Team Spirit: De serie 2

Team Spirit: De serie 2

De vrienden Eric, Stef, Vic, Jos, Jean-Marc en Franky spelen elke zondag een potje voetbal bij Eendracht Vooruit. Ieder van hen gaat op zijn eigen manier om met werk, vriendschap, relaties en liefde.

Afleveringen

6 afleveringen

Stef heeft het verkorven bij Eric. De kapitein van Eendracht Vooruit vindt het walgelijk dat Stef zijn vrouw bedriegt met alles wat een rok draagt. Franky doet er alles aan om zijn adoptiezoon Juan naar de voetbaltop te loodsen. Jean-Marc kan wel huilen omdat hij overgeplaatst is naar de wijk van de Buffalo Boys.
Franky is er heilig van overtuigd dat Juan het talent heeft om profvoetballer te worden en het is voor hem dan ook een hoogdag wanneer een scout van Club Brugge naar de match komt kijken. Eric heeft zich de woede van zijn vrienden op de hals gehaald door Katia in te lichten over Stefs affaires. Rita denkt dat Jos een verhouding heeft met een Turkse.
Franky en Nancy geven in de kantine van Eendracht Vooruit een feestje voor Juan, die naar Anderlecht verkast. De ambiance wordt echter brutaal verstoord door Eric, die het nodig vindt om Jean-Marc te vertellen dat iedereen hem uit de ploeg wil. De wereld van de agent stort in.
Jean-Marc is sinds zijn zelfmoordpoging in behandeling bij psychiater De Moor. Hij krijgt de raad zich te spiegelen aan iemand uit zijn omgeving die hij bewondert. Jean-Marc volgt het advies op en imiteert Franky tot in de kleinste details. Ook Jos en Rita komen over de vloer bij De Moor met als doel hun huwelijk te redden.
Inge en Vic zijn niet te spreken over psychiater De Moor en zijn analyse van hun agressie. Bij Jos en Rita hebben de sessies wel succes, want zij zijn opnieuw dolverliefd. Ook Juan heeft vlinders in de buik. Nancy is blij voor haar adoptiezoon, tot ze hoort wie het meisje van zijn dromen is.
Juan is in elkaar getimmerd door de Buffalo Boys. Franky beseft nu dat hij veel te streng is geweest voor zijn zoon. Franky en co maken werk van het vrijgezellenweekend van Inge en Vic, die hun voorhuwelijkscrisis helemaal overwonnen hebben en gaan trouwen. Voor één keertje mogen de vrouwen mee. Misschien is dit voor Stef en Katia wel de perfecte gelegenheid om zich te verzoenen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.