Tegen de Sterren op Live

Tegen de Sterren op Live

Een hele resem TDSO-acteurs waagt zich aan straffe imitaties en hilarische persiflages van populaire tv-programma's, bekende Vlamingen en internationale gezichten.

Afleveringen

2 afleveringen

Jonas Van Geel zoekt het als Marco Borsato in hogere sferen en het dak van de Lotto Arena gaat er bijna letterlijk af. Guga Baúl klinkt nog authentieker dan de echte Geert Hoste tijdens een smakelijke stand-up. Wat vindt het publiek van de deelnemers aan 'Belgium's Got Talent', en hoe reageert de jury op hun podiumkunsten? Ook Elio di Rupo (Walter Baele) en Natalia (Nathalie Meskens) zijn erbij.
Nicole en Hugo zetten de avond al zingend in. Herman Van Rompuy geeft een speech in zijn beste Engels over zijn belevenissen in de VIP-room van de Lotto Arena. De meisjes van K3 brengen een aanstekelijke medley. Jan Becaus presenteert 'Het Journaal' op onnavolgbare wijze en ook Johan Boskamp is in de Lotto Arena aanwezig voor een sappige babbel.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.