For Her Sins

For Her Sins

Wanneer Laura Conroy - advocaat, vrouw en moeder van twee jonge kinderen - de charmante nieuwkomer Emily Furness ontmoet op het schoolplein, worden ze al snel vrienden. Laura's echtgenoot Rob werkt vaak in het buitenland, waardoor een gestreste Laura alleen voor de kinderen instaat. De verleidelijke, behulpzame Emily is een echte redder. Toch is niet alles wat het lijkt...

Afleveringen

4 afleveringen

Een spelletje verstoppertje verandert in een nachtmerrie wanneer Eliza, de dochter van Laura Conroy spoorloos verdwijnt. Een paniekerige Laura gaat meteen naar haar op zoek en vindt haar uiteindelijk bij een vriendelijke vreemdeling genaamd Emily Furness.
Op een feestje van haar werk hebben Laura, Emily en Tom het naar hun zin, terwijl een mysterieuze man hen vanop afstand in de gaten houdt. Wanneer niemand kijkt, doet Emily iets in de drankjes van Laura en Tom en boekt ze twee kamers in een hotel.
Laura wordt achtervolgd door een nachtmerrie: de schreeuw van een kind, een lichaam dat in het water spartelt... Wat betekent dit?
Nadat Laura haar verleden aan Emily heeft verteld, is ze klaar om haar leven weer in handen te nemen. Dat is echter niet naar de verwachtingen van Emily.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.