Axel Gaat Binnen

Axel Gaat Binnen

Axel Daeseleire verblijft vijf dagen en vier nachten op plaatsen waar je normaal gezien niet zomaar kan verblijven. Hij leeft er mee op het ritme van de bewoners en het personeel.

Afleveringen

5 afleveringen

1. De Lovie

Axel Daeseleire verblijft vijf dagen en vier nachten op plaatsen waar je normaal gezien niet zomaar kan verblijven.
Axel Daeseleire verblijft vijf dagen in het revalidatiecentrum van het UZ Gent en leeft er mee op het ritme van de patiënten.
Vandaag verblijft Axel in het woonzorgcentrum 'Hof De Beuken' in Ekeren. Het woonzorgcentrum telt 157 bewoners. Niet alleen loopt Axel een dag lang mee als verpleegkundige, hij praat er vooral veel met de bewoners en hun bezoekers. Axels 'buurman' René (90) verblijft al vijf jaar in 'Hof De Beuken' en is er zielsgelukkig. Vooral omdat hij er Irène (63) heeft leren kennen.
Axel krijgt een exclusieve inkijk achter de schermen van het brandwondencentrum van Neder-over-Heembeek. Hij praat er met patiënten, verplegers en dokters. Het welkom is hartelijk, maar toch had Axel zich er niet aan verwacht dat het militair hospitaal superbeveiligd zou zijn.
Axel Daeseleire verblijft vijf dagen in het Psychiatrisch Ziekenhuis Sleidinge. Hij praat er met mensen die er werken en verblijven.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.