Ge Hadt Erbij Moeten Zijn

Ge Hadt Erbij Moeten Zijn

Bekende Vlamingen delen hun strafste anekdotes, die vervolgens op hilarische wijze uitgebeeld worden door topacteurs, onder wie Ruth Beeckmans, Sven De Ridder en Ben Segers.

Afleveringen

6 afleveringen

Adriaan Van den Hoof en Mathias Coppens zijn de eersten die een straffe anekdote vertellen. Samen met enkele topacteurs brengen ze daarna het verhaal opnieuw tot leven.
Ruth en Sven gaan langs bij Evi Hanssen en Jens Dendoncker, die hun verhaal op Vlaanderen afvuren.
Sergio Quisquater en Rob Vanoudenhoven delen hun zotste verhaal en die laatste gooit er zelfs nog een extra verhaal bovenop. Want waarom heeft Rob het VTM-logo in de boordsteen van zijn zwembad gegraveerd?
Sven De Ridder en Ruth Beeckmans gaan langs bij Jan Jaap van der Wal en Jeroen Meus. Hun straf en waargebeurd verhaal wordt tot op de letter nagespeeld.
Sven De Ridder en Ruth Beeckmans gaan langs bij Kürt Rogiers en Lesley-Ann Poppe. Ze vragen hen naar een straf waargebeurd verhaal, wat achteraf opnieuw tot leven wordt gebracht door enkele acteurs.
In deze slotaflevering vertellen Dagny Ros en Sven De Ridder hun straf, waargebeurd verhaal. Daarna brengen ze samen met een resem topacteurs het verhaal zo goed mogelijk opnieuw tot leven.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.