I Can See Your Voice

I Can See Your Voice

Muzikale spelshow met Jonas Van Geel waarin alles draait rond één vraag: kan je zien of iemand goed kan zingen of niet? Aan de kandidaten om de echte zanger te ontmaskeren.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Metejoor

Omdat het schooljaar net terug van start ging zijn kandidaten van deze week Lore en Freya beiden schooljuffen. Zij krijgen opnieuw advies van het vaste panel: Vincent Fierens, Kamal Kharmach, Kürt Rogiers en Ingeborg. De gastvedette heeft ook nog een verleden in het onderwijs: Metejoor

2. Jérémie Makiese

De kandidaten zijn Stephan en Thybault, beiden lid van de Eurovisie-fanclub. Stephan is voorzitter; Thybault is socialemediamanager. Zij mogen beslissen wie er aan het einde van de aflevering een duet mag zingen met Jérémie Makiese, die eerder dit jaar deelnam aan het Eurovisiesongfestival in Italië.

3. Margriet

De kandidaten zijn deze keer Annemie en Wendy. Annemie kwam als kind al over de vloer bij de gastvedette, Margriet Hermans. En ook Wendy woont in de buurt van Margriet. Het duet dat aan het einde van de show wordt gebracht, is de Zomerhit van dit jaar: 'Lekker blijven hangen'. Wie van de zeven performers mag dit, samen met Margriet, zingen?

4. Regi & Pauline

Pauline Slangen kwam in 2021 als winnares uit de Regi Academy. Zij zit vanavond samen met Regi in het panel. Het duet dat aan het einde van de show zal gezongen worden is de hit 'Duizend sterren'. Er zijn opnieuw zeven nieuw verrassende performers en het spel wordt gespeeld door twee Regi-fans, Océane en Ivan.

5. Bart Peeters

Wie mag er 'Brood voor morgenvroeg' brengen, in duet met de enige echte Bart Peeters? Dat vraagt Jonas Van Geel aan Jasper en Robbe, twee scoutsvrienden uit de buurt van Leuven en superfans van Bart. Doorheen vijf rondes moeten zij trachten te achterhalen wie van de zeven performers echt kan zingen en wie iedereen in de maling neemt en maar doet alsof.

6. Loredana

Filip en Natasja zoeken een goede zanger, die het slotduet met hun idool Loredana kan zingen. Jonas Van Geel heeft opnieuw zeven kleurrijke performers opgetrommeld. Van garagerock tot musical, alle muzikale genres zijn toegelaten. Wie van de performers kan er echt goed zingen? Wie valt er volledig uit de toon en doet maar alsof? Vijf ronden en één prijs. Gaat deze naar de fans van Loredana?

7. Jaap Reesema

Beste vriendinnen Glynis en Thalia zijn collega's van elkaar en ze zijn allebei grote fan van Jaap Reesema. De performers vandaag hebben klinkende namen als: 'de Frontman', 'de Entertainer' en 'de Jazzy Lady'. Wie van hen kan er echt mooi zingen en wie ziet er alleen maar zo uit?

8. Silvy De Bie

Mysterieuze performers gooien hun (valse) stem in de strijd. Aan het kijkersduo en het vierkoppig panel, bestaande uit Vincent Fierens, Kamal Kharmach, Kürt Rogiers en Ingeborg, om zich te buigen over de vraag: wie zingt echt, en wie zingt slecht?
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.