Highway Cops

Highway Cops

De wegpolitie van Nieuw-Zeeland laat in haar kaarten kijken en toont hoe ze de wegen in het land veilig proberen te houden.

Afleveringen

10 afleveringen

De wegpolitie rukt uit voor een gekantelde wagen. In een ander voertuig treft de politie een pijp aan die gebruikt wordt om drugs te roken.
Een snelheidsduivel verliest de trouwjurk van zijn aanstaande bruid, een handige harry maakt zijn eigen nummerplaten, en dieven gaan aan de haal met enkele caravans.
De wegpolitie wordt ingeschakeld om de brandweer bij te staan in hun pogingen om grote brandhaarden in de regio van Tasman te bestrijden.
Agent Steven Wykes is getuige van een huwelijksaanzoek. En een snelheidsduivel blijkt zo'n 7.000 dollar aan openstaande boetes te hebben.
Een dashcam registreert een zwaar ongeval waarbij een auto over de kop gaat. Een bestuurder blaast twee keer positief op één dag, maar ziet het gevaar er niet van in.
Als het van de wegpolitie afhangt geraak je niet al te ver met een volle tank benzine waarvoor je niet betaald hebt.
Een dronken bestuurder met een te zware voet probeert zijn vriendin te laten opdraaien voor zijn daden. En na een avondje stappen valt een man achter het stuur van zijn wagen in slaap.
De vakantie van een familie kent een abrupt einde en enkele vrijwilligers van de SADD (Students Against Dangerous Driving) proberen hun leeftijdsgenoten te stimuleren om niet dronken achter het stuur te kruipen.
Een chauffeur probeert te onderhandelen over zijn boete nadat hij al rijdend betrapt werd op niet-handenvrij telefoneren.
Een chauffeur bekent te veel gedronken te hebben en ook drugs gebruikt te hebben.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.