Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Hoe Zal Ik Het Zeggen?

'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' helpt mensen om soms moeilijke boodschappen op een zeer originele manier over te brengen.

Afleveringen

10 afleveringen

Aflevering 1

Jens Dendoncker schakelt de grove middelen in om de broers Colin en Oliver duidelijk te maken dat ze moeten stoppen met smakken tijdens het eten. Verder pakt Jens een fietsendief aan en bevrijdt hij Toon uit zijn eigen woning, want volgens zijn vrienden wordt de jongeman 'gegijzeld' door zijn nieuw lief.

Aflevering 2

De tienjarige Jack vecht al anderhalf jaar tegen leukemie. Zijn ouders willen hem laten weten hoe moedig ze dat vinden. Ruth Beeckmans haar auto is zo rommelig dat er met moeite iemand bij kan. Haar beste vriendin is dat grondig beu. Met behulp van Jens leert ze Ruth een lesje.

Aflevering 3

Jens heeft een levering voor een man die vaak te laat komt op het werk. Een zwangere vrouw heeft een duidelijke boodschap voor haar partner. Gerty Christoffels wordt ingeschakeld om iemand te bedanken en Johan Museeuw om een fietser te feliciteren. En de bikerboys brengen een serenade voor een vrouw.

Aflevering 4

Een werkgever wil een medewerker duidelijk maken dat ze teveel op Facebook zit en roept daarvoor de hulp van Jens Dendoncker in. Een man wil zijn papa bedanken voor de hulp bij de verbouwingen en ook kinesist Bert wordt bedankt voor bewezen diensten. Benjamin schakelt Cupido in om zijn vriendin Marie een belangrijke vraag te stellen. En Jens pakt een wildplasser aan.

Aflevering 5

Jens Dendoncker helpt een vrouw om aan haar man duidelijk te maken dat hij meer moet helpen in het huishouden. Een meisje wordt op een uiterst originele manier op date gevraagd. Een mama krijgt hulp om haar zoon duidelijk te maken dat hij veilig moet vrijen. En een jongen krijgt van zijn vriend de boodschap dat hij moet stoppen met snoozen en meteen moet opstaan.

Aflevering 6

Een man wil voor eens en voor altijd laten weten aan zijn vriendin dat ze te veel shopt. Jens Dendoncker komt hem helpen om die boodschap over te brengen. Daarnaast wordt Lien bedankt door politie-inspecteurs Jens en Janne om haar vriendin te steunen tijdens haar ziekte. César en Jules willen dat hun mama op date gaat. En ook mama Lutgarde krijgt een boodschap van haar dochter, namelijk dat ze geen eten moet meegeven als ze op bezoek is geweest. Ten slotte wordt Vic van het festivalterrein gehaald omdat hij slechte punten haalde.

Aflevering 7

Dennis wil aan zijn goede vriend Yannick duidelijk maken dat hij wat meer moet bewegen. Wanneer Yannick de lift neemt en die vervolgens blokkeert, wordt hij op de gekste manier geholpen. Enkele kinderen nemen deel aan een zeer ongewone hoortest waarbij hun ouders hen subtiel een boodschap meegeven.

Aflevering 8

Werkgever Tom is het beu dat Joeri zoveel op Instagram zit tijdens het werk en schakelt daarom de hulp in van een wel heel aantrekkelijke ruitenwasser. Rudi wil zijn vader Alfons bedanken voor het doorgeven van zo'n mooie zaak en stuurt een bende zingende bikerboys op hem af. Veerle wil haar werkgeefster van 20 jaar geleden opzoeken en haar op een ludieke manier uitnodigen voor een BBQ. Weervrouw Jill Peeters helpt een handje.

Aflevering 9

Tycho zit volgens zijn ouders voortdurend op zijn gsm. Zij maken hem tijdens een restaurantbezoek duidelijk wat ze daarvan vinden. Christophe is 29 en laat zijn was nog steeds door zijn moeder doen. Hij schakelt de arm der wet in om haar hiervoor te bedanken. Shana wordt op een zeer speciale manier ten huwelijk gevraagd. Vik laat de belangrijkste vrouwen in zijn leven steeds voor hem lopen. Zijn moeder, schoonmoeder, zus en schoonzussen maken hem via een operavoorstelling duidelijk dat ze niet langer zijn meid zijn.
Compilatieaflevering met de strafste boodschappen die Jens Dendoncker heeft gebracht.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.