US Kitchen Nightmares

US Kitchen Nightmares

De Britse chef-kok Gordon Ramsay probeert het roer om te gooien in restaurants die zich in woelig vaarwater bevinden en neemt daarbij geen enkel blad voor de mond.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Bel Aire

Gordon maant twee broers aan om zo snel mogelijk hun conflicten uit te praten zodat hun restaurant weer op de rails gezet kan worden. Door hun ruzies blijven de klanten steeds vaker weg.

2. Bask 46

Gordon trekt naar New Jersey en gaat langs bij Bask 46. Deze gastropub is nog maar zes maanden open, maar zit nu al in slechte papieren door een temperamentvolle chef-kok en een disfunctionele menukaart.
Restaurant In the Drink bevindt zich op een van de meest bezochte golfbanen van New Jersey. De samenwerking verloopt hier allesbehalve vlot. Ondanks de afwezigheid van de eigenaar probeert Gordon het restaurant nieuw leven in te blazen door het glansloze menu aan te pakken.

4. Da Mimmo

Amper zes maanden nadat het Italiaanse restaurant Da Mimmo in Dumont, New Jersey, de deuren opende, zit het al in slechte papieren. Met een schuldenberg van bijna 500.000 dollar kunnen Melissa Gigante en haar drie zonen Vito, Vincent en Antonio de hulp van Gordon meer dan goed gebruiken.

5. Juicy Box

Gordon gaat langs bij Juicy Box, een Haïtiaans restaurant/sapjesbar, gelegen in Brooklyn, New York. De zaak werd in 2018 opgericht door Jacques Sylvester, maar in 2019 gaf hij de leiding uit handen aan zijn zoon Naqam, bijgenaamd Q, en dochter Napalya. Sindsdien is de zaak er echter niet op vooruit gegaan. Broer en zus maken voortdurend ruzie en alles draait er in het honderd.

6. Love Bites

Gordon trekt naar Love Bites, een klein restaurant gelegen in Saugerties, New York. De zaak wordt geleid door jeugdliefdes Christopher Keff en Tess Robinson, maar zij slagen er maar niet in om een goede balans tussen werk en privé te vinden, met alle gevolgen van dien voor zowel het restaurant als hun relatie. Gordon probeert zo snel mogelijk orde op zaken te stellen voor de bom definitief barst.

7. El Cantito

Gordon Ramsay gaat langs bij het Puerto Ricaanse restaurant El Cantito. Julio en Aldelvi Santana, broer en zus en tevens de eigenaars, worstelen om hun zaak draaiende te houden door slecht functionerende apparaten, een personeelstekort en een financiële put als gevolg van de covidpandemie.
South Brooklyn Foundry in Bayridge, New York, zit in slechte papieren en dat komt vooral omdat eigenaars Sam Dabbas en Kelly Agnes het vaak oneens zijn met elkaar. Hierdoor loopt de communicatie binnen het team stroef en wordt de schuldenput steeds groter. Gordon probeert orde op zaken te stellen.
Gordon gaat langs bij Max's Bar and Grill in Long Branch, New Jersey. Het restaurant, dat al 95 jaar bestaat en vooral bekendstaat om z'n overheerlijke hotdogs, wordt geleid door Jennifer Maybaum, die de zaak overnam nadat haar vader onverwachts kwam te overlijden. Haar ex-man Jake werkt in de keuken en het personeel voelt de spanning tussen de ex-geliefden. Ook het feit dat de nieuwe vriendin van Jake er als serveerster werkt, maakt de situatie er niet beter op.

10. Diwan

Gordon biedt een helpende hand bij restaurant Diwan in Port Washington, New York. Hier wordt vanuit één en dezelfde keuken zowel Indiaas als Mexicaans gekookt en dat blijkt geen optimale situatie te zijn. Gordon helpt orde op zaken te stellen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.