For Her Sins

For Her Sins

Wanneer Laura Conroy - advocaat, vrouw en moeder van twee jonge kinderen - de charmante nieuwkomer Emily Furness ontmoet op het schoolplein, worden ze al snel vrienden. Laura's echtgenoot Rob werkt vaak in het buitenland, waardoor een gestreste Laura alleen voor de kinderen instaat. De verleidelijke, behulpzame Emily is een echte redder. Toch is niet alles wat het lijkt...

Afleveringen

4 afleveringen

Advocate Laura Conroy slaat in paniek wanneer haar dochtertje Eliza spoorloos verdwijnt tijdens een spelletje verstoppertje. Ze vindt haar uiteindelijk bij een vriendelijke dame genaamd Emily Furness.
Op een feestje van haar werk hebben Laura, Emily en Tom het naar hun zin, terwijl een mysterieuze man hen vanop afstand in de gaten houdt. Wanneer niemand kijkt, doet Emily iets in de drankjes van Laura en Tom en boekt ze twee kamers in een hotel.
Laura wordt achtervolgd door een nachtmerrie: de schreeuw van een kind, een lichaam dat in het water spartelt... Wat betekent dit?

Aflevering 4

Nadat Laura haar verleden aan Emily heeft verteld, is ze klaar om haar leven weer in handen te nemen. Maar dat is niet naar de zin van Emily.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.