Vakantiehuis for Life

Vakantiehuis for Life

Een pittoreske chalet in de Ardennen verbouwen én tussendoor avontuurlijke opdrachten uitvoeren, dat is het concept van 'Vakantiehuis for Life', met Julie Van den Steen aan het roer.

Afleveringen

8 afleveringen

Aflevering 1

Vijf duo's staan voor een uitdagende opdracht: ze moeten een pittoreske chalet in de Ardennen restaureren en een groot deel van hun materiaal verdienen met survivalopdrachten in de nabijgelegen natuur.

Aflevering 2

Tussen al het afbraakwerk door staat er vandaag een nieuwe survivalopdracht op het programma met als inzet een industriële schuurmachine en een hogedrukreiniger. Op het menu: een death jump van veertig meter diep na een klimparcours langs een steile wand. Na de inspanning is er ook nog tijd voor ontspanning. Er staat namelijk een feestje op het programma, want Melissa viert haar verjaardag.

Aflevering 3

Er komt voor de eerste keer een jurylid langs bij de chalets in Durbuy. Deze week is dat niemand minder dan Dina Tersago en dat zorgt voor heel wat stress bij de duo's.

Aflevering 4

Tussen de verbouwingen door wacht er de kandidaten een nieuwe survivalopdracht. Deze keer niet hoog boven, maar onder de grond in de diepste krochten van de grotten onder Durbuy. Vervolgens brengen onze duo's een bezoek aan de meubelwinkel én er komt opnieuw een jury van twee vakspecialisten langs.
De duo's zijn halfweg de verbouwingen en krijgen het bezoek van een nieuw gastjurylid. Marc Coucke, oftewel 'Monsieur Durbuy', ondernemer en eigenaar van het chaletpark. Traditioneel na een jurybezoek, roept Julie iedereen samen voor de nabespreking en de punten. Het verdict van Marc Coucke levert een nieuwe tussenstand op maar hij heeft ook een verrassing voor de winnaars van vandaag.
De duo's strijden nog steeds voor hun vakantiehuis. Wie is het sterkste, slimste en handigste duo? Jury: Francisco Sanchez, Dina Tersago en twee technische specialisten.
De duo's zetten de laatste rechte lijn in richting de finale. Na een gezellig laatste avondmaal is het tijd om de valiezen in te pakken. Enkel Amy en Erwin kunnen op hun twee oren slapen, want zij verzilverden vorige week tijdens de survivalopdracht het eerste plekje in de finale. Welke twee duo's gaan naast Amy en Erwin naar de finale?
Het is D-day voor de deelnemers. Welk duo wint zijn eigen volledig gerenoveerd vakantiehuis? De grote werken en de survival opdrachten zijn achter de rug en de vierkoppige jury komt nog één keer langs om de chalets te inspecteren voor een finaal oordeel.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.