Boardwalk Empire

Boardwalk Empire

Een corrupte politicus uit Atlantic City bespeelt de wet door samen te werken met gangsters tijdens het verbodstijdperk.

12 afleveringen

Op oudejaarsavond 1922 maakt Nucky een voornemen dat niet in goede aarde valt bij Gyp Rosetti, een opvliegende gangster met een voorliefde voor illegale whiskey.
Nucky zit in New York, waar hij zaken met plezier probeert te verzoenen. Maar hij steigert als hij merkt hoe Gaston Means, een "speciale onderzoeker" die banden heeft met Daugherty, openstaande schulden int.
Getroebleerd door een recente nachtmerrie en de afwezigheid van Billie voegt Nucky zich met tegenzin bij Margaret om vanwege de Kerk een grote ereblijk in ontvangst te nemen.
Nadat ze een drankdief hebben opgespoord, moeten Nucky en Owen zich gedeisd houden voor de Feds en een hele nacht doorbrengen met de vroegrijpe dader.
Gaston Means is in Washington en ziet zijn kans schoon tijdens een officieel onderzoek naar Harry Daugherty. Sigrid en Van Alden krijgen een onverwachte bezoeker over de vloer. Nucky en Rothstein kunnen niet tot een akkoord komen.
Nucky wordt in Washington vastgehouden door de handlangers van Daugherty. Hij komt oog in oog te staan met Esther en krijgt daarna een intrigerend voorstel van Gaston.
Bij een familiefeest van de Thompsons hoopt Eli terug bij Nucky in de gratie te komen. Tommy en Richard brengen de dag door als gasten van de Sagorskys. Gillian maakt een opoffering voor haar toekomst.
Andrew Mellon overweegt een voorstel van Nucky. Van Alden betaalt zijn schulden af. Billie plant een overgang naar televisie.
Na de zoveelste uitbarsting van Gyp Rosetti zweert Nucky dat hij voor eens en voor altijd met de gangster zal afrekenen. Het net rond Harry Daugherty en Jess Smith wordt gesloten. Gillian steekt de fout van Tommy op de afwezigheid van Richard.
Nucky moet Jess Smith het zwijgen opleggen en vraagt Gaston om hulp. Ook de alliantie tussen Gyp en Joe Masseria in New York moet eraan geloven. Van Alden ziet zijn plannen uit elkaar vallen.
Gyp zet zijn plan voor Atlantic City in beweging, waardoor Nucky en Eddie hulp moeten zoeken bij Chalky. De Artemis Club valt in handen van Rosetti. Luciano maakt een deal waar hij meteen spijt van heeft.
Nucky wil de alliantie tussen Masseria en Gyp verzwakken om zo de controle over Atlantic City terug te winnen. Luciano wordt gearresteerd in New York. Chalky en Al Capone moeten tijdelijk de handen in elkaar slaan om Masseria aan te pakken.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.