Hallo België!

Hallo België!

Hilarische taferelen en chaotische avonturen met Frank Aendenboom en Simonne Peeters in deze komische serie van de makers van 'Lili en Marleen'.

Afleveringen

13 afleveringen

Bierbrouwer Roger Van Mechelen neemt Marta in dienst. Zij moet hem helpen bij het organiseren van een belangrijk zakendiner. Charlotte, de dochter van Roger, is net terug uit Australië en heeft haar nieuwe vriend Julien meegebracht.
Roger wil de licentie overkopen van de Dessegemse Trappist. Hij nodigt de twee laatste paters van de abdij uit voor een diner bij hem thuis.Tetske animeert het diner door haar nieuwe act uit te proberen op Roger.
Roger is verliefd op Renee. Lafloche, interieurarchitect en jeugdvriend van Roger, zal op vraag van Renee het huis van Roger herinrichten. Ko en Tetske denken dat Lafloche Renee is en willen hem bekeren.
Charlotte overtuigt Roger om Julien een vakantiejob te geven in de brouwerij. Testke wil Ko als naaktmodel voor haar schilderkunst.
Marta is het geruzie beu en veinst een vakantie naar Torremollinos. In werkelijkheid logeert ze bij Ko en Tetske. Ze geeft het op wanneer Ko haar probeert te strikken voor een pornofilm.
Charlotte wil Julien verrassen met een van de vijf jongen van de hond van Ko en Tetske. Marta denkt dat Charlotte het over een baby heeft en denkt dat ze zwanger is.
Charlotte denkt Julien haar ontrouw is, na een ruzie trekt hij in bij Ko en Tetske.Samen doen ze Charlotte geloven dat Julien haar echt bedriegt.Wanneer Robbie Macintosh, een Schotse bierkenner, op bezoek komt bij Rene,smeedt Charlotte met hem een plan om
Ko bezorgt Marta een joint tegen de pijn.Roger verwart het rozenplantje van de prof van Julien met weed.Tetske bakt spacecake om Marta op een meer neutrale manier te helpen,maar de cake komt bij het bezoek van Roger terecht,met alle gevolgen vandien.
Roger is jarig, z'n huisgenoten en de buren willen een verrassingsfeest geven.Ondertussen wil Roger een vrijgekomen stuk weide kopen om z'n boruwerij uit te breiden.Door een misverstand krijgt Roger een paard cadeau en mag de weide enkel dienen om dit paa
Tetske denkt dat Ko hun tiende huwelijksverjaardag is vergeten, terwijl deze een kasteel heeft afgehuurd.Uit wraak trekt ze naar haar nicht in Nederland en laat ze Ko in de waan dat ze hem heeft verlaten.Door ketchup op het hemd van Roger,de gsm van Tets
Julien verkoopt bananenbier. Marta regisseert een stuk in een rusthuis en vraagt Ko om Dracula te spelen.Omdat hij denkt dat zijn tegenspeelster een mooie jonge blondine is, stemt hij in met de rol. Z'n tegenspeelster blijkt een vrouw van 81 te zijn.
Julien nodigt twee Afrikaanse dansers uit om te logeren. Roger is daar niet tevreden mee maar haalt ze toch in huis om een bierlevering niet kwijt te spelen. Door een verwarring komen Duitsers logeren in plaats van Afrikanen.
Roger is ondernemer van het jaar in Brasschaat. De televisie toont interesse voor een portret, maar Roger denkt dat het om een aprilgrap van Julien gaat.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.