Hagger Trippy

Hagger Trippy

Hagger Trippy is een Vlaams verborgen camera-programma met onder andere Tom Waes, Jan Van Looveren en Koen Van Impe.

Afleveringen

10 afleveringen

Tom Waes brengt een flitspaal naar het containerpark. Gsm-man Jan is compleet in de ban van de nieuwste communicatiesnufjes. Koen wordt museumpoetser en pakt alle vuil grondig gaan.
Tom Waes doet zich voor als reporter van het VTM Nieuws. Hij interviewt actrice Lea Couzin, beter bekend als 'Merlina', en Tony Van Parys van de CD&V. Jan Van Looveren promoot het beroep van schaamhaarkapper.
Gsm-man Jan blijkt nu ook mobiel te kunnen bellen via zijn schoen. Joeri zorgt voor de veiligheid van een groep Duitse toeristen. Tom interviewt Ecolo-politica Isabelle Durant en ex-bondscoach Robert Waseige.
Tom neemt een 'verstoord' interview af van Freddy Willockx, burgemeester van Sint-Niklaas. De wereld staat plots letterlijk even stil. Prof. dr. Stefan Lievens strikt Tom dan weer voor een gesprek over 'liefde op het werk'. Jan vat post op straat voor het rekruteren van para's. Tom ontvangt buitenlandse toeristen in een Italiaans restaurant waar hij hen schaamteloos ravioli uit blik serveert.
Tom gaat de straat op als modellenscout en kruipt nadien in de huid van Arno, die aan de bak probeert te komen als straatmuzikant. Tijdens een interview met voormalig zwemkampioene Brigitte Becue stoort Tom zich aan een klungelende klankman. De Konijnen gaan voor een triootje en voormalig politicus Jef Tavernier bewijst dat hij hulp biedt aan de man in de straat.
Tom ontpopt zich als stadgids tot een culturele spraakwaterval en neemt de Gentse burgemeester Daniël Termont in de maling. En Jan organiseert een papierslag om de illegalen in ons land aan papieren te helpen.
Jan is een wc-meneer van zijn tijd. De Joeri zorgt voor de veiligheid in het bejaardentehuis. Toms interview met senator Hugo Vandenberghe wordt verstoord door hevige Anderlechtsupporters.
Enkele kinderachtige zakenmannen spelen het beruchte '1-2-3-piano'. Jan vertelt flauwe en onduidelijke moppen aan enkele kustgangers. De Brusselse burgemeester Freddy Thielemans is aan het woord over nachtwinkels. Tom geeft voor het interview aan dat hij dringend naar het toilet moet.
Clown Jan deelt gratis ballonnen uit aan kinderen, maar zijn kindvriendelijk gedrag is bijzonder beperkt. Joeri ontfermt zich ook over de allerkleinsten en zorgt voor de veiligheid op een kindermolen. Karel Pinxten is het slachtoffer van een verstoord interview.
Compilatieaflevering met de beste momenten van het derde seizoen. Met onder andere de brutale reuzenratten, de kinderachtige zakenmannen en interviews met Louis Michel en Mark Eyskens.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.