Starsky & Hutch

Starsky & Hutch

In deze hitserie uit de jaren 70 struinen de eigenzinnige politierechercheurs Dave Starsky en Ken 'Hutch' Hutchinson de straten van het zonovergoten Californië af in hun rood-witte Gran Torino, op zoek naar criminelen.

Afleveringen

22 afleveringen

1. Discomania

De rijke Tony Mariposa droomt van een eenvoudig familieleven, maar zijn droom werd lang geleden verknoeid toen bleek dat zijn jonge, onschuldige verloofde Sharon in werkelijkheid een prostituee was. Intussen hebben Starsky en Hutch het ontzettend druk: levenloze lichamen van jonge meisjes blijven opduiken.

2. The Game

Na een mislukte actie proberen Starsky en Hutch de schuld in elkaars schoenen te schuiven.

3. Blindfold

Als een juwelierszaak overvallen wordt, raakt een studente per ongeluk betrokken bij het vuurgevecht dat losbreekt. Een kogel van Starsky kost haar het zicht. Starsky voelt zich schuldig en probeert een vriendschapsband met het meisje op te bouwen.

4. Photo Finish

Starsky en Hutch worden door een vriend, de fotograaf Marcie, uitgenodigd voor een exclusief feestje. Het feestgedruis eindigt plots, als één van de gasten wordt doodgeschoten door een onbekende moordenaar. Heeft Marcie de dader kunnen vastleggen op foto?

5. Moonshine

Twee boerenjongens sterven kort na hun arrestatie aan de gevolgen van vergiftiging.

6. Strange Justice

Wanneer zijn dochter brutaal verkracht wordt, slaan de stoppen van inspecteur Slate volledig door. Als haar aanvaller wordt binnengebracht voor ondervraging, knalt hij hem neer.

7. The Avenger

Een wanhopige vrouw schakelt de hulp van de inspecteurs in. Ze beweert dat een vage kennis uit San Francisco haar gevolgd is en verantwoordelijk is voor de dood van een aantal van haar geliefden.

8. Dandruff

Starsky en Hutch zijn als verwijfde kappers undercover aan de slag in een luxueus hotel. Ze hopen zo een internationale meesterdief die bekendstaat als "de baron" te klissen.

9. Black and Blue

Starsky en Hutch worden opgeroepen voor een inbraak. Eens ter plekke wordt Hutch door één van de jonge dieven neergeschoten. Hij wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Starsky krijgt in afwachting van zijn herstel een nieuwe werkpartner toegewezen. De dynamische Joan Meredith gaat samen met hem op zoek naar de jonge criminelen.

10. The Groupie

Hutch en Starsky duiken onder in de modewereld. Terwijl ze zich concentreren op hun onderzoeksdaden, krijgen ze een ongewoon aanbod van een vrouw die hen graag wil helpen. Maar hoe bruikbaar is haar hulp?

11. Cover Girl

Als een model, een oude vlam van Hutch, te horen krijgt dat ze kanker heeft, besluit ze om een huurmoordenaar te engageren. Ze wil niet dat haar lichaam langzaam aftakelt en verkiest de korte pijn. Maar als de dokters vaststellen dat haar lichaam de ziekte overwint, moet ze Hutch inschakelen om de huurmoordenaar te verhinderen om zijn plan uit te voeren.

12. Starsky's Brother

Nick komt zijn oudere broer Starsky een bezoekje brengen in de stad. De agent heeft al snel in de gaten dat Nick betrokken is bij louche praktijken. Is de jongere telg van de familie op het slechte pad beland? En kan hulp nog baten?

13. The Golden Angel

De politie-inspecteurs moeten een worstelaar, die doodsbedreigingen heeft ontvangen, beschermen. Starsky belandt zelfz in de boksring.

14. Ballad for a Blue Lady

Nog voor een getuige in de rechtbank zijn verhaal kan vertellen, wordt hij vermoord. Starsky en Hutch worden ingeschakeld om te achterhalen wie de moord op zijn geweten heeft.

15. Birds of a Feather

Een voormalige partner van Hutch organiseert de moord op een getuige om zo de gokschulden van zijn vrouw af te betalen.

16. Ninety Pounds of Trouble

Als het leven van een topvakbondsman gevaar loopt, gaan Starsky en Hutch undercover om hem te beschermen.

17. Huggy Can't Go Home

Een illegaal pokerspelletje brengt Huggy Bear in een moeilijke positie.
Een rechter houdt zich bezig met ongeoorloofde praktijken. Nog voor een vriend van Huggy kan getuigen over zijn drugshandel, wordt die om het leven gebracht. Het lijkt een verloren zaak en de agenten verliezen Huggy's vriendschap.
Alhoewel Starksy en Hutch vrijwillig uit actieve politiedienst zijn gestapt, raken ze toch betrokken in een afpersingszaak.

22. Sweet Revenge

Starsky ligt in het ziekenhuis. Het einde lijkt nabij.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.