Make It Happen!

Make It Happen!

Make it happen!', zo luidt de boodschap voor vier bekende duo's. Elk duo wordt uitgedaagd om binnen de 24 uur een aartsmoeilijke opdracht te volbrengen. De ene al pittiger of ludieker dan de andere.

Afleveringen

4 afleveringen

Iedere week krijgt een bekend duo een opdracht die ze binnen de 24u moeten realiseren. Deze week proberen Jamie-Lee Six en Herman Verbruggen het 'wereldrecord pannenkoeken stapelen' te verbreken.
Iedere week krijgt een bekend duo een opdracht die ze binnen de 24u moeten realiseren. Deze week proberen Gerben Teurlinckx en Ender Scholtens een groepsfoto te maken met 50 naamgenoten.
Iedere week krijgt een bekend duo een opdracht die ze binnen de 24u moeten realiseren. Deze week gaan Andy Peelman en Julie Vermeire richting Amsterdam om Harry Styles te ontmoeten.
Iedere week krijgt een bekend duo een opdracht die ze binnen de 24u moeten realiseren. Deze week proberen Laura Tesoro en Francisco Schuster de officiële getuigen te worden op een trouw.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.