Charmed to Death

Charmed to Death

Volg de waargebeurde verhalen van manipulatieve en bedrieglijke criminelen die hun charme gebruiken om vals te spelen, te stelen en nietsvermoedende slachtoffers tot relaties te dwingen, wat uiteindelijk heel wat verwoesting achterlaat.

Afleveringen

7 afleveringen

Wanneer een Jeopardy-winnende collega een romance met Linda aangaat, lijkt het erop dat ze de jackpot heeft gewonnen totdat ze op mysterieuze wijze sterft; er is een sluwe agent voor nodig om de moordenaar achter de tralies te krijgen.
Alleenstaande moeder Margie wordt verliefd, maar wanneer "America's Most Wanted" wordt uitgezonden, realiseert ze zich dat ze misschien te dicht bij een voortvluchtige staat en riskeert ze haar leven om hem voor het gerecht te brengen.
Wanneer een dansleraar het leven van weduwnaar Alan Helmick binnenwandelt, is hij opgetogen totdat iemand een einde maakt aan zijn dromen. Er is een slim team van onderzoekers voor nodig om een moordenaar voor het gerecht te brengen.
Kathi Spiars gelooft dat ze eindelijk de ware heeft ontmoet wanneer een ex-CIA-agent haar alles geeft wat ze ooit heeft gewild; de wittebroodsweken zijn nog maar net voorbij wanneer ze een duister geheim ontdekt.
Agent Glenn Turner leert een mooie 911-dispatcher kennen die hem charmeert met geschenken, totdat hij plotseling sterft. Wanneer een andere man sterft, blijft zijn familie volharden in het vinden van de waarheid om een moordenaar te stoppen.
Dewayne Barrentine denkt dat hij de perfecte moeder heeft gevonden voor zijn jonge zoon, totdat hij stuit op een mysterieus bericht van een andere moeder die op zoek is naar haar eigen vermiste zoon.
Wanneer Girly Chew een charmante dokter ontmoet, gelooft ze dat haar droom is uitgekomen. Haar collega's worden ongerust wanneer ze vermist raakt, en onderzoekers worden geconfronteerd met een bizarre en buitenaardse zaak.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.