100 Jaar Jong

100 Jaar Jong

Levenslustige 100-plussers laten met hun ontroerende, indrukwekkende en grappige verhalen zien dat oud worden én positief in het leven staan nog prima samengaan.

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 4

Gordon ontmoet Riek Holman (104) op de camping in Schoorl, waar zij tijdens de zomer wekelijks in de caravan van haar zoon te vinden is. Deze Rasechte Amsterdammer haalde tijdens WO II Joodse onderduikers in huis. Voor die heldendaad kreeg ze een onderscheiding. - De Groningse Jo Tonkes (102) is nog steeds gek op breien en schaatsen. Gordon neemt haar mee naar het schaatsstadion Thialf.

Aflevering 5

Corrie de Longte (100) woont nog zelfstandig, met haar stokoude kat Joris, in een volksbuurtje in Den Helder en heeft warme banden met haar buren. Ze heeft veel verdriet gekend, want haar jongste zoon is op 23-jarige leeftijd overleden. - Ook bezoekt Gordon de 100-jarige Adriaan de Visser uit Breda. Ook hij woont nog zelfstandig en is gek op kruiswoordpuzzels, het nieuws en natuurfilms.

Aflevering 6

Gordon bezoekt enkele eeuwelingen uit het vorige seizoen: Adrie, Lenie, Roel, Annie en Sam. Hij ontdekt zo dat Roel sinds de uitzending - na ruim vijftig jaar - weer contact heeft met zijn dochter en dat Annie, bijna 106, net verhuisd is naar een nieuwbouwappartement.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.