De Vuilste Jobs van Vlaanderen

De Vuilste Jobs van Vlaanderen

Verwaarloosde huizen met bergen afval, uitpuilende mobiele toiletten en zolderkamers vol ongedierte... professionele cleaners geven een inkijk in hun dagelijkse bezigheden. It’s a dirty job, but someone’s gotta do it!

Afleveringen

6 afleveringen

De professionele cleaners krijgen dit seizoen een helpende hand van Christoff, Karen Damen, Dominique Persoone, Tine Embrechts, Ingeborg en Julie & Maxime Vermeire. Zij gaan - al dan niet kokhalzend en vloekend - mee de strijd aan met hopen stinkende viezigheid. De eerste die mee op pad mag, is Karen Damen. Zij waagt zich aan een fuifterrein vol stinkende urinoirs en mobiele toiletten.
Christoff draait een dag mee in het team van huizencleaners Angelo en Femke. Een vrolijke bende, maar de job is aangrijpend: een vader heeft hun hulp ingeroepen omdat zijn koopverslaafde dochter zijn huis maar blijft volstouwen met spullen. Vader en dochter zijn bovendien aanwezig als Christoff en co arriveren. De job van Matthieu is even bloederig als vuil: hij ruimt kadavers van dode dieren op.
Chocolatier Dominique Persoone duikt samen met De Koisploeg van Aalst in rottend zwerfvuil, op zoek naar namen en adressen van sluikstorters. Hij doet het met volle overgave, maar zijn maag wordt zwaar op de proef gesteld. Huizencleaners Kim en Kenyo maken een vervuild appartement leeg en doen een verrassende ontdekking onder een oude zetel.
Tine Embrechts krijgt een lugubere opdracht voorgeschoteld van huizencleaner Tim. Ze maakt samen met hem een slaapkamer schoon waarin een man pas een tijdje na zijn dood gevonden werd, en dat grijpt haar zwaar aan. Kevin van De Koisploeg van Aalst beleeft zijn drukste shift van het jaar: hij ruimt zijn geliefde stad op na de laatste nacht van Aalst Carnaval.
Julie en Maxime Vermeire gaan een hele nacht op stap met Johan en Lindao, de superhelden van de Antwerpse vuilkar. Hun shift is de zwaarste van de hele stad. Julie heeft een hemelse schrik voor de stank, maar voor Maxime is het een droom die uitkomt. Hij wilde als kind graag vuilnisman worden. Angelo en zijn ex-vrouw Femke maken een zwaar vervuild huis leeg waarin tot voor kort een man en zijn dochter woonden.
Ingeborg wordt een dag het hulpje van David, alias De Rioolkrak. Met een brede glimlach kruipt ze in een donkere kruipkelder, neemt ze het sonarpistool ter hand en gaat ze in de vijver van een kerk op zoek naar een afvoerbuis. Huizencleaner Ronny, ancien in het vak, maakt iets mee wat hij nog nooit meemaakte: in een verwaarloosd appartement vindt hij het karkas van een overleden hond.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.