Out of Office

Out of Office

Baanbrekend experiment waarin vijf Vlamingen die met een burn-out kampen hun leven opnieuw in handen proberen te nemen door een half jaar lang met zes nieuwe collega's samen te werken op een zorgboerderij.

Afleveringen

8 afleveringen

An, Dennie, Irina, Margaux en Walter kregen te kampen met een burn-out. Op zorgboerderij Emiliushoeve zullen ze een half jaar lang samenwerken met zes mensen met bijzondere kwaliteiten. Samen met Willem, Kristi, Robin, Joël, Stijn en René komen ze voor een gigantische uitdaging te staan: een oude stal ombouwen tot biowinkel. Een project van afbreken en terug opbouwen, letterlijk en figuurlijk.
De deelnemers krijgen hoog bezoek van chef-kok Dominique Persoone. Op het menu: samen met Margaux, Willem en keukenprinses Kristi biogroenten oogsten en de lekkerste soep maken die binnen enkele maanden verkocht kan worden in de winkel. Bij het oogsten van de groenten zit de sfeer er meteen in.
Tijdens de wekelijkse fietsronde van Joël om groentepakketten te leveren wordt duidelijk dat zijn bakfiets niet geschikt is om grotere leveringen te doen eens de biowinkel opent. En dus besluit de groep geld in te zamelen voor een nieuw exemplaar tijdens een zelf georganiseerde 'benefiets'. Daar maakt een opvallende gast zijn opwachting om Kristi de verrassing van haar leven te bezorgen.
Er breekt een grote dag aan voor de deelnemers. Ze verwelkomen heel wat bezoekers op een 'benefiets', die geld moet inzamelen voor een nieuwe fiets voor koerier Joël. Kristi?s hart slaat overuren, want niemand minder dan haar grote idool Niels Destadsbader is van de partij.
De werken aan de biowinkel gaan met rasse schreden vooruit. Vandaag staat de groep nog voor een loodzware taak: de vloerwerken, waarbij er moet gesleurd worden met zware zakken. Maar de boog staat niet altijd gespannen. Bruno is namelijk jarig en wordt door iedereen in de bloemetjes gezet. Op de boerderij wacht hem een verrassing én een verrassende bezoeker: zijn goede vriendin Ruth Beeckmans.
De opening van de winkel komt dichter en dichter. Binnen 4 weken wil de groep de winkel kunnen openen voor het publiek. De werken zijn inmiddels stevig opgeschoten: het gebouw is al voorzien van ramen en deuren. Maar dat betekent niet dat ze vanaf nu kunnen uitbollen. Er moet nog héél wat werk verzet worden, te beginnen met het bezetten van de muren.
Het is zover: de biowinkel wordt feestelijk geopend. Een belangrijke mijlpaal voor de groep die voor de nodige spanning en emoties zorgt. Met de opening van de biowinkel komt immers ook het einde van het experiment in zicht. Tijd dus om keuzes te maken. Keren de deelnemers terug naar hun job of geven ze hun leven een andere richting? Irina en Dennie hakken als eersten knopen door.
An, Dennie, Irina, Margaux en Walter zijn aan hun laatste dagen bezig op de zorgboerderij. Wat heeft hun tijd op de Emiliushoeve hen bijgebracht en hoe zien ze de toekomst tegemoet?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.