Team Spirit: De serie

Team Spirit: De serie

De vrienden Eric, Stef, Vic, Jos, Jean-Marc en Franky spelen elke zondag een potje voetbal bij Eendracht Vooruit. Ieder van hen gaat op zijn eigen manier om met werk, vriendschap, relaties en liefde.

Afleveringen

6 afleveringen

De vrienden organiseren voor de vrijgezellenavond van Stef een voetbalmatch met zijn exen als tegenstanders. Onverwacht komt ook Katia langs, zij zal arbitreren.
Eric probeert zijn partner, Geert, in de groep te introduceren en stelt hem voor als de nieuwe trainer. Franky is eerst sceptisch over de vervanging van zijn vader, maar stemt dan toch toe.
Franky vindt zichzelf te dik, voelt zich een loser en tot overmaat van ramp verlaat Nancy hem. Hij gaat op zoek naar werk en vindt dat in een stripteasetent.
De vader van Vic biedt hem een job als assistent filosofie aan in Belfast. Na een goed gesprek met Veronique vertrekt hij, maar hij mist zijn vrienden te erg.
Jos ontdekt waar Franky werkt. Uiteindelijk komt iedereen het te weten en verrassen de vrouwen de mannen met een stripact. De vrouwen stelen hun bekers om de mannen meer te motiveren om te winnen. Vic stelt zijn nieuw lief Inge voor.
Eendracht vooruit speelt tegen Club Brugge voor de Beker van België. De vrouwen bereiden de ploeg op een heel speciale manier voor. Veronique blijkt zwanger te zijn en Katia bevalt van een zoontje, David.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.