Paradijs Zoekt Personeel

Paradijs Zoekt Personeel

Nathalie Meskens geeft de leukste job ter wereld weg: een jaar lang een paradijselijk hotel uitbaten in Zanzibar. Zes duo's wagen hun kans.

Afleveringen

10 afleveringen

Zes duo's pakken hun koffers uit op het tropische eiland Zanzibar en worden er door een jury getest in alle aspecten van het hotelwezen. Wie niet slaagt, mag zijn koffers opnieuw inpakken en vertrekken. De inzet: het duo dat 'Paradijs zoekt Personeel' wint, mag het luxeresort Zanziblue een jaar lang uitbaten.
Zes duo's pakken hun koffers uit op het tropische eiland Zanzibar en worden er door een jury getest in alle aspecten van het hotelwezen. Housekeeping en maintenance zijn de eerste departementen waar ze met het personeel van Zanziblue moeten meelopen.
Vandaag moeten de overgebleven 5 duo's in 45 minuten tijd een eigen versie presenteren van het roomservice ontbijt van de Zweedse chef Jussi. Met de hulp van een souschef, mogen Thomas en Ileen, en Arno en Amy de spits afbijten. De groene vingers van Arno spelen duidelijk in zijn voordeel: hij kent de moestuin intussen goed en weet perfect wat bruikbaar is voor een geslaagd ontbijt.
Vandaag komen er enkele VIP gasten toe in Zanziblue en dat zijn geen onbekenden: Kathleen Aerts en haar gezin komen speciaal overgevlogen uit Zuid-Afrika, Pat Krimson en Loredana van 2 Fabiola hebben een gaatje gevonden in hun drukke concertagenda, en publiekslievelingen Candice en Marijn uit `Blind Getrouwd? maken er een tweede huwelijksreis van.
De overgebleven duo's zetten hun strijd verder en doen er alles om de juryleden Yannick Busaan, Sarah Hertens en Mama Bahati te overtuigen dat zij thuishoren in het luxeresort Zanziblue. Het duo dat wint mag de droomlocatie een jaar lang uitbaten en de 30 personeelsleden aansturen.
Het is opnieuw een belangrijke dag voor de vier duo's die nog in de running zijn om uitbater van Zanziblue te worden. Het resort opent zijn deuren voor het echte publiek en de jury verdeelt de taken. Voor de duo's is het dus alle hens aan dek. Ze treffen de nodige voorbereidingen in het departement dat hen werd toegewezen.
De duo's die nog strijden om een jaartje het luxeresort Zanziblue te leiden, krijgen weer enkele pittige opdrachten voorgeschoteld. De jury bestaande uit Yannick Busaan, Sarah Hertens en Mama Bahati velt ook deze week zijn oordeel.
Op vraag van de jury werd aan alle gasten van het resort gevraagd om een tevredenheidsenquête in te vullen. De lat ligt heel hoog en de eerste reviews van de klanten zijn slecht. De duo's krijgen een flinke uitbrander van de jury. Ze moeten beter samenwerken en de tevredenheid van de klant altijd centraal stellen. Vooral bij Elise zindert de bolwassing nog na.
De jury heeft de duo's samengeroepen voor een nieuwe opdracht: ze moeten een team van personeelsleden aansturen en binnen zes uur samen een pop-up shop bouwen in het resort. Een belangrijke proef, want vanavond moet opnieuw een duo het paradijs verlaten. De producten die ze te koop aanbieden komen van een lokale organisatie.
Nog twee duo's strijden voor het contract van hun dromen: horeca-experts Inge en Stefaan, en wereldreizigers Ileen en Thomas. Als finale proef moeten de duo's elk een dag lang alleen het resort runnen. De jury bespreekt en vergelijkt daarna de prestaties van de duo's en ze geven dan een definitief advies aan de eigenaars Cris en Cristina. De eindbeslissing ligt bij hen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.