The Voice van Vlaanderen

The Voice van Vlaanderen

In 'The Voice' bouwen bekende coaches aan een team vol zangtalent. Ze gooien alles in de strijd om de beste muzikale talenten van Vlaanderen binnen te rijven.

Afleveringen

17 afleveringen

Coaches Natalia, Mathieu Terryn, Jan Paternoster en Koen Wauters zijn terug van weggeweest. Ze gaan weer op zoek naar nieuw talent, net als vijfde coach Laura Tesoro. Dit seizoen kunnen ze gebruikmaken van de superblock en mogen ze onbeperkt op hun knop drukken. An Lemmens wordt dit jaar bijgestaan door de gloednieuwe host Aster Nzeyimana.
Tweede Blind Auditions waarin de coaches opnieuw klaar zitten om nieuwe zangtalenten te ontdekken. Koen, Natalia, Mathieu en Jan gooien alles in de strijd om het beste team samen te stellen en zo een gooi te doen naar de titel van 'The Voice van Vlaanderen'.
In deze derde Blind Auditions zitten de coaches opnieuw klaar om nieuwe zangtalenten te ontdekken. Ze gooien alles in de strijd om het beste team samen te stellen
Coaches Natalia, Jan, Koen en Mathieu zitten opnieuw klaar om nieuwe zangtalenten te ontdekken. Ze gooien ook nu weer alles in de strijd om het beste team samen te stellen.
Vijfde Blind Auditions waarin Natalia, Koen, Jan en Mathieu opnieuw een heleboel muzikaal talent zien passeren. Wie van de deelnemers slaagt erin de coaches genoeg te overtuigen om hen in hun team op te nemen?
Coaches Natalia, Koen, Jan en Mathieu krijgen in deze zesde Blind Auditions opnieuw heel wat muzikaal talent te horen. Wie scoort het best en krijgt een van de felbegeerde plekken in het team van een van de coaches?
Coaches Jan, Koen, Natalia en Mathieu zitten opnieuw klaar om nieuwe zangtalenten te ontdekken. Ze gooien alles in de strijd om het beste team samen te stellen.
Coaches Natalia, Jan, Koen en Mathieu Terryn ontmoeten in deze achtste auditie opnieuw heel wat muzikaal talent. Wie van de deelnemers slaagt erin om een of meerdere coaches genoeg muzikaal te prikkelen om zich om te draaien?
De coaches zitten opnieuw klaar om nieuwe zangtalenten te ontdekken. Ze gooien alles in de strijd om het beste team samen te stellen.
In deze tiende Blind Auditions komen de allerlaatste muzikale talenten langs die hopen op een plaatsje in een team van een van de coaches. Welke zangers of zangeressen slagen erin om Natalia, Jan, Koen en/of Mathieu voldoende muzikaal te bekoren om hen mee te nemen naar de Battles?

11. The Battles 1

In de eerste Battles bijt Koen de spits af met een emotioneel duet van zijn jongste duo. Vervolgens brengt Team Jan direct de energie naar een hoogtepunt met een opzwepende Yungblud-Battle van zijn eerste duo. Ook de laatste Battle is er eentje van Team Jan en belooft een waar spektakel te worden met 'Sweet Caroline'.

12. The Battles 2

Natalia zet twee powerhouses tegenover elkaar in een dynamisch popduet. Team Mathieu gaat dan weer de klassieke toer op met een James Bond Battle en Team Koen sluit af met een ingetogen, gevoelige Battle met ‘Until I found you’ van Stephen Sanchez.

13. The Battles 3

In deze laatste Battles levert team Mathieu ons het enige trio van dit seizoen en laat hij een ander duo strijden met 'Stiekem' van Goldband en Maan. Koen sluit de avond af met een stevige rock Battle met 'Starlight' van Muse. Daarna maakt iedereen zich klaar voor de eerste Cross Battles ooit.

14. Cross Battles 1

In deze eerste Cross Battles ooit nemen de zangers het niet op tegen hun eigen team, maar tegen de andere teams. Eerst gaan ze nog op Cross Battle weekend in Merksplas, waar ze de andere teams en coaches beter leren kennen om zo de concurrentie beter te kunnen inschatten. Wie stoot door naar de Liveshows? Dat bepaalt niet de coach deze keer, maar wel muzikaal klein Vlaanderen.

15. Cross Battles 2

De kandidaten leren elkaar beter kennen tijdens een karaokeavond op het Cross Battle-weekend. Slechts de helft van hen maakt nog kans op een plek in de liveshows. Het is dus van cruciaal belang dat de coaches de juiste kandidaten inzetten, zodat ze zoveel mogelijk talenten kunnen meenemen naar de Liveshows.

16. Liveshow 1

Na de spannende Blind Auditions, de bikkelharde Battles én de gloednieuwe Cross Battles zijn de teams gevormd en is het tijd voor de grote liveshows. Alleen is er dit jaar een twist: de kans bestaat dat de coaches met ongelijke teams aan de liveshows beginnen.

17. Liveshow 2

De zenuwen staan strak gespannen voor deze tweede liveshow. Wie van de kandidaten stoot door naar de halve finale en wie moet het podium vandaag verlaten?
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.