Enlightened

Enlightened

De bejubelde comedyserie rond Amy Jellicoe (Golden Globe-winnares Laura Dern) en haar idealistische visie om haar bedrijf.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Pilot

Na een zenuwinzinking op haar werk en een verlengd verblijf in een holistische behandelingskliniek, keert Amy Jellicoe naar huis terug. Haar levensvisie is een stuk zachtaardiger en milder.

2. Now or Never

Amy had gehoopt op een droombaantje, maar die ambitie krijgt een ferme knauw wanneer ze verbannen wordt naar de kelders van Abaddonn. Hier moet ze gegevens invoeren tussen een groepje contactgestoorden.

3. Someone Else's Life

Jaloers op Krista's meevaller en niet langer bereid om de vernederingen bij Abaddonn te slikken, overweegt Amy het bedrijf te verlaten voor een sociaal verantwoordelijke betrekking bij een daklozencentrum.

4. The Weekend

Omdat Amy vreest dat ze tijdens haar eerste weekend thuis zal hervallen in haar onverbeterlijke feestgedrag, tracht ze Levi te overhalen tot een afdaling van Kern River.

5. Not Good Enough Mother

Wanneer ze op de televisie het schrijnende deportatieverhaal hoort van een moeder van Mexicaanse afkomst, probeert Amy haar collega's aan te sporen tot een kleine betoging tijdens hun lunchbreak.

6. Sandy

Amy is in de wolken wanneer Sandy, die ze tijdens haar groepstherapie in Hawaii leerde kennen, haar voor een paar dagen komt opzoeken.

7. Lonely Ghosts

Amy wil bij Dougie in de gratie komen en besluit om voor hem een blind date te regelen. Tyler worstelt met zijn gevoelens en kan ze niet langer voor zich houden.

8. Comrades Unite!

Dougie laat vallen dat hij Amy wil ontslaan, dus zij begint aan een charmeoffensief om aan de directie te tonen dat ze het redden waard is. Ondertussen staat haar vriendschap met Tyler op een laag pitje.

9. Consider Helen

Helen maakt ontbijt klaar voor Amy en merkt dat ze er vrij moe en ziek uit ziet. Amy vertelt haar dat ze heel de nacht op was om een mail aan Levi af te werken.

10. Burn It Down

Levi dringt 's nachts bij Amy en Helen binnen om met zijn ex te praten. Hij vertelt haar dat hij klaar is om verandering in zijn leven te brengen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.