Lang Leve

Lang Leve

Humoristische talkshow waarin Jonas Van Geel een bekende gast de film van zijn of haar leven toont.

Afleveringen

9 afleveringen

Centrale gast: Astrid Bryan. In deze eerste aflevering mag Astrid Bryan de Lang Leve-troon bestijgen om geconfronteerd te worden met de -humoristische- film van haar leven, door de ogen van Jonas Van Geel. Astrid vertelt over haar jeugd, hoe ze eerst in Milaan en later in de VS topmodel werd. Over de voor- en nadelen van de Astrid-hype. En ze is ook openhartig over ‘den John’. Wat is het verhaal achter de "chromed-out pimped-out truck"? En kan Astrid nog vioolspelen?
Centrale gast: Jan Leyers. Popmuzikant of filosoof? Met die existentiële vraag worstelt Jan Leyers al sinds zijn tiende, toen hij als kleine bolleboos voor het eerst een elektrische gitaar zag. Hij scoorde wereldhits met Soulsister en reisde als reportagemaker de wereld rond. Maar draagt Jan Leyers thuis, bij zijn vrouw en vier dochters, ook de broek? Hoe ziet het dagelijkse leven eruit van een rockgod omringd door vijf beeldschone vrouwen? Een unieke kijk op het dagelijkse leven van de familie Leyers. Met Ella als een griezelig goed gelijkende Jan Leyers en Jonas Van Geel als Paul Michiels. Dochter Billie zingt samen met Michiels één van Jans lievelingsnummers. Ook met: Stefaan Degand, Frank Vander linden, Etienne Vermeersch, Bart Peeters en vele anderen.
De Tegen De Sterren Op-imitatie van de Romeo’s door Jonas Van Geel, Guga Baul en Chris Van Espen sloeg vorig jaar in als een bom. Nu ontvangt Jonas de prinsen van de pret in de derde aflevering van Lang Leve en komen we eindelijk te weten hoe het er aan toegaat achter de schermen en in het tourbusje van De Romeo's. Met onder andere de nieuwe hit "als ons busje spreken kon". Met een ode door het gelegenheidstrio "De Julia’s": Laura Lynn, Lyndsay en Lisa del Bo. Waar is da feestje? Vanavond, in Lang Leve!
Centrale gasten: Nicole en Hugo. Naar aanleiding van hun afscheid in 2015, viert presentator Jonas Van Geel het kleurrijke duo dat ooit laatste eindigde op het Eurovisiesongfestival, maar toch wereldberoemd werd als het koningskoppel van de Vlaamse muziek en bij uitbreiding ook van de duurdere cruiseschepen. Hij zet Nicole en Hugo op zijn troon en overloopt samen met hen hun succesvolle carrière.
Centrale gast: Marco Borsato. Hij is de Eros Ramazzotti van Alkmaar, heeft Italiaanse roots, volgde een bakkersopleiding en brak definitief door als winnaar van De Soundmixshow. In deze eerste aflevering mag hitmachine Marco Borsato de Lang Leve-troon bestijgen om geconfronteerd te worden met de -humoristische- film van zijn leven, door de ogen van Jonas Van Geel.
Centrale gast: Erik Van Looy: hij spreekt zo Antwerps als wat en toch presenteert hij de populairste quiz ter wereld. Hij houdt van voetbal en toch is hij supporter van "den Antwerp". Hij maakte al in 2011 een Amerikaanse versie van Loft en toch zitten we daar nog steeds op te wachten. Genoeg stof voor Lang Leve Erik Van Looy. Erik droomde van een carrière als profvoetballer maar maakte een own goal in zijn allereerste wedstrijd. Sinds die dag had hij maar één doel: een succesvolle Hollywood-regisseur worden. Maar de weg naar de States gaat niet over rozen. Verder zien we de verrassende ontstaansgeschiedenis van Ad Fundum en de intense make-over die Erik onderging om presentator te worden van de Slimste Mens Ter Wereld. In de studio is Erik helemaal van zijn melk wanneer Jonas er een jeugdliefje uit Duitsland bijhaalt. En Erik speelt de ultieme filmquiz tegen Jan Verheyen.
Centrale gast: Nathalie Meskens: actrice, presentatrice, imitatrice, zangeres, eigenares van een Thais restaurant: Nathalie Meskens doet het allemaal. Maar wie is deze duizendpoot écht? Nathalie Meskens, een kleine meid met een grote mond, vond veel inspiratie voor haar carrière tijdens haar wonderlijke jeugdjaren in de bibliotheek. Later ging ze studeren in Maastricht maar kreeg ze heimwee. Want Maastricht is misschien wel een stad, het is lang niet "'t Stad". Hoe combineert iemand Tegen De Sterren Op, Danni Lowinski, optredens, een eigen zaak, een verhuis en een horeca-opleiding? Dat komen we te weten van haar Tegen De Sterren Op-collega’s. Verder zien we de laatste aflevering van Kaat & co, in welke omstandigheden ze Jeroen Van Dyck ontmoet heeft en hoe het er echt aan toe gaat achter de schermen van haar restaurant.
Compilatie van de leukste fragmenten uit Lang Leve Nicole en Hugo, Jan Leyers, De Romeo’s en Astrid Bryan, met éxtra weetjes over de gasten en hilarische bloopers.
Compilatie van de leukste fragmenten uit Lang Leve Nathalie Meskens, Erik Van Looy, Marco Borsato en VTM, met éxtra weetjes over de gasten en hilarische bloopers.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.