Boardwalk Empire

Boardwalk Empire

Een corrupte politicus uit Atlantic City bespeelt de wet door samen te werken met gangsters tijdens het verbodstijdperk.

12 afleveringen

Met de drooglegging breken nieuwe tijden aan voor Atlantic City en voor de mensen die er handig gebruik van weten te maken.
Politieman Nelson Van Alden is bezig met een onderzoek en brengt een bezoek aan Nucky. Na het bezoek is hij ervan overtuigd dat de man door en door corrupt is.
Er is een getuige opgedoken van de slachtpartij in de bossen. Eli en agent Nelson trekken in vliegende vaart naar het ziekenhuis. Nucky herbekijkt zijn relatie met Lucy.
De verjaardag van Nucky is voor hem een gelegenheid om zowel de burgemeester van Jersey als een senator in zijn invloedssfeer te krijgen. Margaret en Lucy botsen.
De viering van de Ierse nationale feestdag wordt een viering in mineur voor Nucky. Margaret voelt zich verwaarloosd door Nucky en geeft Van Alden een tip over een opslagplaats vol biervaten.
Nucky legt het vuur aan de schenen van Lucky Luciano, nadat een van zijn ondergeschikten is overvallen. Margaret voelt zich prima in haar nieuwe rol als minnares van Nucky.
Jimmy leert een sluipschutter kennen in een militair hospitaal. Nucky wordt geconfronteerd met herinneringen uit zijn kinderjaren.
Nucky gaat naar Chicago voor de Republikeinse conventie. De figuur van de latere president van de VS (Warren G. Harding) intrigeert hem.
Jimmy keert terug uit Chicago om af te rekenen met de bende van D'Alessio, die ondertussen zaakjes doen met Rothstein om whisky uit Europa via Atlantic City te importeren.
Nucky vraagt Margaret of ze zijn favoriete kandidaat voor het burgemeesterschap wil steunen. Doyle kiest weer voor het andere kamp.
Voor het eerst in jaren zoekt Jimmy zijn vader op, die stervende is. Nucky heeft een zwaar gesprek met Margaret over de moord op haar echtgenoot.
Inspecteur Van Alden ziet zich genoodzaakt om Atlantic City en zijn vele verleidingen te verlaten. Wie volgt hem op? De dag van de verkiezingen breekt aan in Atlantic City.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.