Hoe Zal Ik het Zeggen?

Hoe Zal Ik het Zeggen?

'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' helpt mensen om soms moeilijke boodschappen op een zeer originele manier over te brengen.

Afleveringen

7 afleveringen

Aflevering 1

Broer en manager Kevin is het beu dat Niels Destadsbader zo'n sloddervos is. Zijn sleutels, trui, iPad,... Alles heeft hij al kwijt gespeeld en dat zorgt voor veel problemen. Bij wijze van spreken half VTM leert Niels een lesje door hem te laten geloven dat hij gehackt is. Victor (16) heeft van Frans weinig fromage gegeten. Hij doet er dan ook veel te weinig voor op school en zijn ouders Peter en Annemie en ont vraiment marre. Een gesprek in het Frans voeren zou wel eens gênant kunnen zijn. Zeker tijdens een meet en greet met je idolen van Daft Punk. Bauke (17) heeft een emotionele boodschap voor haar opa Jos. Vier jaar geleden kreeg het meisje plots een hartstilstand. Haar opa is haar meteen beginnen reanimeren en redde haar leven. Nu heeft hij de ongeneeslijke spierziekte ALS en Bauke voelt zich machteloos. Ze wil hem nog één keer heel hard bedanken. Glenn doet niets in het huishouden. Pas op: zijn lief Sihan vindt hem een topkerel, maar hij moet toch eens de Dreft in duiken.

Aflevering 2

Als BV moet je soms neen kunnen zeggen. Iets dat Ben Segers nogal moeilijk kan. Zijn goede vriend Axel Daeseleire wil hem leren dat eens neen zeggen, geen kwaad kan. Internet is een geweldige plek. Maar er bestaat ook zoiets als te veel op het internet zitten. Noah (13) zit vaak 12 uur per dag online, om o.a. Fortnite te spelen. Zijn mama heeft het ermee gehad. Lynn heeft de immuniteitsziekte alopecia areata, waardoor ze op 3 weken tijd kaal werd. Ze wil haar kapster bedanken om haar opnieuw zelfvertrouwen te geven, zelfs zonder haar. Hans wil dan weer zijn broer Tom bedanken, die een nier afstond aan hem.

Aflevering 3

Kims vriend Rik is geobsedeerd door zijn koffie. Hij is nochtans geen kenner en dat wil Kim hem voor eens en voor altijd duidelijk maken. Nico's buurman Zeb gaat verhuizen en Nico ziet hem niet graag vertrekken "want hij is de beste buur van de hele wereld". Axelle is vier jaar en blijft verslingerd aan het tutten. Ze is ontzettend fan van Frozen. Olaf, Elsa en Anna to the rescue. Lieven Scheire is verslaafd aan nerdy gadgets, voor zijn partner Sien is de maat stilaan vol.

Aflevering 4

Aflevering 4 (seizoen 3) van het programma waarin Jens Dendoncker mensen een handje helpt om, soms moeilijke, boodschappen op een hoogst originele manier over te brengen. In deze aflevering brengt Jens Dendoncker een boodschap over aan Louis Talpe in naam van zijn vrouw Tiffany.

Aflevering 5

In aflevering 5 gaan we onder andere op restaurant met muzikant Tijs Vanneste, alias Jef Van Echelpoel. Probleem: je kan daar eigenlijk niet mee op restaurant gaan, want hij lust praktisch niks. Groenten en fruit gaan er bij hem niet in, wat zijn vrouw Lisse ontzettend kinderachtig vindt. En wie zich als een klein kind gedraagt, wordt als een klein kind behandeld.

Aflevering 6

Jens maakt komaf met de rommelige auto van Olga Leyers. Dat is praktisch een rijdend stort, tot grote ergernis van haar goede vriendin Kaat. Olga wordt voor een zogezegde fotoshoot naar de haven van Antwerpen gelokt, een plek waar regelmatig tropische spinnen opduiken. En laat Olga's rommelige auto nu net de perfecte schuilplaats zijn voor die beestjes...

Aflevering 7

Jens blikt vandaag terug op de leukste boodschappen van het afgelopen seizoen 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.