The Sympathizer

The Sympathizer

Een half-Franse en half-Vietnamese spion moet heel wat uitdagingen aangaan tijdens de laatste dagen van de vietnamoorlog en tijdens zijn verblijf in de VS, waar hij zowel een immigrant als een mol is.

Afleveringen

6 afleveringen

1. Death Wish

Met de val van Saigon voor de deur, worstelt de kapitein met de communistische partij, het Zuid-Vietnamese leger, zijn vertrouwenspersoon bij de CIA en zijn geweten.
De kapitein en zijn Vietnamese vluchtelingen proberen te wennen aan het leven in Los Angeles. De verslagen generaal wordt achterdochtig en eist dat de kapitein een mol opspoort. Terwijl de kapitein een doelwit zoekt, komt hij weer in contact met zijn vroegere leraar en ontmoet hij zijn verleidelijke assistente.
Met de generaal's bevel om de spion te elimineren, zoekt de kapitein Bon's hulp voor een plan op Independence Day.
De Kapitein ontdekt een ongewilde gast tijdens zijn rit naar de Auteur om advies te geven voor diens filmproject. Op de set worstelt De Kapitein met het ego van de filmregisseur, Hollywoodacteurs met een temperament, de bezorgdheden van Vietnamese gastacteurs en zijn eigen emoties.

5. All for One

Na een lange periode in het ziekenhuis ontdekt de kapitein dat de generaal is begonnen met rekruteren voor een geheime militaire operatie.
De Kapitein is ervan overtuigd dat het plan van De Generaal niet kan slagen. Hij gaat op zoek naar de geldschieters van het revolutionaire plan en doet een beroep op Het Congreslid. Hij wordt steeds wanhopiger en zet alles op alles om Bon te redden.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.