9-1-1

9-1-1

Een blik op de levens en carrières van de politieagenten, het ambulancepersoneel en de brandweerlieden die als eerste hulpverleners ter plekke komen na een 911-oproep bij de alarmcentrale.

Afleveringen

5 afleveringen

3. The Devil You Know

Terwijl ze in Florida zijn om voor haar vader te zorgen, onderzoekt Athena samen met Bobby de verdwijning van een jeugdvriendin, die 45 jaar geleden spoorloos verdween.

4. Animal Instincts

De 118 komt in actie wanneer een vogelaar onder een boom komt vast te zitten. Chimney heeft zijn handen vol aan een dronken bestuurder. Maddie beschermt een moeder en haar dochter tegen een gewelddadige vader.

5. Home Invasion

Athena onderzoekt een mogelijke inbraakgolf nadat er op één dag tijd op eenzelfde adres twee keer werd ingebroken. Het team rukt intussen uit voor een doe-het-zelver die vast is komen te zitten op zolder.

6. Tomorrow

Hen vreest voor het leven van Karen wanneer er een explosie plaatsvindt in haar laboratorium, net op de dag dat ze Denny mee naar het werk heeft genomen. Ze neemt vervolgens een drastische beslissing over haar toekomst.

7. Cursed

Vlogger Felisa, een voormalige actrice die vooral schitterde in B-films, wordt bijna verpletterd door een kroonluchter wanneer ze een antieke armband om wil doen. Wanneer ze vervolgens nog enkele bijna-doodervaringen heeft, beginnen leden van de 118 te vermoeden dat de armband vervloekt is.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.