Wie zoekt die Wint

Wie zoekt die Wint

Jens Dendoncker en zijn verstopteam sturen gezinnen op de grootste schattenjacht ooit. Zijn ze bereid om een ravage aan te richten in hun eigen woning om 100.000 euro rijker te worden?

Afleveringen

6 afleveringen

De familie Spooren uit Dessel maakt als eerste kans om in een half uur tijd 100.000 euro rijker te worden. Jens Dendoncker verstopte dat bedrag samen met zijn verstopteam op de meest waanzinnige plekken in huis. Aan de familie om het geld te zoeken en wat ze vinden, mogen ze houden. Daarvoor moeten ze wel wat over hebben.
Jens belt met een koffertje vol bankbiljetten aan bij de familie Soferis. Die biljetten worden vakkundig in hun huis verstopt door Henk Rijckaert, Anke Van Os en Johny Kaczmarowski. Henks pronkstuk is deze keer een bijzonder schuimkanon dat hij in de wastrommel van de badkamer installeert. Wanneer de familie de trommel opent, spuit een zee van schuim uit het kanon.
Jens Dendoncker verstopt samen met zijn verstopteam 100.000 euro cash in de woning van de familie Degeest uit Schelle. Verstopper Henk Rijckaert is opnieuw zijn creatieve zelve en heeft een vernuftige machine bedacht die hij centraal in de woonkamer plaatst. De familie krijgt van Jens ook drie hulplijnen aangereikt om hun zoektocht een tikkeltje makkelijker te maken.
Jens klopt aan bij de familie Samyn uit Bissegem en verstopt er maar liefst 1.000 geldbriefjes van 100 euro. Om die te zoeken raast het gezin als een tornado door hun eigen huis. Verstoppers Henk, Anke en Johny hebben geen genade voor de familie. En Henk zou Henk niet zijn mocht hij niet enkele `speciallekes? in petto hebben.
Jens belt aan bij de familie Verbergt uit Torhout om 100.000 euro vakkundig te laten verdwijnen in hun huis. Mama Nancy haalt samen met haar kinderen en grootouders Remi en Aline haar hele inboedel ondersteboven. Om hun kansen te vergroten kan de familie Verbergt enkele hulplijnen inschakelen. Zo gaat Miss België Emilie Vansteenkiste mee op schattenjacht.
Jens klopt een laatste keer aan met zijn kistje vol bankbiljetten en dat doet hij bij de familie De Bel uit Dworp. Mama Valerie woont er samen met haar vier zonen Oskar, Mories en de tweeling Cezaar en Jeroom. Voor het laatste verstopfestijn laten verstoppers Henk, Anke en Johny kilo's M&M's aanrukken om zo de grote droom van mama Valerie waar te maken.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.