The Righteous Gemstones

The Righteous Gemstones

De Gemstone-familie is wereldwijd bekend als een familie tv-predikanten, maar ze houden zich ook bezig met criminaliteit. Eli en zijn zoon kunnen niet wachten om de rijkdom van de pater familias te erven.

Afleveringen

9 afleveringen

1. For I Know the Plans I Have for You

Na het semi-pensioen van hun vader, proberen Jesse, Judy en Kelvin een oplossing te vinden voor de tegenvallende bezoekersaantallen en donaties. Eli krijgt bezoek van iemand uit zijn verleden.

2. But Esau Ran to Meet Him

Eli doet zijn best om de plooien glad te strijken met de Montgomery-jongens. Ondertussen nemen de kinderen het op tegen de Board of Ministers.

3. For Their Nakedness Is Your Own Nakedness

Baby Billy gooit het over een andere boeg en start een carrière als presentator van een spelprogramma. De Gemstones organiseren een avond ter ere van Karl en Chuck.

4. I Have Not Come to Bring Peace, But a Sword

Jesse maakt zich op om toe te treden tot een geheime genootschap, Judy maakt komaf met ongewilde aandacht en Kelvin heeft de handen vol met Keefe-geruchten. Baby Billy maakt een ambitieuze belofte.

5. Interlude III

2000. Nadat een Y2K doomsday uitblijft, worden Eli en Aimee-Leigh overspoeld met kritiek van hun congreganten... en de Montgomerys. Later gooit de komst van Jesse's vriendin Amber een toch al kwetsbare Judy overhoop.

6. For Out of the Heart Comes Evil Thoughts

Judy wordt gechanteerd en vraagt advies aan Amber, Jesse zet BJ aan tot een gevecht en Kelvin probeert te leven zonder Kelvin.
De spanningen tussen de Gemstones en de Montgomery's komen tot een kookpunt. Eli staat voor een moeilijke beslissing, terwijl, Judy, Jessy en Kelvin op het munt staan om hun maker te ontmoeten.

8. I Will Take You by the Hand and Keep You

De Gemstone-kinderen smeden opnieuw een band met elkaar en hun geliefden. De Montgomery-militie kent interne strubbelingen, Chuck overweegt zijn opties en Peter broedt op een nieuw plan.
De Gemstone-kinderen nemen deel aan een vechtpartij van bijbelse proporties. Maar dan gebeurt er iets dat de Gemstone-familie voorgoed zal veranderen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.