The Brink

The Brink

De wereld wordt in deze hilarische HBO-reeks in de greep van een geopolitieke crisis gehouden. Drie mannen moeten voorkomen dat de Derde Wereldoorlog uitbreekt.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Pilot

Islamabad. Alex Talbot en zijn chauffeur stuiten tijdens een zoektocht naar wiet op een gewelddadig protest. Alex moet vluchten en duikt thuis bij zijn chauffeur onder.

2. Half-Cocked

Nu president Navarro en minister van BuZa Grey een militaire actie eisen tegen de bedreigingen van generaal Zaman, probeert Walter hen op andere gedachten te brengen. Een luchtaanval zou de start kunnen inluiden van een nieuwe wereldoorlog.

3. Baghdad My Ass

Alex krijgt van Raja de opdracht om Walter Larson een boodschap te overhandigen. Voor Walter naar New Delhi trekt, wipt hij thuis nog snel even binnen en doet daar een pijnlijke ontdekking.

4. I'll Never Be Batman

Walter bezorgt Alex het nodige om zijn onderhandelingen te voeren met generaal Raja. Zeke denkt aan zijn toekomst en zet al zijn opties op een rijtje. Samen met Glenn start hij aan een nieuwe missie.

5. Swim, Shmuley, Swim

Zeke en Green ontsnappen op het nippertje aan twee gewapende mannen. Alex en Rafiq gaan naar de school van Fareeda. Walter brengt een onverwacht bezoek aan de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken.

6. Tweet Tweet Tweet

Walter ontmoet Joanne in Tel Aviv. Zeke en Glenn worden gevangen gehouden door Vanessa en Martin. Alex heeft een afspraak met Kittredge.

7. Sticky Wicket

Alex en Rafiq proberen de studenten uit de ambassade te smokkelen. Zeke en Glenn belanden in een levensgevaarlijke situatie. Walter roept medische hulp in om een noodlanding te forceren in Zwitserland, daar gaat hij op zoek naar generaal Raja.

8. Who's Grover Cleveland?

Walter maant iedereen tot kalmte aan en probeert de president te verhinderen om WO III te ontketenen. Alex en Rafiq moeten een nieuw plan bedenken, nu Fareeda, haar studenten en de rest van de ambassade worden geëvacueerd.

9. Just a Little Crazy Talk

Zeke en Glenn vinden een manier om de tijd te doden nu ze huisarrest hebben. Walter probeert een deal te maken. Met Rafiq als tolk, probeert Alex uit te vinden of hij Walters 'Plan B' moet uitvoeren.

10. There Will Be Consequences

Alex doet een poging om een persoonlijke band op te bouwen met Zaman. Zeke en Glenn vinden zichzelf opnieuw in een lastig parket. Walter probeert de situatie te sussen via een videoconference met verschillende staatshoofden.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.