De Pfaffs

De Pfaffs

Jean-Marie, Carmen, Debby, Kelly en Lindsay Pfaff geven een inkijk in hun dagelijks leven en het reilen en zeilen binnen de familie en hun eigen gezinnen.

21 afleveringen

Aflevering 1

Ten huize Volders is een belangrijke dag aangebroken want Bruce wordt vier jaar. Lyndsey en Dave brengen alles in gereedheid om hun zoon een onvergetelijke dag te bezorgen. Debby en Nicolas kunnen niet aanwezig zijn, want zij genieten van een ontspannend dagje in het Nederlandse Vinkeveen. Er staat een boottocht op het programma, maar deze loopt niet van een leien dakje.

Aflevering 2

Debby en Nicolas trakteren Liam en Keano op een dagje plezier in een pretpark. Ook voor Lyndsey is het een heuglijke dag. In de ouderlijke villa krijgt ze eindelijk haar eigen werkplaats. Bij de Goorissen wil Kenji zijn ouders de beginselen van de honkbalsport bijbrengen. Ten huize Volders is er een opvoedkundige discussie tussen Dave en Lyndsey.

Aflevering 3

Jean-Marie sukkelt al een hele tijd met zware hoofdpijn. Na verschillende onderzoeken blijkt dat hij een ontsteking heeft aan zijn tandwortels en dat een deel van zijn kaakbeen is weggesleten. Vandaag neemt een chirurg hem onder handen om met stukjes bot van zijn heup zijn kaakbeen te reconstrueren. Debby en Nicolas gaan naar het trouwfeest van kapper Tom.

Aflevering 4

Jean-Marie is zopas geopereerd aan zijn kaken omdat hij al jaren met een vervelende hoofdpijn sukkelt. De chirurg heeft een stuk bot uit zijn heupkam genomen om zijn kaak te reconstrueren. De familie heeft een beurtrol opgesteld zodat Jean-Marie geen moment alleen in het ziekenhuis moet worden gelaten. Kelly en Shania beleven een uniek moeder- en dochtermoment, want ze hebben samen een fotoshoot.

Aflevering 5

Jean-Marie is genoeg aangesterkt om het ziekenhuis te verlaten. In de ouderlijke villa past Lyndsey samen met een programmeur de familiewebsite aan. De roddels moeten volgens haar een apart plekje op de site krijgen. In huize Gooris heeft de grasmachine het begeven. Sam en Kelly gaan naar de doe-het-zelfzaak voor onderdelen waarna ze het werktuig gaan uittesten op Jean-Maries gazon.

Aflevering 6

Aangezien Liam en Keano vandaag niet naar school moeten, mogen ze hun vrije dag helemaal zelf invullen. Een paardrijles in de manege staat bovenaan hun verlanglijstje. Maar Nicolas heeft vooral behoefte aan quality time met vrouwlief alleen. Nu Carmens facelift zo goed gelukt is, heeft ze de smaak van de lichamelijke opsmukwerken te pakken. Vandaag laat ze haar permanente make-up bijwerken.

Aflevering 7

Aangezien Debby door haar drukke werkschema nog niet aan de huwelijksvoorbereidingen kan beginnen, heeft Nicolas zijn vriend Koen uitgenodigd voor een eerste brainstormsessie. Een Nederlands promobedrijf heeft Kelly gevraagd te acteren in een promotieclip voor de Nederlandse muziekmarkt. Het wordt een glamoureuze video, maar Kelly moet nog even wennen aan de grootse opzet van haar acteeropdracht.

Aflevering 8

Om zich op zijn nakende huwelijk voor te bereiden, beslist Nicolas danslessen te gaan volgen. Ook kleine Fay zet voorzichtige stapjes in de danswereld en maakt zich klaar voor haar eerste balletles. Samen met de Nederlandse topchef Edwin Vincke geeft Jean-Marie tijdens de jaarlijkse markt in Zottegem een kookdemonstratie aan tientallen kijklustigen.

Aflevering 9

Carmen is dol op de kerstperiode en heeft Kelly gevraagd om samen de ouderlijke villa op te smukken. Lyndsey kan niet meehelpen, want binnenkort komt 'Dallas'-acteur Larry Hagman op bezoek en hij heeft haar gevraagd om in België en Nederland zijn promotour mee op poten te zetten. Debby, Keano en vriendje Kian zijn in Hasselt uitgenodigd om de nieuwe show van clown Dobus bij te wonen.

Aflevering 10

Debby en Nicolas profiteren van het mooie winterweer en trekken een weekendje naar de Ardennen met de kinderen. Er staat een paardentocht in de sneeuw op het programma, maar al vlug raken Debby en Nicolas de weg kwijt. Kelly is dol op muziek en ze wil die liefde graag met Kenji en Shania delen. Wat volgt, is een heuse muziekquiz.

Aflevering 11

Debby, Nicolas en de kinderen vertoeven nog steeds in de Ardennen. Vandaag staat er een tochtje met de quad in de sneeuw gepland. Kelly is in Nederland om onze noorderburen met haar dj-talenten te plezieren. Er is een persconferentie georganiseerd en Kelly is bij haar idool Paul de Leeuw uitgenodigd. Jean-Marie vertrekt naar Brazilië om samen met andere voetballegendes de voetbalsport te promoten.

Aflevering 12

Jean-Marie is in Brazilië om de voetbalsport te promoten. Ter plekke waagt hij zich aan een vriendschappelijke match met de Brazilian All Stars. Hij heeft ook een verrassing voor de lokale kinderen in petto. De kers op de taart is een ontmoeting met voormalig bokskampioen Freddy De Kerpel, die sinds kort in Brazilië woont.

Aflevering 13

Debby en Nicolas genieten nog steeds van hun tijd in Londen en gaan er voor de hele familie cadeautjes kopen. Sam, Kelly en de kinderen zijn door een regionale televisiezender in Turkije uitgenodigd voor de jaarlijkse fanreis. Tientallen fans staan Sam in de lobby op te wachten. In Londen gaan Debby en Nicolas naar een voorstelling van de populaire musical 'Mamma Mia!'.

Aflevering 14

Nicolas heeft met zijn vriend Ron afgesproken om in een danscafé in Kruibeke een kijkje te nemen. Jean-Marie heeft een paar maanden geleden een kaakoperatie ondergaan en vandaag moet hij naar het ziekenhuis om de schroefjes te laten verwijderen. In Manavgat gaan Kelly, Sam en de kinderen jetskiën. Ten huize Volders heeft Bruce het plan opgevat om te gaan quadden, maar dat is buiten Dave gerekend.

Aflevering 15

Voor de familie Gooris zijn de laatste momenten in Turkije aangebroken. Sam wil zijn reis in schoonheid eindigen en gaat naar een Turkse barbier. Na zijn grote onderhoudsbeurt verrast hij zijn fans nog op een spetterend optreden. In Beveren kibbelen Liam en Keano erop los. Debby en Nicolas nemen de kinderen mee naar de kartbaan.

Aflevering 16

Kelly heeft een drukke dag voor de boeg. Ze is in Nederland voor een interview in een ontbijtprogramma op de televisie en ze heeft een fotoshoot voor een magazine. Aangezien mama moet werken, gaan Shania en Kenji met oma en opa in Brugge het ijssculpturenfestival bezoeken. Ook Lyndsey, Dave en de kinderen zijn van de partij.
Vandaag heeft Lyndsey een fotoshoot voor een weekblad. Kelly gaat mee om haar make-up te verzorgen. Aangezien de fotoshoot de hele dag zal duren, blijft Dave thuis bij de kinderen. Blijkbaar heeft Fay dezelfde microbe als Bruce te pakken: ze is dol op quadrijden. Carmen en Jean-Marie babysitten op Liam en Keano.
Terwijl Nicolas aan het werk is, gaat Debby met Keano op zoek naar de spelconsole die ze de jongen had beloofd. Jean-Marie is ambassadeur van de nieuwe campagne van het Rode Kruis, maar omdat hij in het buitenland is geweest, zal Lyndsey vandaag in zijn plaats bloed geven. Daarna gaat ze met Bruce en Fay naar het autosalon om papa te verrassen.
Drama in de ouderlijke villa. Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt en heeft zich op zijn eigen haardos uitgeleefd. Ten huize Gooris heeft Sam een oplossing gevonden voor de politieke situatie in ons land. De Amerikaanse hondenfluisteraar Cesar Millan is in het land. Omdat de hondjes van Lyndsey en Carmen niet overeenkomen, trekken ze richting Brussel om bij Millan te rade te gaan.
Sam is vandaag extra vroeg uit de veren. Shania heeft haar eerste hockeywedstrijd en hij wil dit voor geen geld missen. Daarna trekt hij richting Brussel voor een optreden in het muziekprogramma 'Anne's Vlaamse 10'. Ook Jean-Marie is in de hoofdstad, want hij is uitgenodigd op een Marokkaanse beurs. Kelly zoekt het dan weer bij onze noorderburen, waar ze een fotoshoot heeft voor een juwelenlijn.
Shania krijgt sinds kort seksuele opvoeding op school en ze deelt haar kennis maar al te graag met papa. Sam weet niet wat hij uit de mond van zijn kleine meid hoort! Debby heeft nog nooit soep gemaakt en wil vandaag verse groentesoep klaarmaken. Ze hoopt op hulp van Nicolas, maar die is niet van plan een handje toe te steken. Jean-Marie zetelt in de jury van een cartoonwedstrijd in Brussel.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.