Expeditie Gooris

Expeditie Gooris

Sam, Kelly, Kenji en Shania gaan samen op roadtrip en beleven een onvergetelijk avontuur, doorspekt met heel wat humor, liefdevolle gezinsmomenten en herkenbaar familiegekibbel.

Afleveringen

6 afleveringen

Aflevering 1

De 'American dream' van de familie Gooris gaat van start in Bel Air. Daar zijn ze zwaar onder de indruk van hun vakantiehuisje: een voormalige villa van de wereldberoemde zanger Tom Jones. In een blitse Mustang verkennen ze o.m. Venice Beach, de Hollywood Boulevard en de Santa Monica Pier. Ook een bezoekje aan een waarzegster kan voor Kelly en Shania niet ontbreken.

Aflevering 2

De familie Gooris zet hun roadtrip langs de Westkust van Amerika verder. Speciaal voor deze familietrip oefende Sam Gooris maandenlang op zijn Engels. Maar 'op zijn Sammekes' begaat hij nog geregeld hilarische flaters. Die bezorgen Kelly, Shania en Kenji steevast tranen van het lachen.

Aflevering 3

De familie houdt halt in San Francisco. Terwijl Shania en Kelly genieten van een moeder-dochterdag, trekken Sam en Kenji erop uit met een vissersboot. Sam is volledig in de wolken wanneer hij denkt 'nen beir' van een vis beet te hebben. Maar niets is wat het lijkt.

Aflevering 4

De familie beleeft het ene zotte avontuur na het andere, maar één ding prijkt helemaal bovenaan de bucketlist van Sam: hij wil 'nen beir' in het wild zien. Tijdens de rit van San Francisco naar Quincy - waar de Goorissen zich echte cowboys wanen - komt die droom eindelijk uit. Sam wordt bijna hysterisch wanneer hij een bruine beer spot, en hij laat zijn tranen van geluk de vrije loop.

Aflevering 5

De Goorissen hebben 'geen zittend gat' en houden van wat uitdaging tijdens hun roadtrip langs de Westkust. In het zonovergoten Californië gaan ze waterskiën op Lake Tahoe. Sam ziet het helemaal zitten. Maar van een zelfverzekerde "give me those two lats man" gaat het al snel naar een wanhopige "moordenaars!" en "I can?t feel my legs anymore hé!".

Aflevering 6

De roadtrip van de Goorissen bereikt stilaan een kookpunt wanneer ze Death Valley naderen, net op de warmste dag daar ooit gemeten. In 53°C smelten Sams basketsloefkes onder zijn voeten. 'Afkoelen' doet de familie in Las Vegas, dé place to be om eens zot en impulsief te doen. Dat heeft Sam goed begrepen. Hij verlaat 'Sin City' met een opvallend souvenir op zijn arm.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.