Holland's Next Top Model

Holland's Next Top Model

Aanstormende modellen strijden om de felbegeerde titel Holland's Next Top Model. Ze nemen het tegen elkaar op tijdens uiteenlopende en uitdagende opdrachten.

Afleveringen

9 afleveringen

De modellenstrijd barst weer los in een geheel vernieuwd seizoen. Iedereen die zich heeft aangemeld, mag dit jaar haar geluk komen beproeven bij de casting. Van de duizenden meisjes komen er slechts twaalf door de strenge selectie.
De meiden staan op scherp. Met al een kandidaat naar huis realiseren ze zich dat de wedstrijd bikkelhard is. Het meest gevreesde aspect komt in deze aflevering aan bod.
De tien overgebleven modellen moeten het hoofd boven water zien te houden. Tijdens een ijskoude les leren de meisjes hoe ze hun focus kunnen behouden.
De modellen begeven zich op grote hoogte. De meisjes hebben hun allereerste casting voor Pretty Wild Lingerie. De inzet is hoog.
Het is eindelijk tijd voor de gevreesde 'go sees'. Met afspraken bij onder andere Vogue en topdesigner Edwin Oudshoorn is het de bedoeling dat alle meisjes een goede indruk achterlaten. De fotoshoot vindt plaats op een wel heel bijzondere locatie, namelijk de Beekse Bergen.
Social media speelt deze aflevering een belangrijke rol. Eerst krijgen de modellen tips van Giel de Winter, bekend van StukTV. Daarna mogen ze het geleerde direct in de praktijk inzetten.
Er wordt teruggeblikt op de reis die de vijf overgebleven modellen naar het zonnige Ibiza hebben gemaakt. Net aangekomen krijgen ze verrassend nieuws van Anouk en Fred en mogen ze allemaal met hun geliefden bellen.
Bij wie wordt de tour een daverend succes en bij wie een ongemakkelijke bedoening? De jury geeft zoals elke week nog een oordeel, maar de uitslag ligt volledig in handen van het publiek.
Voor het eerst in de 'HNTM'-geschiedenis heeft de jury geen beslissende rol meer. De kijker heeft namelijk de touwtjes in handen, waardoor de uitslag spannender wordt dan ooit. Direct aan het begin wordt duidelijk wie van alle afvallers haar comeback maakt en de strijd aangaat met de andere finalisten.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.