Westworld

Westworld

Westworld is een pretpark waar bezoekers hun wildste dromen kunnen waarmaken. De wereld wordt bevolkt door geavanceerde, zeer intelligente robots. Wanneer de machines hun bestaan en menselijkheid in vraag stellen, loopt het flink fout in het park.

Afleveringen

10 afleveringen

1. The Original

Terwijl Westworld een nieuwe lading bezoekers ontvangt, maakt men zich achter de coulissen van het pretpark zorgen over enkele robots die zich heel vreemd gedragen. Ondertussen laat een mysterieuze gast een spoor van geweld achter.

2. Chestnut

De emoties van Maeve worden aangepast om verdere problemen te vermijden, Lee komt af met een nieuw verhaal, er arriveren twee nieuwe gasten en The Man in Black zoekt verder naar de geheimen van Westworld.

3. The Stray

Elsie en Stubbs trekken de heuvels in om een vermiste host te zoeken, Teddy krijgt een nieuw achtergrondverhaal en Bernard onderzoekt de hallucinaties en vreemde gedragingen van de hosts.

4. Dissonance Theory

Dolores gaat samen met William en Logan premiejagen, The Man in Black vindt een belangrijke aanwijzing in zijn zoektocht naar de doolhof, Theresa en Ford bespreken de toekomst van het park en Maeve heeft last van een visioen.

5. Contrapasso

Dolores, William en Logan bereiken Pariah en worden ingelijfd voor een zeer gevaarlijke missie. Ondertussen ontmoet The Man in Black een verrassende bondgenoot.

6. The Adversary

Maeve charmeert Lutz, Elsie ontdekt bewijsstukken die op sabotage wijzen en The Man in Black neemt het samen met Teddy op tegen een garnizoen.

7. Trompe L'Oeil

Maeve geeft Lutz en Sylvester een ultimatum, Bernard probeert zich uit een hachelijke situatie te wurmen en Charlotte wil cruciale fouten aantonen in de creaties van Dr. Ford.

8. Trace Decay

Teddy wordt geplaagd door pijnlijke herinneringen, Maeve hoopt op veranderingen in haar script, Dolores heeft het moeilijk om haar dromen te scheiden van de realiteit en The Man in Black kijkt terug naar het verleden.

9. The Well-Tempered Clavier

Hector overweegt een voorstel van Maeve, Dolores en Bernard rakelen enkele oude herinneringen op en de nieuwe inzichten van Teddy komen met enkele nadelen.

10. The Bicameral Mind

Seizoensfinale. Ford onthult een ambitieus nieuw verhaal, Dolores omarmt haar identiteit en het plan van Maeve krijgt steeds meer vorm.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.