The Voice van Vlaanderen

The Voice van Vlaanderen

In 'The Voice' bouwen bekende coaches aan een team vol zangtalent. Ze gooien alles in de strijd om de beste muzikale talenten van Vlaanderen binnen te rijven.

Afleveringen

20 afleveringen

Coaches Koen Wauters en Natalia verwelkomen nieuwkomers Jan Paternoster en Mathieu Terryn in de draaistoelen. Het viertal brengt de sfeer er meteen in met een dijk van een openingsnummer: 'Stuck in the Middle with You' van Stealers Wheel. die Vlaanderen kippenvel bezorgt.
In deze tweede Blind Auditions gaan coaches Koen Wauters, Natalia, Mathieu Terryn en Jan Paternoster opnieuw op zoek naar dé stem die Vlaanderen kippenvel bezorgt.
Natalia, Koen Wauters, Mathieu Terryn en Jan Paternoster mogen zich opnieuw aan enkele opvallende audities verwachten. Eén daarvan komt van Natalya, afkomstig uit Oekraïne. Ze studeerde in Engeland en besloot 5 jaar geleden om naar België te verhuizen voor de liefde van haar leven. Met 'The Wind' van Mariah Carey heeft ze maar één doel voor ogen: de stoelen van de coaches doen draaien.
Vierde 'Blind Auditions'-ronde, waarin coaches Koen Wauters, Natalia, Mathieu Terryn en Jan Paternoster nieuw zangtalent hopen te ontdekken.
Vijfde 'Blind Auditions'-ronde waarin coaches Koen Wauters, Natalia, Mathieu Terryn en Jan Paternoster op zoek gaan naar nieuw zangtalent.
De coaches mogen zich verwachten aan een auditie uit onverwachte hoek, een streepje opera en er duikt ook een bekend gezicht op naast het podium. Nieuwkomer Jan heeft de smaak ondertussen goed te pakken en haalt zelfs trucjes boven om kandidaten te overtuigen om in zijn team te komen. Al valt coach Mathieu ook erg in de smaak bij de jonge talenten.
Tijdens deze zevende Blind Auditions zijn er niet één, niet twee maar drie kandidaten die het aandurven om in het Nederlands te zingen. Al blijkt dat volgens ervaringsdeskundige Koen Wauters toch een lastige opgave. En ook Mathieu Terryn is het daarmee eens. Wie slaagt erin de coaches toch te overtuigen?
Achtste Blind Auditions-ronde waarin coaches Koen Wauters, Natalia, Mathieu Terryn en Jan Paternoster op zoek gaan naar nieuw zangtalent.
Negende Blind Auditions-ronde waarin coaches Koen Wauters, Natalia, Mathieu Terryn en Jan Paternoster op zoek gaan naar nieuw zangtalent. Er breekt een speciaal moment aan voor coach Mathieu wanneer één van zijn eigen nummers, 'Denk maar niet aan morgen', door kandidaat Robbe (21, uit Rijmenam) in een eigenwijs Engelstalig jasje wordt gestoken.
Tiende Blind Auditions-ronde waarin coaches Koen Wauters, Natalia, Mathieu Terryn en Jan Paternoster op zoek gaan naar nieuw zangtalent. Niemand minder dan Joost Zweegers, de zanger van Novastar, neemt plaats op het podium. Zonder dat de coaches het weten, doet hij zich voor als kandidaat. Staat het gehoor van de coaches op scherp en herkennen ze meteen wie er achter de micro staat?
Start van de Knockouts waarin Gloria Monserez An Lemmens vervangt, die tijdens de opnames genoot van haar moederschapsverlof. Samen met Aaron Blommaert loodst Gloria de kandidaten doorheen dit spannende traject. Dit seizoen worden de Knockouts omgedoopt tot de 'Knockouts Redzone'. De talenten nemen het met een nieuw nummer op tegen hun volledige team.
Welke kandidaten stoten in deze tweede Knockouts-ronde door en voor wie eindigt het muzikale sprookje hier en nu?
Het is tijd voor de voorlaatste Knockouts. De lat wordt telkens een tikkeltje hoger gelegd want per team zullen er maar zes talenten doorgaan naar de Battles. Wie sleept er nog een ticket voor de Battles in de wacht? Wie moet de wedstrijd onverbiddelijk verlaten? En voor wie is het nagelbijten tot het bittere einde?
Het is tijd voor de laatste Knockouts. De lat wordt telkens een tikkeltje hoger gelegd want per team zullen er maar zes talenten doorgaan naar de Battles. Wie sleept er nog een ticket voor de Battles in de wacht? Wie moet de wedstrijd onverbiddelijk verlaten? En voor wie is het nagelbijten tot het bittere einde?
Tijdens deze eerste Battles is het erop of eronder voor de talenten. Wie wint, stoot door naar de liveshows. Het enige wat de afvallers kunnen doen is hopen dat vijfde coach Laura Tesoro nog ergens opduikt. Per team zullen slechts drie talenten doorstoten om in de liveshows te strijden om de titel van dé Voice van Vlaanderen 2022.
De laatste twaalf kandidaten bewijzen vandaag in duo's wat ze waard zijn. Dan weten coaches Natalia, Koen Wauters, Mathieu Terryn en Jan Paternoster met welk team ze naar de liveshows gaan. Wie steekt als laatste een ticket op zak? En welke talenten pikt vijfde coach Laura Tesoro achter de schermen nog op uit de Battles?
De vijftien talenten van coaches Laura Tesoro, Mathieu Terryn, Jan Paternoster, Natalia en Koen Wauters staan te trappelen om de laatste fase van hun muzikale avontuur in te gaan. Met één nummer en enkel hun stem moeten ze dit keer niet alleen hun coach, maar ook de kijkers thuis overtuigen. Wie stoot door naar de volgende liveshow en voor wie eindigt het avontuur hier?
Johan, Rosann, Néhémie, Tessa, Marilou, Wesley, Evert, Yente, Ruben en Louise wisten hun coach en de kijker het meest te overtuigen en verzekerden zich zo van een plek in liveshow 2. Vandaag wordt de spanning opnieuw de hoogte in gejaagd en zingen ze voor één van de zeven plekjes in de halve finale.. Wie is safe en wie valt af?
In deze derde liveshow staan de zenuwen opnieuw strak gespannen. Johan, Rosann, Wesley, Néhémie, Evert, Yente en Louise staan in de halve finale. Daarin wordt de lat opnieuw een flink stuk hoger gelegd en moeten de kandidaten zich vastbijten in 2 verschillende nummers: één solo-optreden en één groepsduet met hun coach.
De vijf finalisten - Yente, Johan, Louise, Evert en Wesley - zingen nog één keer de pannen van het dak in de hoop het publiek omver te blazen met hun talent en zo de overwinning in de wacht te slepen. Wie sluit het jaar af als de nieuwe 'Voice van Vlaanderen', steekt 25.000 euro op zak en mag een eigen single opnemen?
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.