Hoe Zal Ik het Zeggen?

Hoe Zal Ik het Zeggen?

Hoe Zal Ik Het Zeggen? helpt mensen een handje om, soms moeilijke, boodschappen op een hoogst originele manier over te brengen.

Afleveringen

8 afleveringen

Alex Agnew, het is een lieve mens, maar hij kan niet tegen zijn verlies. Als zelfs een spelletje ganzenbord met dochterlief al voor problemen zorgt, vinden zijn vrouw Yasmine en dochter Amy dat het genoeg is geweest. De comedian begrijpt dan ook niet wat er aan de hand is wanneer de schooldirecteur belt nadat Amy 'een woedeaanval kreeg'.
Matteo Simoni's vader Vittorio prijst zich gelukkig met zijn zoon. Matteo heeft echter één mankement, en dat is zijn gsm. Hij neemt zijn telefoon immers nooit op als zijn familie belt. Tijd om de grote middelen in te schakelen, want zijn ouders kunnen zijn voicemail niet meer horen.
Doet Kjell echt zoveel moeite om zijn vriendin Charlotte duidelijk te maken dat ze moet stoppen met snurken, of zit er meer achter? Sofie schakelt dan weer de hangjongeren in om een intimiderende lofzang af te steken voor Caroline en Gert. Elvis himself bezorgt de "bommi" van Savannah het concert van haar leven.
"Papa is de beste ter wereld", klinkt het bij Lowis en Marcel, het dochtertje en zoontje van Mathias Coppens. "Maar hij is continu bezig met zijn GSM". En als de smartphone even wordt weggelegd, zit hij voor een ander scherm. Jens Dendoncker is vastberaden Mathias van zijn verslaving af te helpen. Marisa en Evert vormen een topkoppel en zijn nog steeds dolverliefd. Ondanks al enkele niet zo subtiele hints van Marisa, ging Evert nog steeds niet op zijn knie zitten. If you like it, you should put a ring on it. Maar Evert spreekt blijkbaar geen Beyoncé's. Een vox pop mag er duidelijk over zijn: dubbelparkeren is asociaal. Shairra's vriend Benny is glazenwasser en dubbelparkeert tijdens zijn werk nochtans alsof het een lieve lust is. Tijd om hem op een drastische manier duidelijk te maken dat dit zware gevolgen kan hebben.
Dries werkte de voorbije maanden achter de schermen mee van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'. Hij zocht mensen die een boodschap hadden voor anderen, maar heeft zelf ook een vraag voor zijn vriendin Annelin: of ze met hem wil gaan samenwonen. Dries weet als geen ander dat Jens een piekfijn scenario zal uitwerken om de boodschap origineel over te brengen. Ook MNM-DJ Julie Van den Steen moet iets kwijt: "Mijn collega Peter Van de Veire gaat veel te lang en te vaak naar het toilet, waardoor onze redactievergaderingen blijven uitlopen". Tijd om hem van de pot te trekken. Ook een derde bekend gezicht in deze aflevering: Guga Baùl wordt de stem van ALS-patiënt Antonio, die op termijn niet meer zal kunnen praten.
De meest aangedane gefopte BV in Hoe Zal Ik Het Zeggen?, moet tot nu toe Rik Verheye zijn in het eerste seizoen. Hij dacht toen dat een deurwaarder zijn huis zou leeghalen, na enkele zogezegde serieuze achterstallige betalen. Rik geeft op maandag 7 januari echter de scepter door aan Laura Tesoro, die dankzij Jens Dendoncker en haar beste vriendin Ellen in tranen uitbarst. "De Frederik" is nogal licht ontvlambaar en streng voor zichzelf. Als er iets niet loopt zoals hij het graag zag, sneuvelt er al eens iets. Qua anger management kan het volgens zijn vriendin Stefanie beter, zeker op het tennisveld. Issam Dakka is verzot op comics en superhelden, maar is er volgens zijn zus Tisam zélf één.
Een hardhorige bloemist, je zal hem maar aan je rekker hebben. Bernd heeft een hele toffe en lieve schoonmoeder, Brigitte. Haar enige minpuntje is dat ze nogal goedgelovig is. Haar schoonzoon wil bij deze zijn excuses aanbieden voor alle stomme grapjes die hij al met haar uithaalde. Enter: de hardhorige bloemist die Brigitte komt verrassen met een blote dikke duiker met een Story aan. Of was het "grote dikke ruiker met een sorry aan"? Kristof is de beste vriend van Sven De Ridder. Je weet het of je weet het (nog) niet: Sven is soms overbezorgd, een beetje een doemdenker en snel in paniek. Kristof zorgt ervoor dat Sven een afspraak heeft aan de zoo, dé ideale locatie om hem door de politie plotsklaps weg te laten leiden naar een nabijgelegen container, omdat een gevaarlijke gorilla ontsnapt is.
De laatste aflevering van Hoe Zal Ik Het Zeggen? is een compilatieaflevering met de strafste boodschappen die Jens Dendoncker in het afgelopen seizoen heeft gebracht.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.