aan de harttransplantatie van Leon.

178. Aflevering 178

Sara wil dat Marnix en Nils aanwezig zijn op de stafvergadering omdat ook de plannen met de collecties op de agenda staan. Sara beseft dat het nieuws zal inslaan als een bom en daarom licht ze Marnix vooraf in. Patrick heeft er spijt van dat hij is weggelopen uit het restaurant en hij maakt zijn opwachting aan het bureau van Ellen.

179. Aflevering 179

Helena ziet haar extra verantwoordelijkheden als personeelsdirecteur helemaal zitten en ze wil vooral herstructureren op het hoofdkantoor. Thomas meent het dat hij Vlaanderen achter zich wil laten en hij zoekt op het internet naar een job in het buitenland.

180. Aflevering 180

Hans maalt er niet om dat hij het door de herstructurering drukker zal hebben. Dan heeft hij minder tijd om over Lut na te denken. Ellen zit in zak en as omdat Thomas en Patrick voor minstens een jaar naar het buitenland trekken. Ondertussen ondervindt Sara dat een bedrijf leiden niet evident is en ze gaat te rade bij Leon. Alexander volgt de raad van Margot op.

181. Aflevering 181

Helena wil Steven niet meer zien en ze houdt bij Sara een pleidooi om Simon naar de vergaderingen met de vakbond te sturen. Simon zelf weet van geen ophouden en hij dringt zelfs Sara's huis binnen. Voor haar is dit de spreekwoordelijke druppel en ze bijt van zich af. Jana vindt het spijtig dat Thomas naar het buitenland trekt, maar toch wil ze niet dat hij voor haar in Vlaanderen blijft.

182. Aflevering 182

Britt kan Alexander ertoe verleiden zijn groot zakelijk geheim met haar te delen. Simon probeert de ruzie met zijn vader bij te leggen net voor zijn vertrek naar het buitenland. Sara nodigt Jakob uit om bij haar thuis te komen eten. Steven slooft zich uit om Helena weer voor zich te winnen.

183. Aflevering 183

Lieven verklapt aan modejournaliste Brenda dat er een collectie in de maak is die niet van de hand van Marnix is. Britt houdt bij Sara een pleidooi om opslag te krijgen. Tussen Patrick en Ellen gaat het zeer goed en ook tussen Lut en Hans zijn de brokken gelijmd. Sara bekent aan Esther dat ze Simon mist. Alexander heeft nog altijd nachtmerries over Daniël.

184. Aflevering 184

Leon wil na zijn harttransplantatie een jacht kopen én hij wil Simon zien. Vandaag nog. Nils en Jana kampen met een schuldgevoel omdat ze gezoend hebben, hoewel de kus zeer goed voelde. Michèle en Lieven moeten strikt genomen niet meer samenwerken, maar ze rekken met plezier de promotionele details van de parfumlijn. An wil bewijzen dat ze de job van secretaresse aankan.

185. Aflevering 185

Sara verbiedt zichzelf om aan Simon te denken, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Alexander heeft een soortgelijk probleem. Hij slaagt er niet in de aanrijding van Daniël te vergeten. Michèle confronteert Lieven met zijn instructies om Sara te verleiden.

186. Aflevering 186

Steven volgt de raad van Simon op en probeert de brokken met Helena te lijmen, maar ze staat net op het punt om naar Rijsel te vertrekken. Britt maakt zich hoe langer hoe meer zorgen over Alexander, die 's nachts of ligt te woelen of nachtmerries heeft. Hij beseft dat hij de waarheid niet langer kan verzwijgen, maar is hij ook moedig genoeg?

187. Aflevering 187

Sara heeft het hoofdstuk Simon definitief afgesloten, maar toch mist ze hem nu hij in Denemarken zit. De dag van Thomas is om zeep zodra An hem vertelt dat hun liefjes gezoend hebben. Ook Britt loopt er als een donderwolk bij en ze vertelt aan iedereen die het horen wil dat ze Alexander haat. Sara voelt zich ongemakkelijk wanneer Martine haar op het werk bezoekt.

188. Aflevering 188

Bij Présence gonst het van de geruchten over Simon en Ella, de knappe blondine die vanuit Kopenhagen is overgekomen. De roddels bereiken in geen tijd Sara en ze is van slag, hoewel ze zichzelf voorhoudt dat het haar niet interesseert wat Simon doet. Michèle ziet het niet meer zitten om nog met Lieven samen te werken.

189. Aflevering 189

Voor Sara is het een hele opgave om met Simon en Ella te gaan eten. Alexander is er als de dood voor dat Britt naar de politie zal stappen en hij vraagt raad aan Margot. Hans krijgt het niet over zijn hart om Martine weg te sturen wanneer ze bij hem thuis aanklopt. Marnix kan niet verstoppen dat hij jaloers is op de aandacht die Nils met zijn eerste collectie krijgt.

190. Aflevering 190

Michèle neemt Lieven in vertrouwen over het meesterplan van haar vennoot Jan. Sara is blij verrast omdat Esther aan Jakob heeft gevraagd de styling van de werknemers te doen, die de eerste collectie van Nils zullen showen. Helena, Alexander en Sara krijgen alledrie hetzelfde voorstel. Helena confronteert Steven met zijn leugen van gisteren.

191. Aflevering 191

Ella beslist pas na de modeshow van Nils' collectie of ze al dan niet de kleren en de parfums van Présence in Denemarken zal verkopen. Margot hoopt van harte dat de deal doorgaat, voor het bedrijf én voor haar zoon Simon. Esther confronteert Sara met de verliefdheid van Jakob en polst naar haar gevoelens voor hem. Simon krijgt eindelijk goed nieuws van het thuisfront.

192. Aflevering 192

De kleren van Nils worden voorgesteld door de collega's van Présence. Sara speecht voor de modeshow, maar ze is erg zenuwachtig. Gelukkig brengt Simon haar vanuit het publiek tot rust, net zoals vroeger. De collectie van Nils is een succes. Ella denkt er hetzelfde over en wil Présence dus uitbreiden naar Scandinavië.

193. Aflevering 193

Ella deelt de beslissing van Sara over de verkoop van Nils' collectie in Denemarken mee. Helena wil van haar broer weten of hij nog altijd van plan is zich af te scheuren van Présence. Leon heeft het langverwachte telefoontje uit het ziekenhuis gekregen: er is een ruilhart beschikbaar. Britt onthult eindelijk aan haar boezemvriendin wat er met haar aan de hand is.

194. Aflevering 194

Thomas en An zijn weer dolverliefd en ook tussen Helena en Steven is alles koek en ei. Sara wil dat An via een interimbureau een assistent zoekt voor Arne. Simon ziet een kans om weer meer te betekenen in het bedrijf en solliciteert zelf voor de job.

195. Aflevering 195

Steven wil snel een huwelijksdatum prikken en dat klinkt bij Helena als muziek in de oren. Sara polst bij Ella of ze een koppel vormt met Simon. De harttransplantatie van Leon is goed verlopen. Nils wacht met een bang hart de eerste verkoopcijfers van zijn collectie af.

196. Aflevering 196

Modejournaliste Brenda verschijnt in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Advocate Nicky dringt aan bij Alexander om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt ondertussen het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

197. Aflevering 197

Ellen stelt Patrick voor om samen een paar weken in Amerika rond te trekken. Lut heeft met Martine te doen en ze dringt bij Hans aan om zijn ex-collega in de instelling op te zoeken. Helena vertelt Alexander dat Brit in het ziekenhuis is opgenomen.

198. Aflevering 198

Sara is er kapot van dat Simon in haar dagboek heeft gelezen. Het voelt alsof hij haar ziel heeft afgepakt. Britt is uit het ziekenhuis ontslagen en gaat heel bewust onmiddellijk aan het werk. Michèle is terug aan de slag bij Infine. Tijdens een spoedvergadering bij Présence hebben zowel Sara als Simon een verrassende mededeling.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.