Random Breath Test

Random Breath Test

Een blik op het werk van Australische agenten tijdens het uitvoeren van alcohol- en drugscontroles.

Afleveringen

12 afleveringen

4. Almond Shotgun

Amandelboer Trevor blaast negatief op zijn alcoholtest, maar de agenten zijn vooral onthutst over wat ze in de laadruimte van zijn voertuig aantreffen. De 52-jarige Ronald testte twee dagen eerder nog positief op crystal meth. Herhaalt de geschiedenis zich?

10. Hard Done By

Rijden zonder geldig rijbewijs is iets dat de politie niet door de vingers ziet en dus zal Jamie een nachtje in de cel moeten doorbrengen. Twee 19-jarige vriendinnen dachten er goed aan te doen om na een festivaldagje huiswaarts te keren op elektrische steps. Dat hiervoor dezelfde verkeersregels gelden als voor auto's, wisten ze echter niet.

11. Early Knock-Off

Vooraleer naar huis te keren na het werk trakteerde Mark zichzelf op twee uurtjes ontspanning en dat ging gepaard met enkele biertjes. Waren het er enkele teveel? De 22-jarige Dylan mag aan de verkeerspolitie uitleggen waarom hij gehaast is.

12. Caught in the Net

De 34-jarige Taliesan uit Adelaide heeft een nogal 'kleurrijk' verleden en stond zelfs al in de lokale krant. Wanneer hij een controlepost spot denkt hij de politie te slim af te zijn door een zijstraat in te slaan, maar de politie is voorbereid op chauffeurs zoals hem.

13. Kiwi Stubby

Shannon kwam naar Australië om aan de slag te gaan in een raffinaderij. Na een shift van 12 uur drinkt hij al graag eens een paar biertjes, maar die dreigen hem deze keer zuur op te breken. De 34-jarige Pete is op weg naar huis na een heavymetaloptreden. Heeft hij reden tot paniek wanneer hij op een controlepost stuit?

14. No Cakes Today

Banketbakker Nitin start vroeg in de ochtend. Blaast hij negatief na een avond whiskey drinken en amper vijf uur slaap? Orion is op weg naar het verjaardagsfeest van zijn nichtje. Hij is nog maar net gestart op zijn nieuwe baan en een positieve drugtest zou hem wel eens een domper op de feestvreugde kunnen zijn.

15. Interstate Regret

Een 51-jarige man ontkent in eerste instantie dat hij drugs genomen heeft, maar klapt vervolgens al gauw uit de biecht. De mogelijke gevolgen van zijn daden jagen hem geen angst aan, wel wat zijn vrouw hiervan zal zeggen als ze dit te weten komt.

16. New Year Mistake

De 21-jarige bandenmonteur Jalen zette samen met enkele vrienden het nieuwe jaar stevig in. Ze deden er goed aan om te overnachten in een hotel, maar misschien hadden ze nog net iets langer hun roes moeten uitslapen vooraleer zich op de baan te begeven.

17. Festival Girls

In het nationaal park Grampians in Victoria vindt een vierdaags muziekfestival plaats. De 18-jarige Xanthie botst in het naar huis rijden op maandagochtend op een controlepost. Ze geeft toe op zaterdagavond MDMA te hebben genomen. Test ze alsnog positief?

18. Melton's Finest

De 67-jarige Darryl is met al zijn tattoos een wandelend meesterwerk en zijn taalgebruik blijkt al even kleurrijk. Hij beweert dagelijks achttien flesjes Cola te drinken. De politie zoekt uit of dat het enige is dat hem een high bezorgt. De 21-jarige Jay legt een positieve drugtest af, maar weigert zijn wagen te verlaten.

19. Long Day

Betongieter Jesse dacht een controle te kunnen vermijden door een omweg te maken, maar de politie is hem te slim af. Een 55-jarige arbeider geeft toe bier en whiskey gedronken te hebben. Hij blijkt geen schrik van de politie te hebben, wel van zijn vrouw...

20. Very Close

Manager Tim vierde het einde van de werkweek met enkele drankjes en dat dreigt hem zuur op te breken. Mechanieker Rob wordt net na middernacht aan de kant gezet voor een drugtest. Had hij een hulpmiddel nodig bij het sleutelen aan zijn oldtimer?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.