Sex Unlimited

Sex Unlimited

Enkele Britten nemen geen blad voor de mond en vertellen openlijk over hun seksuele verlangens en uitspattingen.

Afleveringen

5 afleveringen

Seksuele diensten aanbieden via webcam is de voorbije jaren big business geworden. Het is een industrie met een jaarlijkse omzet van zo'n twee miljard dollar.
Amateurmodellen verdienen een pak geld door sexy filmpjes en foto's online te plaatsen. En sinds het ontstaan van Only Fans en de daaropvolgende coronacrisis zijn de modellen die dergelijke diensten aanbieden alleen maar in aantal toegenomen.
90% droomt ervan, maar slechts 25% van de bevolking beweert er ooit eentje te hebben gehad: een trio. Maar hoe doe je dat eigenlijk, een trio beleven? Om maat gemaakte websites en datingapps maken het makkelijker dan ooit om een derde partij toe te voegen aan je seksleven. Enkele koppels die wat pit willen toevoegen aan hun seksleven klappen uit de biecht.
BDSM is voor velen echt een manier van leven. Enkele subs en meesters/meesteressen geven een inkijk in hun levensstijl en de verschillende soorten fetisjen.
Een blik op de productie van op maat gemaakte sekspoppen, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Het is een business die de laatste jaren echt aan het boomen is en waarin enkele vrouwelijke ondernemers zich markleider mogen noemen. Eén van die bedrijven wil zich nu gaan richten op vrouwen en mannelijke sekspoppen op de markt brengen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.