Rap Sh!t

Rap Sh!t

Een vrouwelijke rapgroep van buiten Miami probeert het te maken in de muziekindustrie.

Afleveringen

8 afleveringen

Terwijl haar vriend op afstand rechten studeert, nodigt de ambitieuze rapper Shawna spontaan haar vervreemde vriendin Mia uit voor een drankje, met verrassende resultaten.
Nadat hun eerste video aanslaat, leidt Shawna en Mia's tweede poging tot succes tot creatieve meningsverschillen.
Chastity worstelt met geldproblemen, Lamont zijn auto wordt in beslag genomen, Mia betaalt Lamont om 'Seduce and Scheme' te producen en Maurice gebruikt een gestolen kredietkaart.
Cliff, Shawna's vriend, bekritiseert het laatste werk van het duo. Chastity probeert een club te overtuigen om hun liedje te draaien.
De meisjes maken een reis naar New York waar Shawna eindelijk herenigd wordt met Cliff en Mia een rijke vreemdeling ontmoet.
Na de gebeurtenissen in New York krijgt Mia te maken met hatelijke opmerkingen en trollen, terwijl Lamont moet optreden. Ondertussen besluit Shawna het werk voor een dag te laten liggen.
Voordat ze voor het eerst live optreedt, neemt Shawna het op tegen een voormalige vriend, wiens kritische woorden over het gebrek aan richting van het duo goed aankomen.
Na de show stellen Mia en Shawna zich vragen over de toekomst van de groep. Later krijgt Mia een onverwachte connectie, terwijl Shawna een aanbod overweegt.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.