Wat nu weer?!

Wat nu weer?!

De beslommeringen van een groep jongeren in een rond een subtropisch zwembad. Gebaseerd op het Franse 'Hélène et les garçons'.

Afleveringen

45 afleveringen

Deedee stopt met studeren. Paulien is heimelijk verliefd op Deedee. Kitty is niet enthousiast over deze prille liefde. Melissa wil een lening aangaan om zonnebanken te kopen voor haar schoonheidssalon. Julien heeft zo zijn eigen plannetje om zijn dochter Melissa aan geld te helpen. Mark droomt van een synthesizer en zoekt een studentenjob.
Deedee is op zoek naar een dak boven zijn hoofd voor een nacht. Melissa inspireert Freek om het oude zwembadpersoneel te vervangen door mooie, jonge mensen. Paulien en Kitty nemen deel aan een dansauditie. Julien wil de moeder van Deedee laten opnemen in een psychiatrische instelling maar daarvoor heeft hij de handtekening nodig van Deedee, en die ligt dwars.
Deedee gaat soliciteren bij Freek, maar vangt bot. Kitty pakt Deedee eens flink onder handen, tot groot ongenoegen van Paulien. Julien probeert Deedee warm te maken om op de markt te gaan staan met pluche hondjes. Mark moet voor school een vlaamse zanger interviewen. De moeder van Deedee en Melissa zakt weg in een depressie. Er is geld verdwenen uit de spaarpot van Mark.
Kitty ontvangt een anonieme liefdesbrief. Mark is razend kwaad: zijn spaargeld is gestolen en bovendien is hij besmet met de roodvonk. Deedee koopt een tweedehandswagen van Freek. Mark beschuldigt Deedee van diefstal. Moeke weet een job voor Deedee: een klus in het mortuarium. Freek probeert Kitty te strikken voor een houseparty. Kitty beleeft een nachtmerrie in het zwembad.
Kitty wordt bedreigd door een geheimzinnige achtervolger. Freek weigert om Deedee schadeloos te stellen voor de bedriegelijke verkoop. Deedee zint op wraak. In ruil voor een lening van 40.000 frank nodigt Julien Paulien uit als gezelschapsdame tijdens een zakendiner. Paulien verdenkt Mark als anonieme briefschrijver. De moeder van Melissa en Deedee gaat zienderogen achteruit.
Paulien wil vermageren. Paulien en Deedee krijgen voor het eerst een flinke ruzie. Kittie ontvangt een nieuwe anonieme liefdesbrief. Mark schrijft een alternatief opstel in de vorm van een liefdesliedje. Deedee droomt ervan om striptekenaar te worden. Freek is bereid om de kandidatuur van Deedee als badmeester te overwegen. Deedee vindt het abnormaal dat Mark nog nooit verliefd is geweest.
Deedee wordt als badmeester op proef aanvaard. Hij mag zich gedurende één week bewijzen. Freek kan zijn handen niet thuishouden van Paulien. Moeke heeft geen goed oog in de relatie tussen Paulien en Deedee. Mark sluit vriendschap met Ben, een nieuwkomer in de stad. Paulien is razend op haar broer. Melissa bereidt Paulien voor op het avondje uit met Julien.
Ben redt Mark van de verstikkingsdood. Deedee is bang dat hij door de komst van Ben naast de job zal grijpen. Kittie is voor het eerst geweldig onder de indruk van een jongen. Paulien en Deedee bedenken een smerig plannetje om Ben in een slecht daglicht te stellen. Hiervoor hebben ze de hulp nodig van Mark, maar die weigert mee te spelen.
Kittie raakt tot over haar oren verliefd op de zwijgzame, aantrekkelijke Ben. Deedee wil kost wat kost de job van badmeester. Deedee vraagt aan Paulien om naakt voor hem te poseren. Mark doet de laatste tijd niets anders dan telefoneren. Kittie ontvangt de zoveelste anonieme brief. Ben houdt zich nog steeds op een afstand tegenover Kitty. Mark zit tussen twee vuren.
Paulien gaat Freek opzoeken en biedt hem geld aan voor betere kansen voor Deedee, maar Freek heeft een ander voorstel. Deedee weigert mee te spelen met het plan van Julien om zijn moeder te laten interneren. Er is een verschrikkelijk dure telefoonrekening toegekomen. Moeke vraagt tekst en uitleg. Mark verklapt de plannen van Deedee en Paulien om Ben buitenspel te zetten aan Kittie.
Paulien, Deedee en Mark repeteren hun verdrinkingsscène, maar Kittie zorgt ervoor dat de hele opzet mislukt. Mark oefent zijn Harley-Davidson lied met vier frisse klasmeiden. Kittie en Ben vieren zijn overwinning. Deedee wil met Paulien voor het eerst naar bed. Melissa solliciteert voor een job in de kliniek. Zou de moeder van Mark voor haar een goed woordje willen doen?
Er komt een breuk in de vriendschap tussen Kittie en Paulien. Deedee moet een groot deel van zijn loon afstaan aan Melissa als bijdrage in het huishouden. Freek is jaloers op Ben omdat Kittie hem teveel aandacht geeft. Paulien in zenuwachtig voor de komende examens. Samen met Deedee dokteren ze een plannetje uit om te spieken.
Kittie probeert de vriendschap met Paulien te herstellen. Melissa probeert Deedee ervan te overtuigen dat er geen andere oplossing is dan hun moeder te laten opnemen in een psychiatrische instelling. Kitty probeert de zwijgzame Ben voor zich te winnen. De anonieme brievenschrijver wordt brutaler. Melissa solliciteert bij dokter George, een rijke assistent-chirurg.
De brievenschrijver wordt vulgair. De moto van Ben wordt ernstig beschadigd. Ben verdenkt Deedee. Kittie wil in het verleden van Ben graven. De hele opzet om te spieken bij de examens mislukt. De fuif komt dichterbij.
Melissa verovert de job in de kliniek. Ze probeert dokter George te verleiden. Paulien wil stoppen met studeren. Moeke wil dat Paulien haar relatie met Deedee opgeeft. Zowel moeke als Mark proberen Paulien met Kittie te verzoenen. Freek verklaart zijn grote liefde aan Kittie. Moeke plant een reis naar Marseille, de kinderen mogen niet mee.
Kittie wordt bedreigd via een anoniem telefoontje. Deedee wil met Paulien naar bed, maar zij houdt de boot af. Mark wil de bodyguard van Kittie worden. Deedee helpt Mark in zijn speurtocht naar een lief. Melissa probeert Ben te verleiden. Julien rekent erop dat Paulien met hem uit eten gaat, maar Deedee mag het niet weten.
De fuif wordt een groot succes. Julien maakt Paulien het hof. Hij hangt een ellendig beeld op van Deedee en hoopt hiermee Paulien voor zich te winnen. Ben betrapt Melissa in de buurt van zijn moto. Deedee probeert Mark te koppelen aan een meisje. Kittie is razend jaloers omdat Melissa te veel en te vaak in de buurt van Ben is. Julien schenkt Paulien een dure gouden ring.
Mark is dronken. Kittie en Melissa staan als rivales tegenover elkaar in de Miss Jane-verkiezing. Freek peilt naar de intelligentie van alle kandidates. Mark gedraagt zich arrogant. De meisjes zullen Mark een beetje 'afkoelen'. Paulien verrast Deedee met haar onverwachte binnenkomst. Hij herkent de gouden ring aan haar vinger. Paulien bekent hem alles in verband met Julien.
Mark ontwaakt met een kater. Moeke is boos. Melissa draait George rond haar vinger. Kittie wordt met de dag meer en meer verliefd op Ben, maar hij blijft onbereikbaar. De compromitterende foto's van Ben en Kittie worden opgestuurd naar de vader van Kittie. Ben is nog steeds opzoek naar de moto-vandaal. Ben gedraagt zich agressief tegenover Kittie. Ze wil hem nooit meer zien.
Ben biedt zijn excuses aan, aan Kittie. Mark heeft een afspraak gemaakt met Jonathan, maar er komt iemand anders opdagen. Deedee vraagt aan Paulien om nog een keer met zijn vader te gaan eten. Hij heeft een goed plan bedacht om Julien te chanteren. Freek biedt nog andere examenvragen aan aan Paulien. Hij intimideert haar op seksueel vlak.
Ben en Kittie gaan uit eten en Ben vertelt zijn levensverhaal. Mark wil dat Paulien het terug goedmaakt met Kittie. Paulien zoekt toenadering tot Kittie. Melissa beraamt een plan met Freek om Paulien en Deedee uit elkaar te halen.
Fran toont Mark haar huis: het is een oude bioscoop. Kittie vraagt aan Ben om met haar naar bed te gaan. Freek verplicht Paulien naakt te zwemmen in ruil voor examenvragen, maar hij nodigt ook Deedee uit zonder hun medeweten. Melissa vindt het fantastisch maar Paulien vlucht weg uit schaamte en verdwijnt tot ieders paniek.
Freek blijft Deedee pesten met het voorval van Paulien, maar Deedee bijt van zich af. Melissa vertelt Julien dat ze verliefd is op een assistent-chirurg. Ondertussen blijft Paulien onvindbaar. Mark brengt Moeke op de hoogte en Deedee sluit vriendschap met Kittie. Opa legt contact met de manager van Betty Joy.
Mark zoekt Freek op en bedreigt hem als Paulien iets overkomt. Deedee komt tot inkeer en zoekt toenadering tot Moeke. Paulien verschijnt bij Fran. Kittie krijgt een videocassette waarin Paulien om vergiffenis vraagt. Kittie is in paniek naar Ben gelopen want ze wordt door haar vader naar een internaat in Amerika gestuurd.
Deedee rekent af met Freek die hem zijn oude baantje in het Aquapark wil teruggeven. Ben vraagt uitleg aan Melissa over die foto's met Kittie. Paulien komt erachter dat Kittie haar plaats in de danscursus aan haar heeft afgestaan. Fran vertelt Mark dat Betty Joy zal komen. Kittie probeert alsnog haar gedwongen reis naar Amerika te ontlopen.
Ben wil niet met Kittie trouwen. Paulien is Kitties vader gaan opzoeken maar die blijft bij zijn standpunt. Betty Joy komt en Mark doet zijn interview. Het klikt tussen hen. Melissa ontmoet haar assistent-chirurg bij haar thuis terwijl Freek stiekem toekijkt.
Betty Joy is bij Fran blijven overnachten. Mark is enthousiast over Betty Joy. Moeke zal naar Marseille gaan naar haar man. Mark en Paulien kunnen niet mee. Freek probeert Ben zwart te maken bij Kittie. Mark heeft een plan om chantagefoto's van Julien te maken wanneer hij met Paulien voor een laatste keer op restaurant gaat eten.
Mark vraagt Moeke of hij tijdens haar afwezigheid bij Fran mag logeren. Paulien vertrekt tegen haar zin naar haar afspraak met Julien. Mark, Fran en Betty Joy volgen hen maar vergeten het fototoestel. Ben repareert een strijkijzer bij Melissa. Melissa vertelt Deedee dat mama is opgenomen in een ziekenhuis.
Deedee wil mama terug naar huis halen. Melissa beraamt een plan met Freek om Deedee definitief uit te schakelen. Mark, Fran en Betty Joy bespieden Julien en Paulien. Fran redt Paulien uit de klauwen van Julien.
Georges verzorgt Julien na zijn gevecht met Fran. Ben is Kitties vader gaan opzoeken zonder resultaat. Dat maakt Kittie boos. Kittie wordt alsnog toegelaten op de danscursus. Deedee solliciteert voor een vakantiejob als concierge op school. Freek en Melissa plaatsen een doos met juwelen in Deedees kast. Bens moto wordt voor de tweede maal vernield.
Deedee wordt opgepakt door de politie voor het vernielen van Bens moto. Paulien is helemaal ontdaan door Deedees opsluiting. Melissa teistert Freek met het vooruitzicht dat Deedee ooit te weten zal komen dat Freek de oorzaak is van de opsluiting. Ook Kittie dwingt Freek te bekennen dat hij de klacht tegen Deedee heeft ingediend. Moeke vertrekt naar Marseille en Mark logeert bij Fran.
Kittie en Paulien starten de danscursus. Freek bekent aan de politie dat hij zich vergist heeft en Deedee wordt vrijgelaten. Paulien zoekt ondertussen Melissa op en bedreigt haar met een schaar. Mark krijgt telefoon van Moeke uit Marseille en Fran vertelt waarom ze als de dood is voor water en niet durft te zwemmen.
Paulien is naar de gyneacoloog geweest als voorbereiding op haar eerste seksueel contact met Deedee. Ze fantaseert over de eerste keer met Kittie. Mark gaat met Betty Joy zwemmen waar ze kennis maakt met Ben en Freek. Kittie krijgt na lange tijd opnieuw een anonieme brief. Deedee zal de briefschrijver helpen ontmaskeren.
Deedee en Paulien doen het voor de eerste keer. Kittie laat Ben de anonieme brief lezen. Ben denkt dat het dezelfde persoon is die zijn moto heeft vernield. Fran gaat geld verdienen met verhalen te vertellen in restaurants en cafes. Zo komt ze bij Freek en daar ziet Ben haar.
Fran maakt kennis met Ben. De vader van Kittie heeft een huwelijkskandidaat voor zijn dochter gevonden in Amerika. Deedee ontmaskert eindelijk de anonieme brievenschrijver maar belooft zijn identiteit geheim te houden. Freek volhardt: hij zal Betty Joy versieren. Hij overtuigt Mark hem uit te nodigen op zijn pyjamafuif. Moeke komt terug, veel vroeger dan verwacht.
Mark wordt geconfronteerd met een radeloos snikkende Moeke. Zij is helemaal ontdaan teruggekomen van haar vakantie met haar steeds uithuizige echtgenoot. Kittie toont Paulien de foto van haar Amerikaan. Ze wil van hem afgeraken. Julien zal onder druk van Deedee het huis verlaten maar probeert als nog van Melissa te bekomen dat ze haar Georges doet opdraaien voor de alimentatie.
Kitties Amerikaan maakt zijn entree en blijkt zich goed te amuseren in plaats van geschokt te zijn door de would-be-motards. Wanneer Mark en Paulien thuiskomen vinden ze een brief van hun vader. Komt papa ooit nog terug? Fran zoekt Ben op en vraagt zonder omwegen om haar te leren zwemmen. Ben is openhartiger dan we gewend zijn. Deedee is razend enthousiast over een stripwedstrijd.
Ben zal Fran leren zwemmen. Mark is op zijn hoede en gaat stiekem kijken, hij heeft last van jaloezie. Kittie en haar Amerikaan kunnen het beter en beter met elkaar vinden. Melissa verwijt Freek dat hij zijn gezag over Deedee kwijt is. Ze kleineert ook Deedees pogingen om een gekleurde strip te maken. Freek ontmoet Betty Joy in de cafetaria en nodigt zichzelf uit op de pyjamafuif.
Tussen Ben en Fran gaat het alsmaar beter. Iedereen bereidt zich voor op de pyjamafuif. Kittie twijfelt tussen de fuif en haar Amerikaan maar kiest uiteindelijk voor haar vrienden. Melissa draait George de duimschroeven aan als die niet met geld over de brug wil komen. Op de fuif wordt Freek haast niet binnengelaten, maar Mark bemiddelt. Betty Joy en Mark zingen hun duet.
De fuif is in volle gang. Deedee is razend op Freek vanwege diens opschepperig gedrag. Fran doet een collecte voor de reparatie van Bens motor. Deedee stelt een stripteaseverkoop voor, met Freek als vrijwilliger, maar opa grijpt in. Ben en Fran vinden elkaar, Mark en Kittie zijn getuigen.
Moeke verplicht Paulien om een zwangerschapstest te doen. Paulien heeft zelfs al namen voor de baby. Julien komt onverwacht opdagen bij Melissa die net Georges voor een moeilijke keuze heeft geplaatst. Kittie en Mark zijn zwaarmoedig over de affaire tussen Ben en Fran. Mark wil verder in het verleden van Ben spitten maar Kittie wil daar niet aan meedoen.
Ben betrapt Mark met zijn privé-documenten. Mark zegt dat hij alleen een krantenkop gelezen heeft en een foto heeft gezien van een meisje dat heel goed op Fran lijkt. Paulien wil dat Deedee met haar trouwt maar deze houdt de boot af en wil eerst iets bereiken in het leven. Moeke probeert Paulien gerust te stellen en verdedigt de houding van Deedee.
Deedee chanteert Freek met de kennis van de vernielde motor. Freek zint op wraak en Melissa zegt iets achter de hand te hebben om Deedee voorgoed buitenspel te zetten. Fran nodigt Mark uit om haar op te zoeken. Ze spelen een wensspel en vinden elkaar opnieuw. Wanneer Kittie van Betty verneemt dat Fran Ben de bons heeft gegeven, schiet ze in actie.
Mark is er zeker van dat Ben iets verbergt, maar Kittie wil dat hij de zaak laat rusten. Kittie verklaart haar liefde aan Ben. Deedee wordt laureaat van de stripwedstrijd en is overgelukkig, maar Melissa heeft een verrassing achter de hand. Ze overhandigt Freek de tekeningen en voorspelt dat, als Freek die aan Deedee zal tonen, hij ontzettend zal schrikken.
Freek toont Deedee de tekeningen en die trekt bleek weg: Deedee heeft plagiaat gepleegd. Kittie zal haar verlovingsfeest vieren bij opa en Fran. Freek bedreigt Betty's manager en zegt dat hij vanaf nu de belangen van Betty zal behartigen. Georges gooit Melissa de waarheid in het gezicht en laat haar alleen achter.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.