Benidorm

Benidorm

Angèle en Gaston laten het regenachtige Blankenberge achter zich en trekken naar het zonnige Benidorm. Daar gaat echter niet alles van een leien dakje. Met Johny Voners en Janine Bischops.

Afleveringen

13 afleveringen

Gaston en Angèle gaan al jaren naar Blankenberge met vakantie. Angèle wil nu wel eens naar het zonnige Zuiden. Met de steun van haar vriendin en buurvrouw kan ze Gaston overhalen om Benidorm als vakantiebestemming te kiezen.
Wie te goedkoop wil reizen, ondervindt er ook de nadelen van... Ook Gaston en Angèle komen na heel wat ellende veel te laat op de plaats van bestemming toe.
De verrassing en frustratie zijn groot wanneer Gaston en Angèle ontdekken dat het appartementsgebouw waarin ze hun vakantie zouden moeten doorbrengen, nog niet helemaal voltooid is. Het vertoont zelfs flink wat gebreken, die voor de nodige ergernissen zorgen. Gelukkig is er nog de huisbewaarder Pedro, die bereidwillig en behulpzaam is.
Gaston is in alle staten als hij ontdekt dat er in Benidorm nog altijd gebouwd wordt. Gelukkig zijn er de bovenburen die hem en Angèle wegwijs maken in de stad.
Terwijl Angèle een kijkje neemt in de stad, wil Gaston koste wat het kost een bad nemen. Onder de gegeven omstandigheden blijkt dit een niet zo gemakkelijke opdracht te zijn.
Terwijl Angèle van de eerste zon in Benidorm geniet, maakt Gaston kennis met een Nederlands koppel dat eveneens in het appartementsgebouw verblijft. De ontmoeting verloopt minder plezierig af dan verhoopt. En ook Angèle beleeft een trieste ervaring.
Terwijl Angèle in bed moet blijven, ontdekt 'vrijgezel' Gaston een heel ander Benidorm, compleet met al de mooie dames die er rondlopen.
Aan alles komt een einde en dus ook aan de vakantie van Gaston en Angèle in Benidorm. Dat moet gevierd worden met een grote paëlla-party. Het afscheidsgeschenk van Theo en Mariette wordt niet erg gewaardeerd, maar dat van Gaston slaat wel in als een bom.
Op de lange terugreis is Angèle gewoon niet te kalmeren. Gaston komt tot de vaststelling dat hij beter zijn vrouw had geconsulteerd bij de aankoop van het Spaanse appartement.
De aankomst thuis in de gietende regen verloopt dus niet zoals gepland. Als ook de tussenkomst van buurvrouw Germaine en buurman Tuur niets oplevert, wordt er toch maar besloten Gaston af te voeren.
Gaston ligt in het gips en krijgt ziekteverlof. Angèle vraag hem, of liever beveelt hem, eindelijk de kelder eens op te ruimen. Buurman Tuur zal helpen. Beide mannen zijn echter liever lui dan moe.
Er komt een zonderlinge man op bezoek die beweert bankdirecteur te zijn. Onbewust doet hij een plan rijpen. De vrouwen klagen ondertussen tevergeefs verder omdat de werkzaamheden niet opschieten.
Liefde overwint veel en lost veel problemen op. Niemand had verwacht dat Angèle's moeder voor het orgelpunt zou zorgen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.