Random Breath Test

Random Breath Test

Een blik op het werk van Australische agenten tijdens het uitvoeren van alcohol- en drugscontroles.

Afleveringen

9 afleveringen

1. Best Friends

Agenten op de fiets houden beste vriendinnen Janet en Tracey tegen. Zij dronken enkele biertjes bij hun lunch, maar hadden ze het bij twee moeten laten? Wanneer agenten een auto met drie jongeren aan boord tegenhouden, vallen ze bijna omver van de cannabisgeur die in het voertuig hangt.

2. Don't Trust Your Friends

Alleenstaande vader Mark keert terug naar huis na een avondje in de stad met vrienden. Hij houdt van motorrijden en drinkt al graag eens een whiskey, maar kent hij de juiste balans? De 23-jarige Stephanie blijkt geen identiteitskaart of rijbewijs op zak te hebben.

3. Surprise

Na een dagje golf had de 62-jarige Guy zich duidelijk niet aan een alcoholtest verwacht. En ook de 78-jarige Frank heeft zich net iets te goed geamuseerd op de bowlingclub.

4. Almond Shotgun

Amandelboer Trevor blaast negatief op zijn alcoholtest, maar de agenten zijn vooral onthutst over wat ze in de laadruimte van zijn voertuig aantreffen. De 52-jarige Ronald testte twee dagen eerder nog positief op crystal meth. Herhaalt de geschiedenis zich?

5. No Lights

De scooter van Eddie blijkt toch niet zo goed op punt te staan. Het gedrag van de 24-jarige Corey doet agenten vermoeden dat hij onder invloed van drugs is.

6. $650 Carton

Het dreigt een duur avondje tv-kijken te worden voor Daniel, die zich nog vlug naar de winkel repte om enkele extra biertjes te halen voor de start van de voetbalwedstrijd. Eén probleem: hij had er thuis ook al enkele op. Nathan blijkt een vlotte prater, maar agent Nairn is bij de pinken.

7. Donut Family

Ook politieagenten houden van donuts. De controle van een wagen vol terugkerende festivalgangers mondt al gauw uit in een gesprek over hun favoriete glazuur. In Adelaide gaat het er minder vrolijk aan toe voor Sam, die positief test op meth. De 20-jarige Jayden is trots op zijn nieuwe wagen en job, maar heeft hij dat misschien te goed gevierd?

8. Sparkly Face

De 23-jarige Sophia is na een festival op weg naar haar grootmoeder. Ze dacht dat binnendoor rijden haar zou vrijwaren van politiecontroles... De 31-jarige Dave helpt zijn zus en zijn neefjes met verhuizen. Zijn goede daad dreigt slecht voor hem uit te draaien. Een Instagram-model moet een prijs afhalen, maar een controle gooit roet in het eten.

9. Wake Up

De 29-jarige Dylan is op weg naar huis na een nachtje gokken in het casino. Waagde hij een gokje teveel? Na een positieve drugtest valt hij in slaap in de politiebus. Een 23-jarige jongeman blaast twee keer de toegestane alcohollimiet. Vierde de 26-jarige Steve zijn verjaardag iets te uitbundig?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.