Gentleman Jack

Gentleman Jack

West Yorkshire, 1832. Anne Lister keert terug naar Halifax, vastberaden om nieuw leven te blazen in Shibden Hall, een huis dat tot haar familie behoort.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Faith Is All

De onthulling van Anne Lister dat haar nieuwe vrouw Ann Walker bij haar in Shibden komt wonen, schokt Anns familie. Terwijl het stel zich voorbereidt op hun huwelijksreis, wijst de jaloezie van Mariana Lawton op nog meer problemen.

2. Two Jacks Don't Suit

Een vroegere vlam dreigt Anne Lister's idyllische huwelijksreis te doen ontsporen. In Halifax beraamt de familie van Miss Walker een complot om haar aan een man uit te huwelijken.

3. Tripe All Over the Place, Presumably

Anne Lister en Ann Walker beginnen een charme-offensief tegen Anns familieleden, vastbesloten om hen te laten zien dat Miss Walker het goed doet in Shibden Hall.

4. I'm Not the Other Woman, She Is

Anne Lister wordt teruggezogen in haar gecompliceerde verleden met Mariana tijdens een reis naar Lawton Hall.

5. A Lucky & Narrow Escape

Het zijn de verkiezingen van januari 1835. Er hangt een revolutie in de lucht in Halifax. Teruggekeerd naar Shibden Hall en vastbesloten om Mariana Lawton achter zich te laten, stort Anne Lister zich op het bevorderen van de Tory zaak.

6. I Can Be as a Meteor in Your Life

Anne Lister veegt het vernederende krantenbericht over haar seksualiteit van tafel. Ann Walker ontdekt dat haar familie heeft samengespannen met kapitein Sutherland. En een schokkende brief zorgt voor een scheur in hun huwelijk.

7. What's All That Got to Do with Jesus Though?

Ann Walkers vastberadenheid om het familielandgoed te verdelen wekt de woede op van kapitein Sutherland, die zich steeds meer stoort aan Anne Listers bemoeienis met zijn schoonzus.

8. It's not Illegal

Anne Lister en Ann Walkers reis naar Londen wordt verpest door spanningen. Daarbovenop is er nog zoveel meer dat misgaat. Is het huwelijk sterk genoeg om de constante spanningen te overleven?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.