The Resort

The Resort

Noah en Emma zijn op vakantie in de Riviera Maya voor hun 10-jarig jubileum. Ze raken er betrokken bij een 15 jaar oud mysterie omtrent twee vermiste personen. De zoektocht naar antwoorden stelt hun huwelijk danig op de proef.

Afleveringen

8 afleveringen

Noah en Emma zijn op vakantie in Mexico voor hun 10-jarig jubileum. Hun vakantie neemt een vreemde wending wanneer Emma een oude telefoon teugvindt in de jungle.
Emma en Noah vragen zich af wat er is gebeurd met Sam en Violet. Wanneer ze hun oude berichtjes lezen, worden ze naar een verdachte geleid: een van de machtigste families uit de regio.
Emma en Noah trekken naar de overblijfselen van de Oceana Vista, waar ze nieuwe geheimen ontdekken. In het verleden gaat het er vurig aan toe tussen Violet en Sam.
Emma en Noah komen meer te weten over wat er gebeurd is in de Oceana Vista na een ontmoeting met Baltasar Frias.
Na een schokkende ontdekking slaan Emma en Noah de handen in elkaar met Baltasar om de verdwijning van Sam en Violet op te klaren.
Nadat ze Violets oude telefoon terugvinden, waarop een video van Alex staat, schakelen Emma, Noah en Violet de hulp in van een doorgewinterde schrijver.
Emma, Noah, Baltasar en Luna volgen een spoor in de jungle van Yucatan, hopend dat ze de doorgang vinden die Sam en Violet zochten.
Nadat ze de doorgang in de jungle vinden, krijgt de groep antwoorden over wat er indertijd met Sam en Violet is gebeurd.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.