Cupido Ofzo

Cupido Ofzo

Frances en Ruth verwelkomen unieke, enthousiaste en innemende singles in hun datingbureau.

Afleveringen

7 afleveringen

Ruth Beeckmans en Karen Damen proberen enkele enthousiaste, innemende en leuke mensen die verlangen naar liefde met een grote L maar daarin gedwarsboomd worden door hun beperking of stoornis, te helpen bij hun zoektocht.
Cupido schoot vorige week meteen raak bij Damon en zijn date Margot. Vandaag brengt Damons papa hem richting tweede date: bootje varen op de Leie... en hopelijk een nieuwe kus.
Ruth en Karen proberen opnieuw enthousiaste en innemende mensen die verlangen naar liefde met een grote L ,maar daarin gedwarsboomd worden door hun beperking of stoornis, te helpen bij hun zoektocht.
Sven en Hanne gaan op een tweede date. De taakverdeling is duidelijk: Sven is de chauffeur van dienst en Hanne heeft alles gepland voor hun tweede date: wafels bakken in een wafelatelier.
De 26-jarige nieuwkomer Stijn heeft een zwak voor alles wat te maken heeft met klassieke muziek, opera en chique kostuums, liefst die uit het Victoriaanse tijdperk. En dat zal zijn date Sarah geweten hebben. Terwijl Stijn zijn styling tot in de puntjes verzorgt, zorgen Karen en Ruth ervoor dat Sarah en Stijn voor één dag kasteeldame en kasteelheer mogen spelen in een pràchtig pand.
Karen en Ruth zetten hun zoektocht naar een lief voor mensen met een beperking of stoornis onverstoord voort.
Karen en Ruth sluiten 'Cupido Ofzo' af met een intiem slotfeest, waarop ze iedereen terugzien. Damon en Margot, Julia en Maxime en Hanne en Sven leken een match made in heaven. Zijn deze drie koppels nog steeds samen? En wat met Vincent en Ashley, Bram en Sofie en Michela en Hans, bij wie het eerder vriendschappelijk leek te blijven?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.