The Corner

The Corner

Miniserie die een gezin uit West-Baltimore belicht. Ze leven in armoede en proberen te overleven in een buurt waar een drugsoorlog woedt.

Afleveringen

6 afleveringen

1. Gary's Blues

De 34-jarige Gary McCullough heeft vier jaar drugsverslaving hem zien beroven van zijn geld, zijn carrière en zijn gezin. Nu heeft hij maar één missie: zijn volgende medicijn halen.

2. DeAndre's Blues

DeAndre brengt zijn leven door met het lopen van een zeer dunne lijn tussen kindertijd en volwassenheid, aangezien zijn beide ouders verslaafd zijn en hij drugs dealt sinds hij 13 jaar oud was.

3. Fran's Blues

Fran heeft haar eigen drugsverslaving die haar zoon tot nu toe heeft vermeden, maar DeAndre, nog een kind, helpt zijn moeder en jongere halfbroer De'Rodd door cocaïne op de hoek te verkopen.

4. Dope Fiend Blues

Gary probeert rechtdoor te gaan en krijgt een seizoensbaan op de krabmarkt waar hij in zijn jeugd werkte. Wanneer een verslaafde wordt neergeschoten, realiseert een lokale kunstenaar, Blue zich dat het nu of nooit is om zijn leven op te ruimen.

5. Corner Boy Blues

Het gaat goed met Fran, die trots het gezin naar een nieuw huis verhuist, maar niet zo goed voor Gary, die zijn baan verliest aan het einde van het krabseizoen.

6. Everyman's Blues

De hele Boyd-familie komt samen voor Thanksgiving, een feest dat ook de geboorte van DeAndre's zoon markeert.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.